Soru YD Xiaomi 13t Pro alınır mı?

SelimAK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim AK
Cihazım
Aristotle/Vili
Meslek
Paramedik
Konular
40
12/512 fiyat 16.250 TL
Bunlara normal IMEI atılmıyor diye biliyorum bu yüzden mecburen dirençli alacağım. Değer mi bu fiyata? Telefon araştırmaktan kafayı yedik.
Çin versiyonunu almamaya özen gösterin. TR dil desteği yok. Magisk ile yapabiliyorsunuz ama Bootloader açmak falan derken çok meşakkatli iş.

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Bugün aldı babam hocam dirençli aldı. Direnç konusunda uzmanız sorun olmaz demiş.
Çin versiyonunu almamaya özen gösterin. TR dil desteği yok. Magisk ile yapabiliyorsunuz ama Bootloader açmak falan derken çok meşakkatli iş.
Düz bu hocam.

Nerelisiniz.almak isterim bende
Aldığımız kişi Urfada. Alacaksanız özelden numara atarım. Normalde 17.500'e veriyor.

drjacob

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
dr jacob
Cihazım
...
Konular
25
Bugün aldı babam hocam dirençli aldı. Direnç konusunda uzmanız sorun olmaz demiş.

Düz bu hocam.

Aldığımız kişi Urfada. Alacaksanız özelden numara atarım. Normalde 17.500'e veriyor.
dirençli aldıysa sorun yaşamaz , hayırlı olsun

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
Benim tavsiyem 13 pro dan yana olur, fiyatı bir tık daha düşük bulabilirsiniz. Hem sd işlemcili hem kamera olarak daha iyi. MTK işlemcili cihazlara rom desteği fazla olmuyor, sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aşağıdan karşılaştırmalarına da bakabilirsiniz. Değerler belki tam olarak doğru olmayabilir ama genel bir fikir verebilir.

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
Benim tavsiyem 13 pro dan yana olur, fiyatı bir tık daha düşük bulabilirsiniz. Hem sd işlemcili hem kamera olarak daha iyi. MTK işlemcili cihazlara rom desteği fazla olmuyor, sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aşağıdan karşılaştırmalarına da bakabilirsiniz. Değerler belki tam olarak doğru olmayabilir ama genel bir fikir verebilir.
13 Pro'yu 27.500'den veriyor hocam 10 bin fark var arada. 13T Pro aldık.

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
563
13 Pro'yu 27.500'den veriyor hocam 10 bin fark var arada. 13T Pro aldık.
13 Pro 256' lık cihaza 27.500 istemek nedir anlamadım? Satış sitelerinde YD fiyatı 17.5 22.5 arası değişiyor, hadi bilemediniz 24 olsun. Neyse ki diğer cihazı almışsınız :) Hayırlı olsun cihazınız, kazasız belasız kullanın.

OguzXtrime

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Oğuz
Cihazım
Note 10 Pro
Konular
6
13 Pro 256' lık cihaza 27.500 istemek nedir anlamadım? Satış sitelerinde YD fiyatı 17.5 22.5 arası değişiyor, hadi bilemediniz 24 olsun. Neyse ki diğer cihazı almışsınız :) Hayırlı olsun cihazınız, kazasız belasız kullanın.
512/12 ama orasını ben de anlayamadım aralarında çok fazla fark yok fiyatı saçma. Zaten genel olarak biraz piyasaya göre pahalı satan satıcı ama en son düz 16'ya vermiş 13T Pro'yu. Bence piyasa için de 16 iyi fiyat, sorun çıkmazsa inşallah.

Üst Alt