Yardım Yeni Telefon aldım ürezerinde jiletin yok

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Bugün cepport dan alığım note 3 geldi bi kaç sorum var 1.si telefonun kutusunda çizikler var
2.si telefonun ekranında veya arka kapağında,kamerasında jiletin olması lazım değilmi üzerinde cince yazı yazan

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Evdekilere söledim az sonra kargoya vericekler inşallah bi sorunla karşılaşmayız

Ali Erdi adına gönderilecek değil mi hocam? Kargoya verdiklerinde bana özel mesajla kargo takip numarasını da atabilirseniz ben de kontrol edeyim ve diğer konuda olduğu gibi bir iletişimsizlik sıkıntısı olmasın.

Oyla:

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Neden bu kadar duyarsız oldular son zamanlarda anlamak mümkün değil, ne güzel müşteri odaklı bir çizgileri vardı, ben kaç kişiye önerdim forumlardan cepport'u . Durumu düzelteceklerinden şüphem yok ama kaybolan güven kolay kolay tekrar inşa olmuyor, biraz daha özen göstermeleri lazım yaptıkları işe.

Bu arada geçmiş olsun hocam, durumunuz mutlaka çözülür, burada ki yetkili arkadaşlar da yardımcı olur zaten konu ile ilgili.

Oyla:

alierdi41

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali Erdi
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
İtfaiyeci
Konular
50
Ali Erdi adına gönderilecek değil mi hocam? Kargoya verdiklerinde bana özel mesajla kargo takip numarasını da atabilirseniz ben de kontrol edeyim ve diğer konuda olduğu gibi bir iletişimsizlik sıkıntısı olmasın.

Tamam hocam çok teşekkür ederim bilgilendircem gün içinde sizi

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam siz Cepport personelimisiniz?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayır hocam değilim. Ancak Cepport üzerinden satılan cihazlar MIUI Türkye destekli olarak satılıyor. Dolayısıyla satın alan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya, sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.

Oyla:

TaNGo

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih Emre
Cihazım
Redmi Pro
Konular
10
Hayır hocam değilim. Ancak Cepport üzerinden satılan cihazlar MIUI Türkye destekli olarak satılıyor. Dolayısıyla satın alan arkadaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya, sorunlarını çözmeye çalışıyoruz.
Keşke Cepport'un yönetimi sizin elinizde olsa valla bir çok problem daha çıkmadan çözülmüş olurdu.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt