Haber Xiaomi'nin Türkiye'deki İlk Ürün Tanıtımı 28 Mart'ta Gerçekleştirilecek

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

28 Mart 2019 saat 14.00'te gerçekleştirilecek bu ürün tanıtım etkinliğine üst düzey Xiaomi yöneticileri de katılacaklar ve etkinlik İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Mi Fanları için etkinlikte 50 adet koltuk ayrılmış durumda. Katılım için u doldurmanız gerekmekte.

Sizce hangi ürünler tanıtılacak ve etkinliğe kimler katılacak?
Başvuru son tarihi: 24 Mart 2019 saat 23:50
Ne zaman: Eğer etkinliğe katılmak için seçilirseniz etkinliğe giriş kaydı için 28 Mart 2019’da 13:30’da etkinlik alanında olmanız gerekmektedir.
Nerede: İstanbul (Detaylı adres seçilen fanlarımızla paylaşılacaktır.)

Şartlar ve koşullar:

1. Seçilmeniz tamamen başvuru formunda verdiğiniz bilgilere bağlıdır.
2. Davetiye devredilemez. Davet edilen kişi yanında misafir getiremez.
3. Eğer seçilirseniz, seçildikten sonra, paylaştığınız cep telefonu numaranız üzerinden bilgilendirileceksiniz.
4. Kaydınızı onayladıktan sonra etkinliğe katılım göstermezseniz, gelecekteki etkinliklere-davetlerde seçilme şansınız ciddi oranda düşecektir.
5. Seyahat ve konaklama masraflarını kendiniz üstlenmelisiniz.
6. Xiaomi, nihai kararları ve etkinlikte herhangi bir değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Etkinlikle ilgili son kararları Xiaomi verir ve kurallarda haber vermeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir.
7. Xİaominin elinde olmayan koşullardan dolayı etkinlikte oluşacak aksaklıklardan Xiaomi sorumlu tutulamaz.
8. Etkinliğe başvuru yaparak bu koşulları okuyup anladığınızı ve kabul ettiğinizi belirtmiş olursunuz

Son düzenleme:

snbsbrk53

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BS
Cihazım
Yok
Konular
20
Davet edilenleri kutlarim, orada gorusmek uzere.

erdekli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kemal IŞIK
Cihazım
Mi mix
Konular
2
Merhaba beni aradılar bende secildim arkadaşlar nerede olacağı belli değil daha galiba orada görüşmek uzere

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
ithalatci garantili olmasin hocam??

Sent from my MI 6 using Tapatalk

Göreceğiz.

Benim için 2 şey önemli, birincisi şişmemiş fiyatlar, ikincisi görüp heves ettiğimiz bir ürünün tadı kaçmadan gelmesi.

İstediği kadar resmi desinler, bu Evo ile eğer diğer ithalatçılardan pahalı gelmeye devam ederlerse Türk halkını kazıklıyorlar demektir.

İki ayı geçmiş Redmi Note 7 tanıtırlarsa bizimle alay ediyorlar gözüyle bakarım.

Neyini tanıtacaksın? Deve kervanıyla yola çıksa İpek Yolu üstünde 2 ayda Çin'den buraya gelirdi herhalde.

Daha somut örneklerle açıklayayım. Örneğin Redmi Note 7 tanıtıldı. Baz model (32/3GB) fiyatı 1200TL civarı bir fiyat ise Xiaomi gerçekten gelmiştir. Zira ister Evo, ister diğer ithalatçılar olsun al-sat piyasasından toplanacak telefonları o fiyata zarar etmeden satmaları mümkün değil. Ama öyle 1500-1600 gibi rakamlar görürsek bunun al-sat piyasasından toplandığını gösterir.

Örneğin Redmi 7'yi görürsek bu da Xiaomi'nin işin içinde olduğunu gösterebilir. Zira bu telefon yeni tanıtıldı. Bu piyasalara düşmesi için, sonra Türkiye'de satılabilecek aşamaya gelebilmesi için en az 50-60 gün gerekir. Şu anda satılabilecek durumda olması için bu telefon Çin'de bile daha tanıtılmadan 50-60 gün önce Türkiye'ye getirilip testlere sokulmaya başlandığına işaret eder.

Yok mevzu garanti/servis kalitesi ise, Xiaomi'nin kendisi bizzat gelse de bu hizmet tırt olabilir.

Üst Alt