sabırsızlıkla bekliyoruz hocam temayı şimdiden kolay gelsinİnşallah arkadaşlar bir göz atarım
Marabaların yolunu gözler ağam ))İnşallah arkadaşlar bir göz atarım
Hocam iconlar için hangi programı kullanıyorsunuz ?az önce yapımına başladım en az 2-3 gün sürer sadece iconları hazırlamak ( yeniden icon içindeki şekiller çizileceği için+ sadece bendeki uygulamalar için ve başka uygulamalarda bu şekle gireceği için
ilerleyen zamanda bendeki uygulama iconlarını bitirerek isteğe göre uygulama iconları eklenir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam iconlar için hangi programı kullanıyorsunuz ?
Hocam zor mu bu ikon tasarlama işleri ? Yıllardır hep yapmak isterim ama bir türlü rehber vs. bulamadım.Hocam yerine göre Adobe Photoshop çizim olarak ta Adobe Illustrator yada CorelDRAW
edit: tema düzenleme için de MIUINewThemeEditor.exe
Hocam zor mu bu ikon tasarlama işleri ? Yıllardır hep yapmak isterim ama bir türlü rehber vs. bulamadım.
çoktandır var olan tema ile uğraşıyordum bu hintlilerin istediği bir türlü bitmedi var olan temaya ara verip farklı bir tema hazırlamak istiyordum bu konuyu görünce de böyle birşey yapayım dedim hocam.Estağfurullah hocam agit77 hocam el atmış bile
örnek logoHocam zor mu bu ikon tasarlama işleri ? Yıllardır hep yapmak isterim ama bir türlü rehber vs. bulamadım.
Prodaki simgeler cok canli hocam iconlarda güzel. Bence birebir orjinali daha iyi durur gibi. Aşağıdaki telefon mesaj chrome bama hore hoş durmuyor. Tabi begenen arkadaşlar vardir illakiaz önce yapımına başladım en az 2-3 gün sürer sadece iconları hazırlamak ( yeniden icon içindeki şekiller çizileceği için+ sadece bendeki uygulamalar için ve başka uygulamalarda bu şekle gireceği için
ilerleyen zamanda bendeki uygulama iconlarını bitirerek isteğe göre uygulama iconları eklenir.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.