Sohbet Yeni dünya düzeni ne hoşgeldiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Caner19

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Redmi note 8
Konular
6
Arkadaşlara kalsa biz birileri lutfediyor diye yaşıyoruz.,Ben size sizin konuştuklarınızdan kat kat daha doğru ve %100 gerçekleşecek bir plandan bahsedeyim mi?
Öleceğiz,öleceksiniz ve ölecekler.Hepimizin ölümcül hastalığı zaten var.Biyolojik sığınaklar,sarp kayalıklar,yerin bilmem kaç kat altı da kutulmaya yetmeyecek...
Hem de ispatlı,ispatlar için istediğiniz yere mantık ve akıl çerçevesinde bakabilirsiniz.
Küreselci,ulusalcı,alt tabaka,üst tabaka,işci,zengin,memur vs hepimiz bu hayatta yaşam mücadelemizi kaybedeceğiz.
Son olarak bu meseleleri hafife almayın ve son nefeste adınızdan hayırla bahsedilecek biri olarak son nefeste imanı kurtarmaya bakın.(Allah'a ve Rasulüne inanmayan arkadaşlar var ise de onlar da kendi inandıkları yolda çözüm arasınlar,bakalım ne olur.)
Allaha emanet olun,Rabbim huzurlu ve afiyetli bir ömür nasip etsin hepinize.
En güzel konuşmaydı tebrikler hocam.. içim dışım şişti sohbetten üst akıl alt akil o bu şu evet kendini üst akil görerek birseyler yapmaya çalışanlar var elbet ama üst akil gökyüzünde rabbim neyi isterse o olur o bahsettiklerinizde sadece vesile olur

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Arkadaşlara kalsa biz birileri lutfediyor diye yaşıyoruz.,Ben size sizin konuştuklarınızdan kat kat daha doğru ve %100 gerçekleşecek bir plandan bahsedeyim mi?
Öleceğiz,öleceksiniz ve ölecekler.Hepimizin ölümcül hastalığı zaten var.Biyolojik sığınaklar,sarp kayalıklar,yerin bilmem kaç kat altı da kutulmaya yetmeyecek...
Hem de ispatlı,ispatlar için istediğiniz yere mantık ve akıl çerçevesinde bakabilirsiniz.
Küreselci,ulusalcı,alt tabaka,üst tabaka,işci,zengin,memur vs hepimiz bu hayatta yaşam mücadelemizi kaybedeceğiz.
Son olarak bu meseleleri hafife almayın ve son nefeste adınızdan hayırla bahsedilecek biri olarak son nefeste imanı kurtarmaya bakın.(Allah'a ve Rasulüne inanmayan arkadaşlar var ise de onlar da kendi inandıkları yolda çözüm arasınlar,bakalım ne olur.)
Allaha emanet olun,Rabbim huzurlu ve afiyetli bir ömür nasip etsin hepinize.

Eline yüreğine sağlık hocam çok güzel anlaşılır bir biçimde açıklamışsınız durumu elbet bir gün toprak olacağız Herkes ölümü tadacaktır dış güçler dünyaya ne kadar hükmetmek isterse etsin Rabbim var O onların planlarını boşa çıkaranların en hayırlısıdır elhamdülillah belki bu dünyada iyiler kazanmıyor belki dünyada parası olmayan sıfır , ama muhakkak karşılığı olacaktır belki bu dünyada belki öbür dünyada şunuda unutmamak lazım lut kavmi helak olduğu zaman koskoca bir kavimden 1 ev aile cennete gidebildi burdan şunu çıkarmak lazım çoğunluğa uymamak lazım hayat tecrübem hep şunu göstermiştir eğer bir çoğunluk şuna iyi diyorsa emin ol o kötüdür çünkü çıkarsız menfaatsiz birşey yapan nadirdir kimseler onlar bulunmaz kaftan o kadar değerli <3

SON DİYECEĞİM .

ALLAH'IN DÜNYASINDA ALLAH'IN DEDİĞİ OLMALI handshake~~

Son düzenleme:

sefaduman54

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sefa Duman
Cihazım
Mİ 9SE
Meslek
BT Uzmanı
Konular
29
a haber detected.! :D
Bunu hangi mesaj için dediniz ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eline yüreğine sağlık hocam çok güzel anlaşılır bir biçimde açıklamışsınız durumu elbet bir gün toprak olacağız Herkes ölümü tadacaktır dış güçler dünyaya ne kadar hükmetmek isterse etsin Rabbim var O onların planlarını boşa çıkaranların en hayırlısıdır elhamdülillah belki bu dünyada iyiler kazanmıyor belki dünyada parası olmayan sıfır , ama muhakkak karşılığı olacaktır belki bu dünyada belki öbür dünyada şunuda unutmamak lazım lut kavmi helak olduğu zaman koskoca bir kavimden 1 ev aile cennete gidebildi burdan şunu çıkarmak lazım çoğunluğa uymamak lazım hayat tecrübem hep şunu göstermiştir eğer bir çoğunluk şuna iyi diyorsa emin ol o kötüdür çünkü çıkarsız menfaatsiz birşey yapan nadirdir kimseler onlar bulunmaz kaftan o kadar değerli <3

SON DİYECEĞİM .

ALLAH'IN DÜNYASINDA ALLAH'IN DEDİĞİ OLMALI handshake~~
Ahhh hocamm ahhh,bilip de konusamamak veya konuşmamak.Oyle bir devir ki konuşmak vebal, susmak vebal.Allah hayr eyleye...

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
a haber detected.! :D

Ya ya, tabi tabi, bir de "z haber" var değil mi?

Aman okumayın haaa... Okursanız tv'lerde uzak kalırsınız. haha--

Fikir yok ama maşallah lay lay lom zirvede...

Leb leb leb, leb lebelek, şeb şeb şeb, şebelek haha--

Şimdi ne anladık bundan ? Hiç birşey haha--

Ferhat07

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xiaomi
Cihazım
Mi8 lite
Konular
52
Bunu hangi mesaj için dediniz ?

Ahhh hocamm ahhh,bilip de konusamamak veya konuşmamak.Oyle bir devir ki konuşmak vebal, susmak vebal.Allah hayr eyleye...

O duvarlarda yazan adalet yazısının gerçeği Allah tarafından tecelli ettiğinde bu ADALET kavramının ne büyük bir kelam olduğunu öğrenecekler

Seni çok iyi anlıyorum hocam adaletsiz bir dünya için dilini yorma ben seni anlıyorum

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50
Ya ya, tabi tabi, bir de "z haber" var değil mi?

Aman okumayın haaa... Okursanız tv'lerde uzak kalırsınız. haha--

Fikir yok ama maşallah lay lay lom zirvede...

Leb leb leb, leb lebelek, şeb şeb şeb, şebelek haha--

Şimdi ne anladık bundan ? Hiç birşey haha--
Sen ne diyon dayi
Aksama kadar abd batti batiyor diyor bi batamadi

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Sen ne diyon dayi
Aksama kadar abd batti batiyor diyor bi batamadi
He he... Kolayca anlayamazsın. Önce biriktirmen lazım. Ondan sonra Benim yazdıklarımı iki defa okuman lazım.

İşte fikir olmayınca zikir de olmuyor.

Xiaomi Alperen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi Redmi 6A
Konular
33
Amaç nüfus düşürmek bunu virüsle yaptılar yapmaya devam ediyorlar daha da kötüleri geliyor şimdi sırada insanlara çip takacaklar bu çip öyle küçük ki siz farkında bile olmayacaksınız YouTube girip araştırabilirsiniz çip meselesini ve sizi yöneticikler bittimi bitmedi şimdi de insan nüfusundan daha çok robotlar kuruluyor amac tamamen şeytani plan insan nüfusu düşürmek çünkü bazıları bu durumdan rahatsız insan arttıkça hava kirligi çoğalıyor sular bitiyor kıtlığa dogru ilerliyoruz neler var neler ama unuttukları birşey var onların bir planı varsa Rabbiminde var .
Bu fotolarda bazı kesitler

Tabi bunlar teori herşey değişebilir

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Çiple ilgili video
Yukarıda Allah varken bize ne çip takarlar ne de dünyayı robotlar istila eder

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125
Amaç nüfus düşürmek bunu virüsle yaptılar yapmaya devam ediyorlar daha da kötüleri geliyor şimdi sırada insanlara çip takacaklar bu çip öyle küçük ki siz farkında bile olmayacaksınız YouTube girip araştırabilirsiniz çip meselesini ve sizi yöneticikler bittimi bitmedi şimdi de insan nüfusundan daha çok robotlar kuruluyor amac tamamen şeytani plan insan nüfusu düşürmek çünkü bazıları bu durumdan rahatsız insan arttıkça hava kirligi çoğalıyor sular bitiyor kıtlığa dogru ilerliyoruz neler var neler ama unuttukları birşey var onların bir planı varsa Rabbiminde var .
Bu fotolarda bazı kesitler

Tabi bunlar teori herşey değişebilir

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Çiple ilgili video
Sen çok nygma izlemişsin kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt