Yardım Yeni Mi5 LG ekran çıkarsa..

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Merhaba,

Bir süredir forumu takip ediyordum. Burada okuduklarım ve yönlendirmeler sonrasında cepport gittigidiyor mağazasından mi5 prime aldım. Kampanya nedeniyle 1000 TL ödemiş olacağım, bonuslar verilirse. Fiyat performans iyi olunca riski göze aldım.

Size danışmak istediğim konu ilk kontrol ettiğim şey ekrandı ve LG çıktı. Ghost screen sorunu olduğu bilindiğine göre hemen iade mi etmeliyim? Ghost screen kesin olarak her telefonda oluyor mu?

Bir de telefon sıfır şarjla geldi. Açılması için bir süre şarj etmek gerekti. Bu duruma da biraz şaşırdım. Normal mi?

Kutusunun üzerinde 2016.11 yazıyor bu üretim yılı ile mi ilgili? Öyle ise bu kadar eski bir telefon olması nornal mi?

Telefonun hiç bir koruyucu bandını, şarj aletlerini açmadım. Sadece kutu dışına sonradan yapılan jelatin açılmış oldu. Cepport iade konusunda sorun yapar mı acaba. Henüz gittigidiyor üzerinden onay vermedim.

Bu arada her iki IMEI de kayıtlı ve üründe herhangi bir görünür başka sorun yok.

Telefonu ikinci telefonum olarak kullanacağım. Fikir verirseniz çok makbule geçer.

Teşekkürler

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
apple ne zaman ve neden amoled ekran kullansın ki?

Apple'ın bu yıl sonunda çıkaracağı 10.yıla özel telefonda ve bundan sonraki modellerde AMOLED kullanacağı analistler tarafından söyleniyor. Bu nedenle LG ve Samsung Apple'a tedarik yapmak için yeni yatırımlar yapma kararı almışlar. Apple çok fazla sattığı için ve ürünlerde kalite konusunda üreticilere biraz daha sert davranabildiği için dikkat etmek zorunda kalacaklarını anlatmaya çalışmıştım.

Oyla:

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
apple donanım satmaz. yazılım ve marka değerini satar.

aynı anda cıkan en yeni apple malzeme maliyeti 150 dolar satış fiyatı 799 dolar iken samsung malzeme maliyeti 350 dolar satış fiyatı 750 dolardır.

apple durduk yere aşırı ama aşırı pahalı olan amoled ekrana gecis yapmaz.

Oyla:

eymenygt

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi5 3/64
Konular
3
3 ay önce GG cepport mağazasından aldım, LG çıktı. Aldığımdan beri Lineage tabanlı RR rom kullanıyorum hızlı ayarlar bölümü gri, ghost olayı da en çok gri renkte belli oluyor. Yaklaşık 1.5-2 ay önce de ghost screen oluştu. Başlarda ekran yarım saat civarı açık kaldığında hızlı ayarları açtığımda durum çubuğu hafif görünüyordu. Artık ilerleye ilerleye 5-10 dk duran görüntü çıkmaya başladı. WhatsApp'te biriyle konuştuktan sonra hızlı ayarları açtığımda kişinin ismi, görüntülü ve sesli arama tuşları ve menü tuşu belli olmaya başladı. Daha da ilerleyip kullanılamaz hale geldiğinde özel servise gidip değişim yaptıracağım. Teknoloji hep şans işi...

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
3 ay önce GG cepport mağazasından aldım, LG çıktı. Aldığımdan beri Lineage tabanlı RR rom kullanıyorum hızlı ayarlar bölümü gri, ghost olayı da en çok gri renkte belli oluyor. Yaklaşık 1.5-2 ay önce de ghost screen oluştu. Başlarda ekran yarım saat civarı açık kaldığında hızlı ayarları açtığımda durum çubuğu hafif görünüyordu. Artık ilerleye ilerleye 5-10 dk duran görüntü çıkmaya başladı. WhatsApp'te biriyle konuştuktan sonra hızlı ayarları açtığımda kişinin ismi, görüntülü ve sesli arama tuşları ve menü tuşu belli olmaya başladı. Daha da ilerleyip kullanılamaz hale geldiğinde özel servise gidip değişim yaptıracağım. Teknoloji hep şans işi...

Çok can sıkıcı. Ekran değiştirseniz aklınızda olsun bana da haber verin lütfen. Geçmiş olsun. Bu kadar kısa sürede olması şanstan öte bile bile lades sanki. LG üretmeye devam, xiaomi de alıp takmaya devam edince hiç şansımız kalmıyor zaten. 8=)

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
apple donanım satmaz. yazılım ve marka değerini satar.

aynı anda cıkan en yeni apple malzeme maliyeti 150 dolar satış fiyatı 799 dolar iken samsung malzeme maliyeti 350 dolar satış fiyatı 750 dolardır.

apple durduk yere aşırı ama aşırı pahalı olan amoled ekrana gecis yapmaz.

Durduk yere sayılmaz. Hissedar baskısı diyebiliriz mesela. Haberlere göre artan maliyeti müşteriye yükleyeceklermiș zaten. İlk defa 1200 dolar bandını geçecekmiş Amerika'da. Unutmadan bu sene ips panel 7s ve 7s plus da kullanılacak deniyor. Bu üretimi sınırlı 10.yıl versiyonu. Yüksek maliyet yüksek kar yüksek kalitede diyorlar.

Oyla:
Üst Alt