Haber Xiaomi'nin Türkiye'deki İlk Ürün Tanıtımı 28 Mart'ta Gerçekleştirilecek

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

28 Mart 2019 saat 14.00'te gerçekleştirilecek bu ürün tanıtım etkinliğine üst düzey Xiaomi yöneticileri de katılacaklar ve etkinlik İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Mi Fanları için etkinlikte 50 adet koltuk ayrılmış durumda. Katılım için u doldurmanız gerekmekte.

Sizce hangi ürünler tanıtılacak ve etkinliğe kimler katılacak?
Başvuru son tarihi: 24 Mart 2019 saat 23:50
Ne zaman: Eğer etkinliğe katılmak için seçilirseniz etkinliğe giriş kaydı için 28 Mart 2019’da 13:30’da etkinlik alanında olmanız gerekmektedir.
Nerede: İstanbul (Detaylı adres seçilen fanlarımızla paylaşılacaktır.)

Şartlar ve koşullar:

1. Seçilmeniz tamamen başvuru formunda verdiğiniz bilgilere bağlıdır.
2. Davetiye devredilemez. Davet edilen kişi yanında misafir getiremez.
3. Eğer seçilirseniz, seçildikten sonra, paylaştığınız cep telefonu numaranız üzerinden bilgilendirileceksiniz.
4. Kaydınızı onayladıktan sonra etkinliğe katılım göstermezseniz, gelecekteki etkinliklere-davetlerde seçilme şansınız ciddi oranda düşecektir.
5. Seyahat ve konaklama masraflarını kendiniz üstlenmelisiniz.
6. Xiaomi, nihai kararları ve etkinlikte herhangi bir değişikliği yapma hakkını saklı tutar. Etkinlikle ilgili son kararları Xiaomi verir ve kurallarda haber vermeksizin değişiklik yapma hakkına sahiptir.
7. Xİaominin elinde olmayan koşullardan dolayı etkinlikte oluşacak aksaklıklardan Xiaomi sorumlu tutulamaz.
8. Etkinliğe başvuru yaparak bu koşulları okuyup anladığınızı ve kabul ettiğinizi belirtmiş olursunuz

Son düzenleme:

seska20

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Harun
Cihazım
Htc m8
Konular
3
mi 9 ile airdots kulaklık gelirse tadından yenmez markette göremedim kablosuz kulaklığı

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Yeni ürün tanıtımı demiş, ama zaten tanıtılmış bir ürünü gelip tanıtacaklarına şüphe yok. Benim "yeni ürün" anlayışım bu değil.

Pişirilip beklemiş yemeği yemeği ısıtınca yeni pişmiş yemek olmaz, ısıtılmış yemek olur. Aynı tadı da vermez.

Şimdi burada iki önemli mesele var.

Birincisi önümüze koyulacak yemeğin ne kadar bayat olduğu. 2-3 saatlik bir yemeği ısıtmakla 2-3 günlük yemeği ısıtmak arasında da fark var.

Örneğin Redmi 7'yi görsek diyebiliriz ki, bu işin içinde gerçekten Xiaomi var. Zira telefonun tanıtımı daha yeni yapıldı. Yani yemek daha yeni pişmiş durumda.

Ha Redmi 7 şahsen benim ilgi alanıma girmiyor, ama ilerde ilgi alanıma giren modellerin bayatlamadan gelebileceğini öğrenmek açısından faydalı olur.

İkinci konu ise fiyat. Eğer Xiaomi işin içine al-satçıları katmadan girerse fiyatlarda da düşüş beklemeliyiz.

Bu akşam Teknosa'da gördüğüm kadarıyla Mi8, Samsung S9'dan daha pahalıya satılıyor.

Neyin kafasını yaşıyor bunlar? Hayır aynısını yap bakalım Hindistan'da da görelim?

Türkiye'ye başarısız olmaya mı geliyorsunuz?

Son düzenleme:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
Yeni ürün tanıtımı demiş, ama zaten tanıtılmış bir ürünü gelip tanıtacaklarına şüphe yok. Benim "yeni ürün" anlayışım bu değil.

Pişirilip beklemiş yemeği yemeği ısıtınca yeni pişmiş yemek olmaz, ısıtılmış yemek olur. Aynı tadı da vermez.

Şimdi burada iki önemli mesele var.

Birincisi önümüze koyulacak yemeğin ne kadar bayat olduğu. 2-3 saatlik bir yemeği ısıtmakla 2-3 günlük yemeği ısıtmak arasında da fark var.

Örneğin Redmi 7'yi görsek diyebiliriz ki, bu işin içinde gerçekten Xiaomi var. Zira telefonun tanıtımı daha yeni yapıldı. Yani yemek daha yeni pişmiş durumda.

Ha Redmi 7 şahsen benim ilgi alanıma girmiyor, ama ilerde ilgi alanıma giren modellerin bayatlamadan gelebileceğini öğrenmek açısından faydalı olur.

İkinci konu ise fiyat. Eğer Xiaomi işin içine al-satçıları katmadan girerse fiyatlarda da düşüş beklemeliyiz.

Bu akşam Teknosa'da gördüğüm kadarıyla Mi8, Samsung S9'dan daha pahalıya satılıyor.

Neyin kafasını yaşıyor bunlar? Hayır aynısını yap bakalım Hindistan'da da görelim?

Türkiye'ye başarısız olmaya mı geliyorsunuz?
ithalatci garantili olmasin hocam??

Sent from my MI 6 using Tapatalk

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
gidecek kişiler belirlendi mi?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

baywuntov

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bayram
Cihazım
Xiaomi Mi 8
Meslek
Grafik Tasarımcı
Konular
7
Bende arandım hocam en azından toplu bir şekilde oluruz :)

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Mi 4K kamera gibi birşey tanıtacaklar bence. Daha çok ev eşyası gibi olacak gibime geliyor.
Telefon tablet bileklik saat pc gibi değil.
Kamera gibi.

Üst Alt