Soru Yeni bir MIUI Cihaz Almak İstiyorum. Önerileriniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Redmi Note 6 Pro önerecektim bende çentikli istemediğiniz için Redmi Note 5 veya Mi Max 3 önerilerimdir.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler kardeşim..Evet çentik dışında fazla büyükte olamayan seriler tercihim olacak...

redmi5plus

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
106
nokia 8 desem ?

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Mi8 se alabilirsiniz ,ekran çektiğini de kaldırabilirsiniz ayarlardan.

MI 8 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler değerlendirme yapacağım tabiki sonunda...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler.. Yıllarca akıllı cihazlar çıkmadan NOKIA VIP cihazdı kullandık..Sonra o malum markaya geçtik..Ve şimdi Artık MİUİ ile yola devam edeceğim..

hmthvrn

мιυιcαɴdιr
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulhamit
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
16

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Tabii güzel cihaz ama DOBERDEN hocam MIUI okyanusunda derinlere açılma arzusunda olduğu için Xiaomi önerileri bekliyor :D

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet aynen doğru yoksa NOKIA Smart cihazlar çıkmadan önce gerçekten VIP cihazdı..1250 USD ye NOKIA Almıştım..nod~~

halilgurbuz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Poco X5 Pro 5G
Meslek
Bilişim ırgatı
Konular
211
Sevgili Arkadaşlar şu anda kullandığım cihaz Redmi Note 4 ve bununla şu anda Android ve MIUI deryasında tabiri yerindeyse ''DEBELENİP'' duruyorum tabi bu Debelenme negativ yönde değil.Bu cihazı eşime verip ve bu cihazda yine Rom Root vs yapıp alacağım yeni cihazla ömrüm vefa ettiği sürece sizlerden yararlanarak yoluma devam edeceğim..Sizden ricam en fazla 2500 tl olacak şekilde hangi cihazı önerirsiniz..Sizden gelecek cevaplara göre hareket edeceğim...Acelem yok zaten Ocak ayı içinde bu gerçekleşecek...Şimdiden Önerilerini paylaşacak herkese Teşekkür Ederim...
hocam bende redmi note 4 SD ile devam ediyorum. aynı şekilde bende bu telefonu eşime verip kendime yeni bir Xiaomi almayı düşünüyorum. iyiki böyle bir konu açtınız.
eşimde Galaxy j7 2015 var ve artık yeterli gelmiyor.
kendime düşündüğüm telefon redmi note 5.
her nekadar anti roll back falan olsada bence çok iyi bir telefon.
sizede öneririm.
sefa hocam dan alabilirim. çünkü garantili almak pek mantıklı değil.
Sevgili Arkadaşlar şu anda kullandığım cihaz Redmi Note 4 ve bununla şu anda Android ve MIUI deryasında tabiri yerindeyse ''DEBELENİP'' duruyorum tabi bu Debelenme negativ yönde değil.Bu cihazı eşime verip ve bu cihazda yine Rom Root vs yapıp alacağım yeni cihazla ömrüm vefa ettiği sürece sizlerden yararlanarak yoluma devam edeceğim..Sizden ricam en fazla 2500 tl olacak şekilde hangi cihazı önerirsiniz..Sizden gelecek cevaplara göre hareket edeceğim...Acelem yok zaten Ocak ayı içinde bu gerçekleşecek...Şimdiden Önerilerini paylaşacak herkese Teşekkür Ederim...
hocam öncelikle açtığınız konu için hem tebrikler hem teşekkürler.
aynı durumdayım. benim eşimde de Galaxy J7 2015 var ve oldukça yetersiz kalmaya başladı. özellikle 16gb depolama çok yetersiz.
aslında hem ona hem bana ikimize de redmi note 5 almak istiyorum ama biraz daha düşsün diye bekliyorum.
alirsanm da sefa hocam dan alırım. garantili almak artık mantıklı gelmiyor.
redmi note 4 ile devam ediyorum.
64gb olsa belki daha uzun süre devam edebilir de, 32 aldığıma pişman oldum.
artık 64 den aşağı alınmaz. hatta 128 baya baya mantıklı. çok para verme taraftarı değilim.
kendime önerim redmi note 5.
sizede öneririm.
hatta 6gb ram olan pro olanını alın bence.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
hocam bende redmi note 4 SD ile devam ediyorum. aynı şekilde bende bu telefonu eşime verip kendime yeni bir Xiaomi almayı düşünüyorum. iyiki böyle bir konu açtınız.
eşimde Galaxy j7 2015 var ve artık yeterli gelmiyor.
kendime düşündüğüm telefon redmi note 5.
her nekadar anti roll back falan olsada bence çok iyi bir telefon.
sizede öneririm.
sefa hocam dan alabilirim. çünkü garantili almak pek mantıklı değil.

hocam öncelikle açtığınız konu için hem tebrikler hem teşekkürler.
aynı durumdayım. benim eşimde de Galaxy J7 2015 var ve oldukça yetersiz kalmaya başladı. özellikle 16gb depolama çok yetersiz.
aslında hem ona hem bana ikimize de redmi note 5 almak istiyorum ama biraz daha düşsün diye bekliyorum.
alirsanm da sefa hocam dan alırım. garantili almak artık mantıklı gelmiyor.
redmi note 4 ile devam ediyorum.
64gb olsa belki daha uzun süre devam edebilir de, 32 aldığıma pişman oldum.
artık 64 den aşağı alınmaz. hatta 128 baya baya mantıklı. çok para verme taraftarı değilim.
kendime önerim redmi note 5.
sizede öneririm.
hatta 6gb ram olan pro olanını alın bence.
Rica ederim..Teşekkürler...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Konuyu görünce hemen Poco aklıma geldi ama Çentik konusundan dolayı vazgeçtim... Ancak; çentik ayarlardan kaldırılabiliyorsa düşünmeni isterim hocam... Uzun vadeli kullanım için bence uygun bir telefon... Değilse Mi Note 3 de mantıklı olur.

Bende de Note 4X var ama kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum... Takılma, donma, ısınma, saçmalama yok, 11-12 saat ekran süresi var daha ne olsun... Şarj cihazının yerini unutmamak için tek bir yere sabitledim... drunk~~ Üç gün dayanan batarya mı olur yahu... El insaf !! mm~~

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok değerli hocam, Mido esasında gerçekten de çok güzel bir cihaz ancak bunu eşinize verecek ve yeni bir cihaz arayışında oluşunuz ve sizin cihazdan beklentilerinizin ne olduğunu bilmek ve ona göre önermek en iyisi...
Genç oluşunuzdan dolayı size benimki gibi orta boyda bir cihaz önermek istiyorum...
Max 3 çok güzel bir cihaz, ancak ARB olması ve ayrıca da çok kişide olmayışı nedeniyle size pek öneremeyeceğim, Önümüzdeki sene Max 4 çıkacak ve bende onu %99.9 alacağım ama onu bekleyemeyeceğinizi düşünerek, Max 4 çıkana kadar, 7/24 Skorpi desteği garantisine binaen, Max 2 önereceğim size....Max 4 çıkana kadar....Saygılarımla

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
Çok değerli hocam, Mido esasında gerçekten de çok güzel bir cihaz ancak bunu eşinize verecek ve yeni bir cihaz arayışında oluşunuz ve sizin cihazdan beklentilerinizin ne olduğunu bilmek ve ona göre önermek en iyisi...
Genç oluşunuzdan dolayı size benimki gibi orta boyda bir cihaz önermek istiyorum...
Max 3 çok güzel bir cihaz, ancak ARB olması ve ayrıca da çok kişide olmayışı nedeniyle size pek öneremeyeceğim, Önümüzdeki sene Max 4 çıkacak ve bende onu %99.9 alacağım ama onu bekleyemeyeceğinizi düşünerek, Max 4 çıkana kadar, 7/24 Skorpi desteği garantisine binaen, Max 2 önereceğim size....Max 4 çıkana kadar....Saygılarımla

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Üstadım sizede.tesekkur ederim Evet Forumun Üstati ve Duayini olarak sizin yazdıklarınızı tabiki bizim forumdaki uyelerimizin önemseyeceği muhakkaktır.Bende bu çerçevede önemsiyor ve sizin cihazda karar kılıyorum ve bu vesile ile öneride bulunan arkadaşlara bir kez daha teşekkür ederim.Selam Ve Sevgilerimle.
Edit: Konu kapatılabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt