- Adım
- İnan
- Cihazım
- Poco F3
- Konular
- 4
Miui sürümü kaç?Hocam yok kesin eminim bazı özellikler kırpılmış veriliyor.Örneğin; split screen mi4'te yok ...
Miui sürümü kaç?Hocam yok kesin eminim bazı özellikler kırpılmış veriliyor.Örneğin; split screen mi4'te yok ...
Hocam şaşırdım doğrusu. Nasıl olmaz, anlam veremiyorum.Miui 9 son global beta .
4K 60 fps yazlımsal olarak sağlanamaz donanımsal destek şuan bulunan hiçbir xioami modelinde yok SD845 ile gelecek bir özellik diğer dediğin çok mantıklı bence ...benim olmasını istediğim müzik dinlerken video izlerken ses kontrolünün bildirim ekranına gelmesi teli yatay koyduğumda tuşları kullanmak neredeyse imkansız kamera konusunda hemfikirim + olarak 4k 60 fps desteğide yazılımsal olarak sağlanmalı
Yok hocam eminim dediğim gibi istersen split screen'e da bakabilrisin android sürümü ile veriliyor bazı özellikler android 6'da kaldı diye olabilir. Ama bildirim içeriğini gizleme kitkatta olan bir özellik ...Hocam şaşırdım doğrusu. Nasıl olmaz, anlam veremiyorum.
ayarlar pil&performanspil yüzdesini gösteremiyorum nasıl yaparım
Güvenlik > pil > yukarıda sağdaki çarka bas > en alttaki seçenekten yapabilirsin.pil yüzdesini gösteremiyorum nasıl yaparım
Xiaomi'nin ayıbıdır bu hocam. Yakışmadı Xiaomi'ye.4K 60 fps yazlımsal olarak sağlanamaz donanımsal destek şuan bulunan hiçbir xioami modelinde yok SD845 ile gelecek bir özellik diğer dediğin çok mantıklı bence ...
[doublepost=1518342096,1518342030][/doublepost]
Yok hocam eminim dediğim gibi istersen split screen'e da bakabilrisin android sürümü ile veriliyor bazı özellikler android 6'da kaldı diye olabilir. Ama bildirim içeriğini gizleme kitkatta olan bir özellik ...
Hocam şaşırdım doğrusu. Nasıl olmaz, anlam veremiyorum.
Güvenlik > pil > yukarıda sağdaki çarka bas > en alttaki seçenekten yapabilirsin.
[doublepost=1518342695,1518342631][/doublepost]
hocam benimki miui arayüzü değil