Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kilit ekranına tema uygulanırken mesajlarda hangi programa ait bildirim ise ikonların ve saat zamanların belli olması kilit temasına güzel olmaz mı?[/QUOTE] Ottoman böyle bir tema yapılamaz mı?
hocam başlamak isterseniz öncelikle size tavsiyem
hazır bir tema üzerinden düzenleme yapmanız bu işin hem kod kısmı var hem tasarım kısmı açıkça ben kod kısmında iyi değilim ufak tefek şeyler yapıyorum şuan başka bir kodu alıp kendi temam da deniyorum tasarım konusunda sıkıntım yok bunları bilmeniz gerekli
konuda da belirtim
programlarda en önemlisi
Adobe Photoshop
tema yapımı içinde MIUINewThemeEditor.exe zaten uygulamada ne yapacağınızı şekiller ve iconlar ile gösteriyor kimse ben yapamam demesin yaşın hiçbir önemi yok bu konuda önemli olan istek ve sabır ben tema işine gireli 7-8 aylık bir deneyimim var kod işini bilmeyince zorluklar oluyor.
bu yüzden yapmak isterseniz başta ben yardımcı olurum diğer arkadaşlarda aynı şekilde yardımcı olacağını düşünüyorum.
hocam başlamak isterseniz öncelikle size tavsiyem
hazır bir tema üzerinden düzenleme yapmanız bu işin hem kod kısmı var hem tasarım kısmı açıkça ben kod kısmında iyi değilim ufak tefek şeyler yapıyorum şuan başka bir kodu alıp kendi temam da deniyorum tasarım konusunda sıkıntım yok bunları bilmeniz gerekli
konuda da belirtim
programlarda en önemlisi
Adobe Photoshop
tema yapımı içinde MIUINewThemeEditor.exe zaten uygulamada ne yapacağınızı şekiller ve iconlar ile gösteriyor kimse ben yapamam demesin yaşın hiçbir önemi yok bu konuda önemli olan istek ve sabır ben tema işine gireli 7-8 aylık bir deneyimim var kod işini bilmeyince zorluklar oluyor.
bu yüzden yapmak isterseniz başta ben yardımcı olurum diğer arkadaşlarda aynı şekilde yardımcı olacağını düşünüyorum.
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere miuiproda cihaz bilgilerinde çıkan şu iconlar harika görünüyor üstadlardan bu iconların başrolde oynadığı bi tema isteğinde bulursam yardımcı olabilirler mi acaba özellikle ottoman hocamdan