Yardım Xiaomi'nin 3 modeli arasında kaldım.

Excaliburr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 4S
Konular
2
Merhabalar. Yeni telefon almayı düşünüyorum. Fakat 3 model arasında kararsız kaldım.
1- Xiaomi Redmi Note 5 32 Gb 1330tl
2- Xiaomi Redmi 5 Plus 64 Gb 1249tl
3- Xiaomi Mi A2 Lite 32 Gb 1215tl

Bu 3'ü arasından hangisini önerirsiniz ? Bu arada sırasıyla LTE Cat 12, 4, 6. Bu internet hızına çok etki eder mi ? Ben Sakarya'da okuyorum. Dolayısıyla Turkcell'de olsa orda biraz çekim sıkıntısı yaşayabilirim.

A2 Lite'ı pek düşünmüyorum aslında diğer ikisi daha iyi gibi duruyor. Ama burada kullananlar vardır ona göre seçmek istiyorum. Varsa kötü yanları nelerdir, yardımcı olur musunuz ?

GokhanOfficial

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
13
Eyvallah beyler sağolun hepiniz de bu çift kamerayı nasıl kullanıyoruz ?
Uzaktan çok iyi çekiyor ama mesela defterden bu yazıyı çekiyorum okunmuyor ??? Biraz ayarlarla uğraştım düzeltmedim.
Bide hep alt kamerayı kullanıyor üstü kullanamıyor muyuz ?
MIUI kameranın yakından çekimde netlik sorunu var ben de çözememiştim. Google Camera kurabilirsiniz ancak BootLoader kilidini açmanız gerekiyor cihazı garanti kabul etmeyebilir. Nokia Camera 91 indirip deneyebilirsiniz.

Oyla:

Excaliburr

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ömer
Cihazım
İphone 4S
Konular
2
2. Kamera portre modunda derinlik algısı için kullanılıyor. Normal fotoğraflarda bir görevi yok.
Biliyorum da portre modunda üstteki kameraya parmağımı koydum birşey değişmedi anlamadım :D
MIUI kameranın yakından çekimde netlik sorunu var ben de çözememiştim. Google Camera kurabilirsiniz ancak BootLoader kilidini açmanız gerekiyor cihazı garanti kabul etmeyebilir. Nokia Camera 91 indirip deneyebilirsiniz.
Eyv hocam.

Oyla:
Üst Alt