Yardım Xiaomi'nin 3 modeli arasında kaldım.

Excaliburr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 4S
Konular
2
Merhabalar. Yeni telefon almayı düşünüyorum. Fakat 3 model arasında kararsız kaldım.
1- Xiaomi Redmi Note 5 32 Gb 1330tl
2- Xiaomi Redmi 5 Plus 64 Gb 1249tl
3- Xiaomi Mi A2 Lite 32 Gb 1215tl

Bu 3'ü arasından hangisini önerirsiniz ? Bu arada sırasıyla LTE Cat 12, 4, 6. Bu internet hızına çok etki eder mi ? Ben Sakarya'da okuyorum. Dolayısıyla Turkcell'de olsa orda biraz çekim sıkıntısı yaşayabilirim.

A2 Lite'ı pek düşünmüyorum aslında diğer ikisi daha iyi gibi duruyor. Ama burada kullananlar vardır ona göre seçmek istiyorum. Varsa kötü yanları nelerdir, yardımcı olur musunuz ?

ülgen

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
furkan
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
29
Eğer depolama önemli dersen redmi 5 plus 64 her türlü iyidir.Ben neredeyse 1 senedir kullanıyorum.Bayağı da memnunum.

Oyla:

Excaliburr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 4S
Konular
2
Şu an Redmi Note 5 4/64 sürümünün fiyatı internette 1450TL'ye kadar düştü.
Maddi açıdan çok sıkıntı olmayacaksa Note 5 4/64 öneririm.
Redmi 5 Plus'ı beğenince babama 1200 civarı dedim. Sonra Note 5'i görünce 1300 dedim. Şimdi 1450 diyemem :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim için depolama sorun değil. Kamera da çok problem değil. Fiyat ve performans daha çok ön planda. Bu durumda Note 5'i seçsem doğru yapmış olurum sanırsam ?

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Redmi note 5 tavsiye ederim.Garantili düşünüyorsanız forumunda desteklediği cepport firması üzerinden alabilirsiniz.Garanti önemli değil ise 3 kere cihaz satın aldığım bir firma var herhangi bir sorun yaşamadım fiyatlar gayet uygun 4/64 1099 lira

Oyla:

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Size tavsiyem garantisiz redmi note 5 almanız. Redmi 5 plus eski ve nispeten düşük performanslı bir cihaz. Ayrıca birtakım dokunmatik sorunları var.

Oyla:

Excaliburr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 4S
Konular
2
Redmi note 5 tavsiye ederim.Garantili düşünüyorsanız forumunda desteklediği cepport firması üzerinden alabilirsiniz.Garanti önemli değil ise 3 kere cihaz satın aldığım bir firma var herhangi bir sorun yaşamadım fiyatlar gayet uygun 4/64 1099 lira

Size tavsiyem garantisiz redmi note 5 almanız. Redmi 5 plus eski ve nispeten düşük performanslı bir cihaz. Ayrıca birtakım dokunmatik sorunları var.

Garantili düşünüyordum fakat linke baktım, "3 Ay İçerisinde Olusabilecek Problemlerde (Cihazda Darbe & Sıvı Temas Yok ise) Tamiratı taramıza aittir ve Ücret Talep Edilmeden Onarılacaktır." , "0tl işçilik masrafı" gibi şeylerden bahsediyor. Güvenebilir miyim ?

Oyla:

pendroz

Kardan Adam
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 4x
Konular
250
Garantili düşünüyordum fakat linke baktım, "3 Ay İçerisinde Olusabilecek Problemlerde (Cihazda Darbe & Sıvı Temas Yok ise) Tamiratı taramıza aittir ve Ücret Talep Edilmeden Onarılacaktır." , "0tl işçilik masrafı" gibi şeylerden bahsediyor. Güvenebilir miyim ?
Ben herhangi bir arıza durumu yaşamadım o konuda evet yaparlar diyemem o kısmını düşünmeden aldım zaten yani bu cihaz bozulursa firma ile işim yok diyerek aldım.2 adet note 5 1 adet note 4 aldım bir sıkıntı yaşamadım.

Oyla:

Excaliburr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 4S
Konular
2
Ben herhangi bir arıza durumu yaşamadım o konuda evet yaparlar diyemem o kısmını düşünmeden aldım zaten yani bu cihaz bozulursa firma ile işim yok diyerek aldım.2 adet note 5 1 adet note 4 aldım bir sıkıntı yaşamadım.
Çok teşekkürler :)

Oyla:

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Hepsiburada'dan almayın. Cihazların üçü de güzel. Hiçbiri de sizi üzmez ancak kamera istiyorsanız en iyisi Note 5 olur. Kamera çok önemli değil derseniz arayüz dışında farkı olmayan Redmi 5 Plus ve A2 Lite arasında seçim yapabilirsiniz. Arkadaşın attığı Note 5 gerçekten mantıklı bir tercih, değerlendirmenizi öneririm.

Oyla:

Excaliburr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 4S
Konular
2
Hepsiburada'dan almayın. Cihazların üçü de güzel. Hiçbiri de sizi üzmez ancak kamera istiyorsanız en iyisi Note 5 olur. Kamera çok önemli değil derseniz arayüz dışında farkı olmayan Redmi 5 Plus ve A2 Lite arasında seçim yapabilirsiniz. Arkadaşın attığı Note 5 gerçekten mantıklı bir tercih, değerlendirmenizi öneririm.
Teşekkürler. Forumda dolaşırken bir yazı gördüm. Xiaomi kendi ülkesi dışında global olmayan versiyon kullanan telefonlara bildirim atıyormuş. Arkadaşın attığı global değil sanırım. Doğru mudur ?

Oyla:
Üst Alt