Yardım Yeni Mi5 LG ekran çıkarsa..

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Merhaba,

Bir süredir forumu takip ediyordum. Burada okuduklarım ve yönlendirmeler sonrasında cepport gittigidiyor mağazasından mi5 prime aldım. Kampanya nedeniyle 1000 TL ödemiş olacağım, bonuslar verilirse. Fiyat performans iyi olunca riski göze aldım.

Size danışmak istediğim konu ilk kontrol ettiğim şey ekrandı ve LG çıktı. Ghost screen sorunu olduğu bilindiğine göre hemen iade mi etmeliyim? Ghost screen kesin olarak her telefonda oluyor mu?

Bir de telefon sıfır şarjla geldi. Açılması için bir süre şarj etmek gerekti. Bu duruma da biraz şaşırdım. Normal mi?

Kutusunun üzerinde 2016.11 yazıyor bu üretim yılı ile mi ilgili? Öyle ise bu kadar eski bir telefon olması nornal mi?

Telefonun hiç bir koruyucu bandını, şarj aletlerini açmadım. Sadece kutu dışına sonradan yapılan jelatin açılmış oldu. Cepport iade konusunda sorun yapar mı acaba. Henüz gittigidiyor üzerinden onay vermedim.

Bu arada her iki IMEI de kayıtlı ve üründe herhangi bir görünür başka sorun yok.

Telefonu ikinci telefonum olarak kullanacağım. Fikir verirseniz çok makbule geçer.

Teşekkürler

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ürünü iade etmeye çalışmayı hiç istemiyorum ama Ghost screen olacağını bilerek elimde tutmak doğru mu? Siz olsanız ne yapardınız?

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
ghost screen canını çok sıkacak ona göre karar ver

Sizce %100 olur mu? Düşük de olsa bir ihtimal yok mu? Herkesin bu sorunu yaşamadığı söyleniyor. Olduğunda şüphesiz canım sıkılacak onun için böyle diyorsunuz biliyorum ama olmama ihtimali hiç mi yok?

Forumu okuyunca ben de öyle sanıyordum ama bazı arkadaşlar uyardı. Olmayabilir diye.

Oyla:

bahriyelix

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
er yada geç olacak lg tellerde olmuştu g4 g5 vs çıkmama ihtimali düşük takılan ekran ile lakalı

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Sizce %100 olur mu? Düşük de olsa bir ihtimal yok mu? Herkesin bu sorunu yaşamadığı söyleniyor. Olduğunda şüphesiz canım sıkılacak onun için böyle diyorsunuz biliyorum ama olmama ihtimali hiç mi yok?

Forumu okuyunca ben de öyle sanıyordum ama bazı arkadaşlar uyardı. Olmayabilir diye.
Bu konuyu dün akşam halletmemişmiydik?

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Bu konuyu dün akşam halletmemişmiydik?

:$ evet, bu başlığı önce açmıştım. Arkadaşımız da damardan girince ne düşündüğünü sormak istedim. Telefonu kullanmak istediğim için kampanya kaçmasın diye şansımı deneyeceğim başka bir aksilik çıkmazsa kararımı değiştirecek bir şey olmadı.

Tekrar teşekkürler

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
er yada geç olacak lg tellerde olmuştu g4 g5 vs çıkmama ihtimali düşük takılan ekran ile lakalı
Üstadım maşallah müneccim gibisiniz....Kızım LG G4'ü yaklaşık 2 senedir elinden düşürmeden kullanmakta ve böyle bir şey gözlemleyemedik, aşırı ısınma dahil...Nasıl böyle kesin konuşabiliyorsunuz? Elinizde elle tutulur 100 de 100 kanıtınız varmı söylediklerinizi desteyleyecek?

Oyla:

bahriyelix

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
2
Üstadım maşallah müneccim gibisiniz....Kızım LG G4'ü yaklaşık 2 senedir elinden düşürmeden kullanmakta ve böyle bir şey gözlemleyemedik, aşırı ısınma dahil...Nasıl böyle kesin konuşabiliyorsunuz? Elinizde elle tutulur 100 de 100 kanıtınız varmı söylediklerinizi desteyleyecek?
Peki 3-5 ay kullandıktan sonra görürsünüz mi5 lg ekran olanların hemen hepsinde aynı şikayet
bu 1 2 ay kullanmakla çıkmaz şöyle 3/- ay geçsin çıkma olasılığı yüksek lg bu ekranlarında kronik olan bir sorun ben sadece yardımcı olmaya çalıştım madem- para verip almış şansa bırakmasın.

Oyla:

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Peki 3-5 ay kullandıktan sonra görürsünüz mi5 lg ekran olanların hemen hepsinde aynı şikayet
bu 1 2 ay kullanmakla çıkmaz şöyle 3/- ay geçsin çıkma olasılığı yüksek lg bu ekranlarında kronik olan bir sorun ben sadece yardımcı olmaya çalıştım madem- para verip almış şansa bırakmasın.
Evet, elinizdeki çok sağlam done'leriniz neticesinde, bende artık kesin olarak çıkacağına inanıyorum ve Sayın badmana da işini şansa bırakmamalı

Oyla:
Üst Alt