Sohbet Xiaominin yazılım saçmalığı ve kullanıcılarını takmaması.

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
oppo reno2z arkadaşlar telefonu dün arkdaşımda test ettim o stabilliği görünce elimdeki telefona sinirlendim kamerada gcam fln gerekmiyor kendi kendime dedim ben neden bunlarla uğraşıyorum xiaomin üst düzey bi telefonun alsam gene sıkıntı yazılım işi hallolmazsa direk geçiş yapacam oppoya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

8gb ram 128gb hafıza 3400tl redmi note9la kıyaslayın
Reno 2z yi mi 9t tokatlar hocam

serkanpol87

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
xiaomi mi 8lite
Konular
6
Rekabetçi de değil artık xiaomi.Şöyle eli yüzü düzgün bi xiaomi 3bin liralardan başlıyor artık devletimiz sağolsun.Ben bundan sonra iphone se ye geçerim.Parasını hakeden tek telefon.Bir de jailbreak atar keyfime bakarım.

spilterr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Öğrenci
Konular
26
Şu saatten sonra Xiaomi benim için bitmiştir. Telefonunu aldık sorunlu çıktı (Mi 9 SE ghost touch) kulaklığını aldık sorunlu çıktı (Airdots Pro ses dengesizliği). Ciddi anlamda sıkıldım bir sonraki telefonum kesinlikle Samsung olacak fiyatı ıvırı zıvırı beni alakadar etmez artık ucuz diye aldık da ne oldu? Kullanamadıktan sonra ben o telefona telefon der miyim?

tahacld

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
taha
Cihazım
RN8
Konular
2
Hepsi Baştan sona doğru :)
Keşke şu güncellemeler animasyon, şekil şukul üzerine olacağına şöyle kararlı, donmayan ve kasmayan güncellemeler çıkarmaya odaklansalar.
+ Ghost touch sorunu bende de var. Servise vermeye korkuyoruz. :) Uzun süreç + dandik hizmet.

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Reno 2z yi mi 9t tokatlar hocam
ne konuda tokatlar mesela telefonu bbi elinize alınız fikriniz değişecek mi9t de kullandım reno2z de reno 2z premium bi hissiyat verdi ikisi arasında kalınmaz bile bence

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Rekabetçi de değil artık xiaomi.Şöyle eli yüzü düzgün bi xiaomi 3bin liralardan başlıyor artık devletimiz sağolsun.Ben bundan sonra iphone se ye geçerim.Parasını hakeden tek telefon.Bir de jailbreak atar keyfime bakarım.
Hocam ben beğenmedim o cihazı iPhone a o cihaz yakışmamış bence. Koskoca iPhonesun özelliklerden kısıp kısıp fiyat düşürmüş yine de 5.2k fiyat var. Değmez fiyatına, kamera da öyle ahım şahım değildi. iPhone dedin mi akla ilk kamerası gelir (en azından benim geliyor).

Son düzenleme:

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Hocam ben beğenmedim o cihazı iPhone a o cihaz yakışmamış bence. Koskoca iPhonesun özelliklerden kısıp kısıp fiyat düşürmüş yine de 5.2k fiyat var. Değmez fiyatına, kamera da öyle ahım şahım değildi. iPhone dedin mi akla ilk kamerası gelir (en azından benim geliyor).
kamerası kötümü se nin baştan aşşağı bomba bi cihaz tasarım olarakta iphonun en çok tutulan tasarımı ne kadarda kalın çerceve falan da olsa o tasarım bomba bi tasarımdır hakkını yemeyelim kamera konusundada iyi bi araştırmanızı tavsiye ederim

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
kamerası kötümü se nin baştan aşşağı bomba bi cihaz tasarım olarakta iphonun en çok tutulan tasarımı ne kadarda kalın çerceve falan da olsa o tasarım bomba bi tasarımdır hakkını yemeyelim kamera konusundada iyi bi araştırmanızı tavsiye ederim
Hocam inceleme videolarına bakmıştım kamerası iPhone kameralarına göre düşük herhalde fiyat için kısılmış. Tasarım hakkında yorum yapmadım ama daha iyisini beklerdim.

Klcgl19

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi note 7
Konular
9
Hocam inceleme videolarına bakmıştım kamerası iPhone kameralarına göre düşük herhalde fiyat için kısılmış. Tasarım hakkında yorum yapmadım ama daha iyisini beklerdim.
fiyat segmentinde bulamazsın o kamerayı hocam ciddi anlamda çözmüşler kamerayı ama alınırmı alınmazmı bilemiyorum batarya konusunda çok üzüyor iphonelar ama stabillik açısından vazgeçemediğim bir telefon

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Özellikle kamera konusunda geliştirmeleri lazım. Maşallah bizim xiaominin çektiği fotoğraf benim geleceğimden parlak :D Samsung kamera konusunda çok ilerlemiş iPhone u bile geçmiş bence.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-17-03-43-11-164_com.vanced.android.youtube.jpg
    Screenshot_2020-06-17-03-43-11-164_com.vanced.android.youtube.jpg
    891,3 KB · Görüntüleme: 33
Üst Alt