Nerelisiniz.almak isterim bendeBabamın tanıdığı hocam. Normalde 17.500'e satıyor ama bize 16.250'den verdi. Almayı düşünüyorsanız ayarlarız.
Çin versiyonunu almamaya özen gösterin. TR dil desteği yok. Magisk ile yapabiliyorsunuz ama Bootloader açmak falan derken çok meşakkatli iş.12/512 fiyat 16.250 TL
Bunlara normal IMEI atılmıyor diye biliyorum bu yüzden mecburen dirençli alacağım. Değer mi bu fiyata? Telefon araştırmaktan kafayı yedik.
Bugün aldı babam hocam dirençli aldı. Direnç konusunda uzmanız sorun olmaz demiş.alınır bence.
Düz bu hocam.Çin versiyonunu almamaya özen gösterin. TR dil desteği yok. Magisk ile yapabiliyorsunuz ama Bootloader açmak falan derken çok meşakkatli iş.
Aldığımız kişi Urfada. Alacaksanız özelden numara atarım. Normalde 17.500'e veriyor.Nerelisiniz.almak isterim bende
dirençli aldıysa sorun yaşamaz , hayırlı olsunBugün aldı babam hocam dirençli aldı. Direnç konusunda uzmanız sorun olmaz demiş.
Düz bu hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Aldığımız kişi Urfada. Alacaksanız özelden numara atarım. Normalde 17.500'e veriyor.
13 Pro'yu 27.500'den veriyor hocam 10 bin fark var arada. 13T Pro aldık.Benim tavsiyem 13 pro dan yana olur, fiyatı bir tık daha düşük bulabilirsiniz. Hem sd işlemcili hem kamera olarak daha iyi. MTK işlemcili cihazlara rom desteği fazla olmuyor, sıkıntı yaşayabilirsiniz. Aşağıdan karşılaştırmalarına da bakabilirsiniz. Değerler belki tam olarak doğru olmayabilir ama genel bir fikir verebilir.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
13 Pro 256' lık cihaza 27.500 istemek nedir anlamadım? Satış sitelerinde YD fiyatı 17.5 22.5 arası değişiyor, hadi bilemediniz 24 olsun. Neyse ki diğer cihazı almışsınız13 Pro'yu 27.500'den veriyor hocam 10 bin fark var arada. 13T Pro aldık.
512/12 ama orasını ben de anlayamadım aralarında çok fazla fark yok fiyatı saçma. Zaten genel olarak biraz piyasaya göre pahalı satan satıcı ama en son düz 16'ya vermiş 13T Pro'yu. Bence piyasa için de 16 iyi fiyat, sorun çıkmazsa inşallah.13 Pro 256' lık cihaza 27.500 istemek nedir anlamadım? Satış sitelerinde YD fiyatı 17.5 22.5 arası değişiyor, hadi bilemediniz 24 olsun. Neyse ki diğer cihazı almışsınızHayırlı olsun cihazınız, kazasız belasız kullanın.