- Adım
- Ali
- Cihazım
- Note 5
- Konular
- 1
İrtibat varmıBabamın tanıdığı hocam. Normalde 17.500'e satıyor ama bize 16.250'den verdi. Almayı düşünüyorsanız ayarlarız.
İrtibat varmıBabamın tanıdığı hocam. Normalde 17.500'e satıyor ama bize 16.250'den verdi. Almayı düşünüyorsanız ayarlarız.
Suya toza dayanıklılık gitti ama NFC test edip geri dönüş yapabilir misin birde sıfırlama ve güncelleme için ne dedi?Bugün aldı babam hocam dirençli aldı. Direnç konusunda uzmanız sorun olmaz demiş.
Düz bu hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aldığımız kişi Urfada. Alacaksanız özelden numara atarım. Normalde 17.500'e veriyor.
Sabah gelecek hocam yapayım. NFC testini nasıl yapabiliyoruz? Sıfırlama ve güncellemeyi sormadım onu sorayım yarın.Suya toza dayanıklılık gitti ama NFC test edip geri dönüş yapabilir misin birde sıfırlama ve güncelleme için ne dedi?
Var hocamİrtibat varmı
Geldi hocam. Kilidi açtım gün beklemek için, 8 gün sonra atacağız. Attıktan sonra sıfırlama ve güncelleme yapılabiliyormuş. Tek sorun kameranın içinde toz var.Suya toza dayanıklılık gitti ama NFC test edip geri dönüş yapabilir misin birde sıfırlama ve güncelleme için ne dedi?
Whatsap instagram Telefon vs yazarmisin özelden yada burdanSabah gelecek hocam yapayım. NFC testini nasıl yapabiliyoruz? Sıfırlama ve güncellemeyi sormadım onu sorayım yarın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Var hocam
tam tahmin ettiğim gibi bu yüzden direnç yaptırmayın sıfır cihazı ameliyat ettirmeyin diyordum leke toz vs kamera kalitesi bozuluyor ve suya toza dayanıklılık gidiyor. İçi açılmış cihaz bir daha eskisi gibi olmuyor bunu tecrübe ettim.Geldi hocam. Kilidi açtım gün beklemek için, 8 gün sonra atacağız. Attıktan sonra sıfırlama ve güncelleme yapılabiliyormuş. Tek sorun kameranın içinde toz var.
Direnç yaptırdığınız insan ile alakalı kullanmış olduğum telefon direnç işlemli işlem yapılırken kameralar toz olmasın diye bant ile kapatılıyor ve gerekli ise termal macun takviyesi yapılıyor direnç değişimi yapılan bölgenin dahil fotoğrafı mevcut arka kapağını sökülürken arka kapak bantları dahil bozulmadan söküldü onunda fotoğrafları var işlem bitiminde tüm saydığım işlemleri WhatsApp üzerinden fotoğrafları gönderiyor kendi telefonumda direnç işlemi ile ilgili hiçbir problem yaşamadım kullanmış olduğum telefon Redmi Note 12 pro 5g.tam tahmin ettiğim gibi bu yüzden direnç yaptırmayın sıfır cihazı ameliyat ettirmeyin diyordum leke toz vs kamera kalitesi bozuluyor ve suya toza dayanıklılık gidiyor. İçi açılmış cihaz bir daha eskisi gibi olmuyor bunu tecrübe ettim.
tam tahmin ettiğim gibi bu yüzden direnç yaptırmayın sıfır cihazı ameliyat ettirmeyin diyordum leke toz vs kamera kalitesi bozuluyor ve suya toza dayanıklılık gidiyor. İçi açılmış cihaz bir daha eskisi gibi olmuyor bunu tecrübe ettim.
Bu da sorunsuz hocam da oraya niye dikkat etmemiş anlamadım. Lensin önünü kapatmıyor galiba, foto çekerken bir sorun göremedim. Leke veya buğulanma gibi şeyler olmuyor çekince. Açtırıp almaya gerek var mıdır acaba.Direnç yaptırdığınız insan ile alakalı kullanmış olduğum telefon direnç işlemli işlem yapılırken kameralar toz olmasın diye bant ile kapatılıyor ve gerekli ise termal macun takviyesi yapılıyor direnç değişimi yapılan bölgenin dahil fotoğrafı mevcut arka kapağını sökülürken arka kapak bantları dahil bozulmadan söküldü onunda fotoğrafları var işlem bitiminde tüm saydığım işlemleri WhatsApp üzerinden fotoğrafları gönderiyor kendi telefonumda direnç işlemi ile ilgili hiçbir problem yaşamadım kullanmış olduğum telefon Redmi Note 12 pro 5g.
35 bin yerine 16 bin verince bu kadar da olsun kafasındayım ben hocam. Mesela arkadaşın sıfır aldığı iPhone 13 kamerasında toz vardı değişmek yerine içini açıp aldılar. Lensi kapatmadığı için çok sorun değil kozmetik dışında fakat küçük olan lenste de çizgi gibi var. İleride aldırtırım belki biryerde.tam tahmin ettiğim gibi bu yüzden direnç yaptırmayın sıfır cihazı ameliyat ettirmeyin diyordum leke toz vs kamera kalitesi bozuluyor ve suya toza dayanıklılık gidiyor. İçi açılmış cihaz bir daha eskisi gibi olmuyor bunu tecrübe ettim.
O kadar para veriyorsun telefona ve direnç işlemine tozlanma ilerleyen zamanda kamera sensörlerine problem yaratabilir aldığın kişi ile konuş imkanın varsa temizlet problem olursa hallederiz gibisinden konuşursa ısrar et iş işten geçtikten sonra kimse mesuliyet almaz.Bu da sorunsuz hocam da oraya niye dikkat etmemiş anlamadım. Lensin önünü kapatmıyor galiba, foto çekerken bir sorun göremedim. Leke veya buğulanma gibi şeyler olmuyor çekince. Açtırıp almaya gerek var mıdır acaba.
Toz şu şekilde. Küçük kamerada çizgi var ama yazı kapatmış biraz belli oluyor.O kadar para veriyorsun telefona ve direnç işlemine tozlanma ilerleyen zamanda kamera sensörlerine problem yaratabilir aldığın kişi ile konuş imkanın varsa temizlet problem olursa hallederiz gibisinden konuşursa ısrar et iş işten geçtikten sonra kimse mesuliyet almaz.