Soru Yeni Mi 6

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
Herkes merhabalar. Hepsiburada üzerinden cepport firmasından Mi 6 KVK Garantili modelini aldım 64 Gb. Telefonu daha hiç açmadım yüklenmesi yada kurulması gerekn birşey var mı ? Önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkürler.

turkeycel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Arif
Cihazım
xiaomi Mi 6
Meslek
Mühendis
Konular
10
Herkes merhabalar. Hepsiburada üzerinden cepport firmasından Mi 6 KVK Garantili modelini aldım 64 Gb. Telefonu daha hiç açmadım yüklenmesi yada kurulması gerekn birşey var mı ? Önerileriniz nelerdir ? Şimdiden teşekkürler.

Eksiği gediği çiziği vs var mı diye bak. Telefonu kur donanımsal sıkıntı var mı bak, Imeı kontrol et, yazılım sürümüne filanda bakarsın.

Oyla:

abayrak

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem B.
Cihazım
Mi 6
Konular
9
Miui 9 güncellemesi yapmadan önce eksisi artısı bir araştır, ondan sonra yükle derim ben.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Pochemuchka

Deneyimsiz Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
pochemuchka
Cihazım
Xiaomi MI 6
Konular
8
Hocam 1-2 gün gelen sürümü deneyin eğer hatalarla karşılaşırsanız kararlıya güncelleyebilirsiniz ama bi sıkıntı yaşamazsanız bence gerek yok çünkü kararlı sürümde de sorunlar var

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
hayırlı uğurlu olsun. kılıfını kullanmayı unutma. çabuk zedelenen bi çerçeve ve kırılgan gövdeye sahip

Oyla:

yusufalig

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hepinize teşekkür ederim. Şuanlık bir sorun çıkmadı. MIUI 9 a geçtim sanki biraz daha akıcı gibi geldi bana. Kılıf konusunda da içinden çıkanı kullanıyorum. Birde kırılmaz cam taktirmayi düşünüyorum.
[doublepost=1513831135,1513829266][/doublepost]Ayrıca önerebileceginiz güzel bir tema var mı ?

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Hepinize teşekkür ederim. Şuanlık bir sorun çıkmadı. MIUI 9 a geçtim sanki biraz daha akıcı gibi geldi bana. Kılıf konusunda da içinden çıkanı kullanıyorum. Birde kırılmaz cam taktirmayi düşünüyorum.
[doublepost=1513831135,1513829266][/doublepost]Ayrıca önerebileceginiz güzel bir tema var mı ?
Telefonunuz hayırlı olsun hocam. Temalar için aşağıdaki linke göz atabilir veya uygulama üzerinden bir göz gezdirin isterseniz.

Tema Geliştirme

Oyla:
Üst Alt