Yardım Xioami alıp pişman olmak

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Arkadaşlar Xioami Mi5 i aldigimdan beri dokunmatik sorunu yasiyormusum haberim yokmuş . İlk zamanlarda ekran koruyucusundan sanıyordum fakat onla da alakalı değilmiş . Ciddi bir dokunmatik sorunum var yazılımdan mıdır nedir artık duzeltemiyorum da beta sürümü kullanıyorum baştan beri her guncellemede aynı sorunu tekrarladi. Bu kadar kusursuz bir telefonmus gibi anlatmasin lütfen kimse artık. Sağolsun forumda yardimci olmaya çalışan oldu ama durum duzelmedi. Xioami alip almama tereddüdü olan almasin yorumlardaki gibi değil işler . DOKUNMATİK SORUNU BENİM GÖZÜMDEKİ XIAOMI yi bitirdi!

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Daha önce HİÇ Ekran koruyuculu Telefon kullanmadınızmı?

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kullandım . Fakat belli bir süre sonra içine hava almalar, baloncuk oluşmalar yaşanmamıştı. 3 tane ekran koruyucu değiştirdim . Sorunu yanlış yerde aradım .

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Eğer o kadar kolay etmenlerle bu sıkıntı yaşatıyorsa zaten telefon falan uretmesinler. Yazılım ile alakalı sanırım problem fakat düzeltme imkanı da bulamadım

Bence Siz Xiaomi kullanmayın....Size tavsiyem Samsung S8....Mükemmel Hızlı ve çok hassas....

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Eğer o kadar kolay etmenlerle bu sıkıntı yaşatıyorsa zaten telefon falan uretmesinler. Yazılım ile alakalı sanırım problem fakat düzeltme imkanı da bulamadım

iyide bu iphone da bile oluyor ozaman kimse dokunmatik telefon üretmesin. firmalarda aynı yorumu sizin için yapabilirler bu cihazı yamultan akıllı dokunmatik telefon kullanmasınlar gibi. bizler alıcıyız para verip alıyoruz dogal olarak özen göstermemiz gerekiyor kullanırken. şahsen ben özen gösteriyorum.

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
iyide bu iphone da bile oluyor ozaman kimse dokunmatik telefon üretmesin. firmalarda aynı yorumu sizin için yapabilirler bu cihazı yamultan akıllı dokunmatik telefon kullanmasınlar gibi. bizler alıcıyız para verip alıyoruz dogal olarak özen göstermemiz gerekiyor kullanırken. şahsen ben özen gösteriyorum.
Ben telefonu kötü kullanmadım . Böyle bir durum söz konusu değil böyle bir bagdastirma benim durumum için yapamazsınız, doğrulugu olmaz .

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
Bence Siz Xiaomi kullanmayın....Size tavsiyem Samsung S8....Mükemmel Hızlı ve çok hassas....

Beyfendi ben Samsung müptelası veya fazla para vereyim marka olsun amacına hiç sahip olmadım . Bir önceki telefonum Dark Evo siz düşünün . Yanlış olan seyi söyleyince hedef tahtwsii oluyoruz bu forumda

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
Ben telefonu kötü kullanmadım . Böyle bir durum söz konusu değil böyle bir bagdastirma benim durumum için yapamazsınız, doğrulugu olmaz .

ben senin verdiğin cevaba istinaden yazdım bunu...,
telefonun yamulmuş olabilecegi sadece aklıma gelen bi ihtimal okadar belkide baska bişeyden oldu

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
ben senin verdiğin cevaba istinaden yazdım bunu...,
telefonun yamulmuş olabilecegi sadece aklıma gelen bi ihtimal okadar belkide baska bişeyden oldu
İllaki etmen benim yani hayretler içinde okuyorum yazdıklarınızı :) futursuzca savunma yapacağınıza ki sebebini bilmiyorum.. yazdıklarımi okuyarak cevap yazsaydıniz hiçbir şeyi istina etmenize gerek kalmazdı baştan beri varmış bu sorun dedim. Herhangi bir kullanım olmadan?!

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Beyfendi ben Samsung müptelası veya fazla para vereyim marka olsun amacına hiç sahip olmadım . Bir önceki telefonum Dark Evo siz düşünün . Yanlış olan seyi söyleyince hedef tahtwsii oluyoruz bu forumda

Şimdi buradaki 'Beyfendi' yi Kim olsa, KÜFÜR olarak algılar...Siz kendiniz bunu kendinize gerçekten yakıştırabildinizmi?
Siz kendi kusurunuzdan, yani FARK edememenizden dolayı, XIAOMI'yi kötülüyorsunuz.....Ekran koruyucudan kaynaklandığını düşündüğünüz an, yazıp, böyle bir sorun yaşayan varmı diye , sordunuzmu? HAYIR....O zaman da BEN Size , kusura bakmayın, S8' i tavsiye ederim...

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
İllaki etmen benim yani hayretler içinde okuyorum yazdıklarınızı :) futursuzca savunma yapacağınıza ki sebebini bilmiyorum.. yazdıklarımi okuyarak cevap yazsaydıniz hiçbir şeyi istina etmenize gerek kalmazdı baştan beri varmış bu sorun dedim. Herhangi bir kullanım olmadan?!

kardeş cihaz senin elinde futursuzca iftira atan sensin ben değilim.
cihazn nasıl kullandıgını sen bilrsin ben sana fikir veriyorum sadece bu cihazda yamulma sorunu var narin bir cihaz belki cebinde farkında olmadan eğilmiştirdir fazla kastırmıssındır dar pantolon giyipde bundan olmustur diyorum sen aaa evet bikere olmustur diyip hatırlarsan sorunun neden olmus olabilecegini çözeriz belki yok hiç olmadı dersin ozaman onunla alakası yoktur deriz geçerz ihtmalleri sayıyorum sana sadece bu okadar. ozaman hiç bişeyin aklını vermeyelim sne çok akıllısın nasılsa sen kendi kendine çöz bu işi... hadi iyi geceler.

Oyla:

emrahengin92

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Emrah
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
11
kardeş cihaz senin elinde futursuzca iftira atan sensin ben değilim.
cihazn nasıl kullandıgını sen bilrsin ben sana fikir veriyorum sadece bu cihazda yamulma sorunu var narin bir cihaz belki cebinde farkında olmadan eğilmiştirdir fazla kastırmıssındır dar pantolon giyipde bundan olmustur diyorum sen aaa evet bikere olmustur diyip hatırlarsan sorunun neden olmus olabilecegini çözeriz belki yok hiç olmadı dersin ozaman onunla alakası yoktur deriz geçerz ihtmalleri sayıyorum sana sadece bu okadar. ozaman hiç bişeyin aklını vermeyelim sne çok akıllısın nasılsa sen kendi kendine çöz bu işi... hadi iyi geceler.
İyi geceler dostum kalp kırmaya gerek yok bayram bugün kusurum olduysa affola. Yanlış anlaşılmalar var deyip gecelim.

Oyla:
Üst Alt