Sevgili Arkadaşlar şu anda kullandığım cihaz Redmi Note 4 ve bununla şu anda Android ve MIUI deryasında tabiri yerindeyse ''DEBELENİP'' duruyorum tabi bu Debelenme negativ yönde değil.Bu cihazı eşime verip ve bu cihazda yine Rom Root vs yapıp alacağım yeni cihazla ömrüm vefa ettiği sürece sizlerden yararlanarak yoluma devam edeceğim..Sizden ricam en fazla 2500 tl olacak şekilde hangi cihazı önerirsiniz..Sizden gelecek cevaplara göre hareket edeceğim...Acelem yok zaten Ocak ayı içinde bu gerçekleşecek...Şimdiden Önerilerini paylaşacak herkese Teşekkür Ederim...
hocam bende redmi note 4 SD ile devam ediyorum. aynı şekilde bende bu telefonu eşime verip kendime yeni bir Xiaomi almayı düşünüyorum. iyiki böyle bir konu açtınız.
eşimde Galaxy j7 2015 var ve artık yeterli gelmiyor.
kendime düşündüğüm telefon redmi note 5.
her nekadar anti roll back falan olsada bence çok iyi bir telefon.
sizede öneririm.
sefa hocam dan alabilirim. çünkü garantili almak pek mantıklı değil.
Sevgili Arkadaşlar şu anda kullandığım cihaz Redmi Note 4 ve bununla şu anda Android ve MIUI deryasında tabiri yerindeyse ''DEBELENİP'' duruyorum tabi bu Debelenme negativ yönde değil.Bu cihazı eşime verip ve bu cihazda yine Rom Root vs yapıp alacağım yeni cihazla ömrüm vefa ettiği sürece sizlerden yararlanarak yoluma devam edeceğim..Sizden ricam en fazla 2500 tl olacak şekilde hangi cihazı önerirsiniz..Sizden gelecek cevaplara göre hareket edeceğim...Acelem yok zaten Ocak ayı içinde bu gerçekleşecek...Şimdiden Önerilerini paylaşacak herkese Teşekkür Ederim...
hocam öncelikle açtığınız konu için hem tebrikler hem teşekkürler.
aynı durumdayım. benim eşimde de Galaxy J7 2015 var ve oldukça yetersiz kalmaya başladı. özellikle 16gb depolama çok yetersiz.
aslında hem ona hem bana ikimize de redmi note 5 almak istiyorum ama biraz daha düşsün diye bekliyorum.
alirsanm da sefa hocam dan alırım. garantili almak artık mantıklı gelmiyor.
redmi note 4 ile devam ediyorum.
64gb olsa belki daha uzun süre devam edebilir de, 32 aldığıma pişman oldum.
artık 64 den aşağı alınmaz. hatta 128 baya baya mantıklı. çok para verme taraftarı değilim.
kendime önerim redmi note 5.
sizede öneririm.
hatta 6gb ram olan pro olanını alın bence.