Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Prodaki simgeler cok canli hocam iconlarda güzel. Bence birebir orjinali daha iyi durur gibi. Aşağıdaki telefon mesaj chrome bama hore hoş durmuyor. Tabi begenen arkadaşlar vardir illaki
hocam öncelikle programları bilmeniz gerekir ben bu mesleği 19 yıldır yapıyorum ( Grafik Tasarım) ve bir çok tema yapan hazır olarak alıyor bir çoğuda sıfırdan hazırlıyor şuan benim yaptığım örnek olarak youtube logosu iconu ya hazır çizilmiş olarak internetten bulup (beyaz kısmını) alıp onu şekile göre uyarlıyorum. programları bilmeden hazırlamak zor iş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
çoktandır var olan tema ile uğraşıyordum bu hintlilerin istediği bir türlü bitmedi var olan temaya ara verip farklı bir tema hazırlamak istiyordum bu konuyu görünce de böyle birşey yapayım dedim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
örnek logo
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Prodaki simgeler cok canli hocam iconlarda güzel. Bence birebir orjinali daha iyi durur gibi. Aşağıdaki telefon mesaj chrome bama hore hoş durmuyor. Tabi begenen arkadaşlar vardir illaki
az önce yapımına başladım en az 2-3 gün sürer sadece iconları hazırlamak ( yeniden icon içindeki şekiller çizileceği için+ sadece bendeki uygulamalar için ve başka uygulamalarda bu şekle gireceği için
ilerleyen zamanda bendeki uygulama iconlarını bitirerek isteğe göre uygulama iconları eklenir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
az önce yapımına başladım en az 2-3 gün sürer sadece iconları hazırlamak ( yeniden icon içindeki şekiller çizileceği için+ sadece bendeki uygulamalar için ve başka uygulamalarda bu şekle gireceği için
ilerleyen zamanda bendeki uygulama iconlarını bitirerek isteğe göre uygulama iconları eklenir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
şuan hazırladığım çalışmalar sıfırdan yapılıyor her biri için renk ayarlanıyor öyle dediğiniz gibi olmuyor maalesef
kendi hazırladığım tema için söylüyorum.
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere miuiproda cihaz bilgilerinde çıkan şu iconlar harika görünüyor üstadlardan bu iconların başrolde oynadığı bi tema isteğinde bulursam yardımcı olabilirler mi acaba özellikle ottoman hocamdan