Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aynı düşüncedeyim insanlar bunlara nasıl inanıyo hayret ediyorum. sanki yeni dünya düzeni için virüslere ihtiyacı var iski sularından yediğimiz yiyeceklere eczaneden aldığımız ilaçlara kadar isteseler tıkır tıkır insanları öldürürler askeri güç polis gücü silah gücü herşeyleri var. insanları takip etmek kontrol etmek istiyolarsa telefonlarımız bilgisayarlarımız güvenlik kameraları teknolojinin gidişatı zaten ortada hocam.
Yaw he he yeni dunya duzeniymis.Yok nufusu dusurmekmis.Hepsi ergen isi paranoyalar.Asla boyle bsey olmayacak.8 milyarlik dunyada topu topu 200 bin kisi bile olmedi.ki Yakin zamandada btecek gbi duruyo.8 milyarda 200bin kisi eksiltmekmi Yeni dunya duzeni pehh.Sagda solda gordugunuz videolar akimina kapilan siz.Videodan gelirler alan onlar.Baska bi nane yok.Rahat olun bisey olmaz.
Şuanda en çok izlenen şey neyse youtuberlar da onu yapıyorlar. Google dan araştırıp araştırıp yalan yanlış insanlara izletip pirim yapıyorlar. Bir şeyler yapılıyor olsa emin olun gizli yapılır ve kimsenin ruhu duymaz.
Yorumlarınızı tek tek okudum kısmen katıldım kısmen katılmadım bunda özgürüm
Gelelim teorilere inanın ben böyle şeylere inanacak bir tip değilim ta ki Corona virüsün yapmacık olduğunu insan eliyle yapıldığını en önemlisi de SİMPSONLAR bu bir çizgi film çoğunuz bilir bu çizgi film normal bir çizgi film değil herşeyi önceden haber veriyor film ABD yapımı tabi herseyin arkasında kim var derseniz Rocknfeller ailesi bu aileyi bir araştırın derim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şunu artık anlayın dünya savaşları artık top tüfek uçak F16 bilmem ne bunlar eskide kaldı biyolojik savaş diyedemi bir şey duymadınız yada merakınızdan araştırmadınız? bakın bir virüs ile dünya savaşı çoktan başladı biraz geniş düşünelim lütfen ekonomi bitti bitiyor siz sanıyormusunuz ki bu virüs bitse bile herşey yolu yolunda gidecek şimdiden halk ayaklanmaya başladı adamlar ekonomiyi bitirdi bu virüs planlı organizeli bir virüstür bazı şeyleri insanlar yapar
Ekonomi biterse nemi olur bunları inşallah görmeyiz