- Adım
- Eyüp Batuhan
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 81
Yeni dünya düzenini bilmem ama Türkiye'ye yeni bir düzen artık.
Dolar an itibariyle 6.93. Damat hala iyiyiz diyorBu kervan böyle yürümez hocam
Azdan az Çoktan çok gitmeli artık
Hocam Rasim Ozan Kütahyalı gibi döktürmüşsünüz maşallahOhooo... İşi yine siyasete dökmek için ancak 2 sayfa dayabilmişsiniz.
Üst akıl planlarını tamamladı. Bundan sonra gelecek virüs salgınında yaşlı genç demeden haşaratlar gibi kırılmaya hazır olun. Ama tabi bir sonraki salgın hemen gelmeyecek. Önce insanlara bu salgını unutturup rahatlatacaklar. Arkasından beklenmeyen bir zamanda 2nci dalgayı başlatacaklar. 10 ila 30 yıl içinde ikinci dalga gelecek.
Hiç hazırlık yapmaya uğraşmayın 2nci dalgadan kurtuluş yok gibi... Çünkü evlerde kalmak insanları koruyamacak. Tam korumalı biyolojik sığınaklarda korunma imkanı olanlar 1 - 2 yıl sığınaklarda yaşamak suretiyle 2nci dalgadan kurtulacaklar.
İşte 2nci dalgadan kurtulabilirseniz, dövizi konuşmaya başlarsınız.
Bu yazdıklarıma komplo teorisi demeyin, çünkü bunların hepsi olacak. Kanıt nerede demeyin, dünyanın gidişatı o yönde...
He he... sağolasın.Hocam Rasim Ozan Kütahyalı gibi döktürmüşsünüz maşallah
Ohooo... İşi yine siyasete dökmek için ancak 2 sayfa dayabilmişsiniz.
Üst akıl planlarını tamamladı. Bundan sonra gelecek virüs salgınında yaşlı genç demeden haşaratlar gibi kırılmaya hazır olun. Ama tabi bir sonraki salgın hemen gelmeyecek. Önce insanlara bu salgını unutturup rahatlatacaklar. Arkasından beklenmeyen bir zamanda 2nci dalgayı başlatacaklar. 10 ila 30 yıl içinde ikinci dalga gelecek.
Hiç hazırlık yapmaya uğraşmayın 2nci dalgadan kurtuluş yok gibi... Çünkü evlerde kalmak insanları koruyamacak. Tam korumalı biyolojik sığınaklarda korunma imkanı olanlar 1 - 2 yıl sığınaklarda yaşamak suretiyle 2nci dalgadan kurtulacaklar.
İşte 2nci dalgadan kurtulabilirseniz, dövizi konuşmaya başlarsınız.
Bu yazdıklarıma komplo teorisi demeyin, çünkü bunların hepsi olacak. Kanıt nerede demeyin, dünyanın gidişatı o yönde...
He he... Ben sakinim zaten. Çünkü yaş 58. Yaşadığım kadarı bana yeter. Yani ben çoktan akışına bıraktım. Heh heh hee...Hocam felaket tellahı gibisin ( olacak , koruyamayacak gibi terimler ) sakin ol akışına bırak nefes al ve ver
Artık herkes Şirince'ye akım yapar bizde, boşverin hocam bize dualar ve gemiler bol bol yeter.He he... Ben sakinim zaten. Çünkü yaş 58. Yaşadığım kadarı bana yeter. Yani ben çoktan akışına bıraktım. Heh heh hee...
Yazdıklarım keşke felaket tellallığı olsaydı da, hep beraber gülebilseydik.
Evet. Sizin de özetlediğimiz gibi ; olacak, korumayacak ve milyarlarca insanın kurtuluşu olmayacak.
Bu birinci ana dalga idi. 2nci ana dalga 10 ila 30 yıl içinde gerçekleşecek.
Bu ana dalgalar arasında, ara dalgalar da göreceğiz. Ara dalgalar 1 ila 3 yıllık zaman dilimleri arasında görülecek. Ara dalgalarda amaç ülkelerin direnci ve hazırlıkları ölçülecek.
Ana dalgada ise, tam korumalı sığınağı olmayan ülkeler ve insanlar dünya yüzünden silinecekler.
Önümüzdeki yıllarda, Tam korumalı biyolojik sığınak yapımlarına sık sık şahit olacağız. Aynı abd denver da olduğu gibi...