Yardım Yardım - mi5s Bootloader kilidi açık gözüküyor fakat

BDrk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi5s
Konular
7
İyi Günler, telefonuma edl kablosu kullanmadan mi tool ile global dev rom flaşladım, geliştirici seçeneklerine baktığımda cihazın kilidinin açık olduğunu gördüm. Ardından China stable flaşladım ve orda da açık gözüküyordu. Başvurumu daha önce yapmıştım mi unlock tool ile denediğimde zaten kilit açık diyor. Fakat telefona ne twrp flaşlayabiliyorum ne de root yapabiliyorum. Twrp denediğimde sorunsuz yükleniyor fakat başlatmıyor. Kendim denediğimde karşıma mi recovery çıkıyor. Daha önce aynı problemle karşılaşan birkaç arkadaş görmüştüm. Çözümü var mıdır? China dev mi flaşlamam gerekli?

Edit: Adbden device info ya baktığımda da kilidin açık olduğu gözüküyor.

beaufort3461

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
mi 9
Meslek
elektrik muhendisi
Konular
4
China dev romda root vardi yanlis hatirlamiyosam o romu flashla sonra tele rashr uygulamasini yukle uygulamaya root yetkisi verip twrp.img dosyasini recovery olarak yuklet uygulamadan islem tamamdir bahsettigin mevzu redmi note 3te olmustu bu sekilde cozebilmistim

Oyla:

halilmetekirikkale

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hallil
Cihazım
mi5s
Konular
2
Yükleme yapıldıktan sonra açılmaması ilginç,yükleme tamamlandıktan sonra adb komutu ile mi açmaya çalışıyorsunuz twrp'yi yoksa manuel olarak mı.Ben yüklemeden sonra adb komutu ile değil de manuel olarak açtım ve defalarca yükledim sorun yaşamadım.Bu arada usb hata ayıklama açık olmadığı taktirde twrp yüklenmez ama siz yüklemenin yapıldığını söylemişsiniz.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam kilit açık olmasa ADB üzerinden partition not allowed hatası alırsınız. Zannediyorum sıkıntınız nedeni kullandığınız TWRP dosyası. Farklı TWRP ile denemenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
Lütfen çözüm aradığınız bir sorun varsa ilk olarak hatanıza dair bir ss paylaşın!

Sorunsuz yükleniyor dediniz, kilit kapalı olsa zaten yüklenmez demek ki kilit açık. Ama açılmıyor diyorsunuz. fastboot boot xxx.img komutu ile boot etmeyi denediniz ve boot etmedi mi? Hata mı verdi? Bir ss atar mısınız?

Oyla:
Üst Alt