Yardım Yedekleri geri yükleme

Kokenmertt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Xiaomi Mi5s
Konular
13
Rom atmadan önce ek ayarladaki menüden yedek yüklemesi yaptım fakat şuan geri yüklemek istediğim zaman bulunamadı diyor bütün uygulamalarımı oraya yedeklemiştim nasıl geri getirebilirim ?

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Verilerimi kaybettim ne yazık ki ama Allahtan ana ekranlarımın ss lerini almıştım onlara bakarak uygulamalarımı tekrardan kurdum bu beniim için kötü bi deneyim oldu maalesef :D
Mi hesabı>mi cloud>Yedek dosyasını geri yükle seçeneğine basın yedeklemeyi mi hesabınıza yapmış ise ayarlarınızı ve uygulamalarınızı eski haline getirebilirsiniz ama wifi ağında yapın bunu çünkü interneti kullanacaktır.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Verilerimi kaybettim ne yazık ki ama Allahtan ana ekranlarımın ss lerini almıştım onlara bakarak uygulamalarımı tekrardan kurdum bu beniim için kötü bi deneyim oldu maalesef :D
Geçmiş olsun..Önemli olan, yapılan Hatalardan Ders çıkartmak ve mümkünse, tekrarlamamak....8=):D

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

zlatan_1903

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
10
Arkadaşlar bende trwp den yedek aldım sonra bu yedeği geri yüklerken mi ekranında kaldı tel açılmadı.
Ardından zorla trwp ye girip global beta rom yükledim tel açıldı. Ben bu yedeği nasıl yükleyebilirim ne olur yardım edin play storede instagram yükleyeceğim cihazınız la uyumsuz diyor.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Arkadaşlar bende trwp den yedek aldım sonra bu yedeği geri yüklerken mi ekranında kaldı tel açılmadı.
Ardından zorla trwp ye girip global beta rom yükledim tel açıldı. Ben bu yedeği nasıl yükleyebilirim ne olur yardım edin play storede instagram yükleyeceğim cihazınız la uyumsuz diyor.
Yedeği yüklerken aldığınız hatanın ne olduğu belirtmeden yedekle ilgili probleme ilişkin yorum yapmak zor fakat ayarlar/uygulamalar altından play store verilerini temizlerseniz instagram hatasını giderebilirsiniz.

Oyla:

Palakadir

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Bulent
Cihazım
mi note 3, mi 5
Konular
0
Merhaba ,

Dün itibarı ile mi5 den mi note 3 e geçtim . Her şey güzel hoş lakin mi cloud üzerinden back up yüklemede sorun var .

3.1 gb app ve diğer data gözüküyor ( cloud üzerinden hepsi normal ) , makinayı aktarmak için dün back up aldım .

Lakin note 3 de geri yükle dediğim zaman 1 kaç saniye sonra back up bulunamadı diye bir önceki menüye atıyor .

Başına gelen hatta geldikten sonra çözen oldumu .

Kablo ile yapılacak ise ilkokul seviyesinde anlatır iseniz sevinirim .

Teşekkürler .

Oyla:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
Yedeği yüklerken aldığınız hatanın ne olduğu belirtmeden yedekle ilgili probleme ilişkin yorum yapmak zor fakat ayarlar/uygulamalar altından play store verilerini temizlerseniz instagram hatasını giderebilirsiniz.
hocam bende yedeği yüklemeye kalkarken böyle bi hata alıyorum, nedeni nedir acaba?

Ekli dosyalar

• 11111.jpg
    11111.jpg
    338,4 KB · Görüntüleme: 8
  • 22222.jpg
    22222.jpg
    275,1 KB · Görüntüleme: 10
Oyla:

muhammettekin.1981

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
redmi note 6 pr
Konular
0
mi 9 se cihazımın backup yedeğini alıp pc ye kopyaladım ve cihazımı fabrika ayarların yükledim ancak mıuı klasöründe backup klasörü bulunmuyor geri yükleme de yapamıyorum sorunumu nasıl çözebilirim.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek