Yardım Yazılım silindi unclock kapalı rom atılmıyor.

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0
Telefon Modeli
mi8
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba arkadaşlar,

unclock kilidi nasıl olduysa kapalı gösteriyor.KAPANDI.

İnternetten rom indirdim (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

XiaoMiTool ile yukleme yapmaya çalıştım ama usb ayıklama kapalı olduğundan bu programdan yapamadım.

twrp yukleyemıyorum cunki unlock kilitli hata veriyor ( remote Flashing is not allowed in lock state )

MiPhoneAssistant programı kullanarak yuklme yaptım ama romu hafızaya atıyor ama açılmıyor tekrardan main menuy geri dönüyor (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

Gibi durum söz konusu çok araştırmama rağmen çözemedim. Nasıl bir yol izlemeliyim.Destek verirmisiniz.

telefonum mi8

memocaan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Çok emin değilim ama edl modunda yazılım atılabilir onun içinde yetkili hesap arka kapağın açılması gibi işlemler lazım formda yapan ustalar var. Bootloader kilidini açma işlemleri yapılabiliyor mu onu deneyebilirsiniz

Oyla:

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tek çağresi bu olmamalı diye düşünüyorum ama araştırmam gerekiyor herhalde.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Merhaba arkadaşlar,

unclock kilidi nasıl olduysa kapalı gösteriyor.KAPANDI.

İnternetten rom indirdim (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

XiaoMiTool ile yukleme yapmaya çalıştım ama usb ayıklama kapalı olduğundan bu programdan yapamadım.

twrp yukleyemıyorum cunki unlock kilitli hata veriyor ( remote Flashing is not allowed in lock state )

MiPhoneAssistant programı kullanarak yuklme yaptım ama romu hafızaya atıyor ama açılmıyor tekrardan main menuy geri dönüyor (miui_MI8Global_V10.3.4.0.PEAMIXM_51a7ff309d_9.0)

Gibi durum söz konusu çok araştırmama rağmen çözemedim. Nasıl bir yol izlemeliyim.Destek verirmisiniz.

telefonum mi8

Cihaz global ve bootloader kilidini kendiniz açtıysanız aynı hesapla tekrar açabilirsiniz. Bootloader açıldıktan sonra Crawel hocamın belirttiği yöntemlerle cihaza rom yükleyebilirsiniz. Eğer çin cihazına kilit açılıp global rom yüklendikten sonra kilidi kapattıysanız ancak yetkili hesap ile işlem yapabilirsiniz.

Oyla:

zmaylov

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ismail
Cihazım
mi6
Meslek
Otomasyon
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihaz global ve bootloader kilidini kendiniz açtıysanız aynı hesapla tekrar açabilirsiniz. Bootloader açıldıktan sonra Crawel hocamın belirttiği yöntemlerle cihaza rom yükleyebilirsiniz. Eğer çin cihazına kilit açılıp global rom yüklendikten sonra kilidi kapattıysanız ancak yetkili hesap ile işlem yapabilirsiniz.

İlginize teşekkürler,

Telefonun arayuzune giremyorum yani OEM Kilit Açma seçeneğini aktif edemiyorum. bu yuzden aktif hale getiremiyorum. atladığım bir durummu var bilmiyorum.Ekte resim mevcut.

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    11,9 KB · Görüntüleme: 35
Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Oyla:

Ozanuyr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
K20 pro
Konular
20
bende çok araştırdım ama benimde cihaz arka kapagı acılıp yetki verilmesi gerek çok ugraştım olmadı 350 tl yaptırıyorum 1 hafta kalıcak cihaz başka çaresi yok gibii 1 gün ugtaşrım olmadı rom atmak istedim falan ama yok

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
bende çok araştırdım ama benimde cihaz arka kapagı acılıp yetki verilmesi gerek çok ugraştım olmadı 350 tl yaptırıyorum 1 hafta kalıcak cihaz başka çaresi yok gibii 1 gün ugtaşrım olmadı rom atmak istedim falan ama yok
Bir hafta kalmasına gerek yok ki yarım saat içinde yapıyorlar. Mi 8 kullanırken bende brick etmiştim , yetkili hesap ile arka kapak açılıp çin romuna geri dönüp tekrar kilit açma işlemi yapıp tükçe rom yüklemiştim

Oyla:

Ozanuyr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
K20 pro
Konular
20
Bir hafta kalmasına gerek yok ki yarım saat içinde yapıyorlar. Mi 8 kullanırken bende brick etmiştim , yetkili hesap ile arka kapak açılıp çin romuna geri dönüp tekrar kilit açma işlemi yapıp tükçe rom yüklemiştim
bizimkinde bekliyor nedense servis arkadaşım cihaz acılmış ama cince türkce yapılıcak onu bekliyor cihaz modeline görede degişebilir bence biraz araştım ama bekliyenler var bir kaç gün

Oyla:
Üst Alt