Sohbet Xiaominin yazılım saçmalığı ve kullanıcılarını takmaması.

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Ben telefon aldığım zaman arkadaşlarım Samsung A9 almışlardı. Ben de alacaktım, Mi 8 Lite 1900 TL civarı olunca deneyelim. Aslında loş kafe ışığında çok güzel odaklama fotoğrafları çekiyordu. Lakin şu Android 9 ve MIUI 10 ile cihaz kafayı yedi. İlk aldığımız zamanlar, Pubg'de 4 saat 60 FPS oynayıp %15 şarjım kalıyordu; 3 ay sonra bir güncelleme fiyaskosu ve 3.5 saat ekran süresi(Düzeltilmesi için de epey bekledik). Bence marka fanlığını geriye bırakmak lazım artık biraz. Severiz vs. ama Realme 5 Pro ilk çıktığı zaman çok güzel bir cihazdı, İlk çıktığında 1700 TL fiyat etiketi vardı. Xiaomi TR fiyatları ile işi zor bana göre. Mi Note 10 Lite alıyorlar, neredeyse her gün telefon hakkında konu açılıyor. Gerek tasarım, gerek özellik bakımından çok da hoş olsa. Şu fiyat performans konularında artık piyasada tek değiller ve bu da işimize geliyor. :D

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
ne konuda tokatlar mesela telefonu bbi elinize alınız fikriniz değişecek mi9t de kullandım reno2z de reno 2z premium bi hissiyat verdi ikisi arasında kalınmaz bile bence
Hocam ilk önce işlemcileri mimari/marka farklı ne derseniz deyin ister mediatek kırk takla atsın snapdragon cihazların bulduğu rom ve geliştirmeyi alamaz.(Note 8 pronun durumu ortada) Ekran konusunda ppi değeri olarak 9t daha iyi.Bana göre pop up sevmeme rağmen ortaya koyunca gözüme hoş gelmedi açıkçası burası öznel.Kamera olarak oppo önde görünüyor ama aradaki 300 400 tl fiyat farkına değeceğini düşünmüyorum.Ayrıca google kamera kullandigimdan o kamera farkınında olduğunu sanmıyorum.

Muradovs

MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Bar Şefi
Konular
275
Gerçekten AOSP rom bir başka MIUI 12'ni 5-6 sürüme adam akıllı hale gelir diye düşünüyorum. Telefonu aldığımdan beri Instagrama çift hikaye atamama sorunu var ne AOSP nede modlu instagram bu sorunu çözebildi. Instagram'da bu soruna çözüm üretmiyor.

hamzasoph

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hamza
Cihazım
redmi note 3
Konular
4
Oppo da sorunsuz değil kullanıcıların yorumuna göre. Bende merak ediyorum. Oppo pahalı ama realme ucuz, işletim sistemide aynı zaten. Ama nedense ikinci el çok fazla satan var. Alanlar 1-2 ay sonra hemen satmak istiyor. Nedenini merak ediyorum, ne gibi sorunları var

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Miui çok daha güzel gözüküyor ama aosp romlar daha iyi gibime geliyor. tabi kullandığın aosp roma bağlı yoksa benim gibi yükledikten sonra ilk fırsatta farklı aosp roma geçebilirsiniz giggle~~haha--

Üst Alt