- Adım
- berker
- Cihazım
- xiaomi 13 ULTRA
- Meslek
- MUHASEBE
- Konular
- 10
Benim anlamadığım benim 13 ultra eu rom 7.30 saat falan veriyor ekran süresi sizin arkdaş neden memnun değil acabadiscordda konustuğum arkadaş pil meselesi yüzünden 13 ultradan oneplus 12 ye geçti çok daha üst seviye bir tlf pil konusunda ben de benim 13 prodaki pil performansından o kadar memnun değilim ama işte 6 saat ekran zamanı yetiyor artık öyle kendimi avutuyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ustam hayatımın aynısını yaşamış bir adamsın aynı telleri kullanmışız bende mi 9t ye kendim atıyordum imeiyiBunlar bizim tüketim çılgınlığımız yüzünden oluyor kanaatimce
Mesela iPhone 7 kullandığım vakit cihazımda saçma sapan 1-2 sorun vardı ve düzelmiyordu. Upgrade downgrade banamısın demiyordu. Bu da yetmezmiş gibi kronik sorunu olan düşük ahize sesi vardı. Çok umursamadım bir süre fakat daha sonrasında Mi9T 'yi görünce tekrardan şunu dedim kendime " Ben apple cı değilim"
Rom - root işleri ile uğraşan adamın telefonu değil ios fakat param çoksa ve bir telefona dünya para gömmek istiyorsam o zaman pro max modelleri kullanılabilir cihazlar oluyorlar.
i7 'de portre çekemezken Mi9T 'de portre çekebiliyordum. i7'de film izleyince %100 olan batarya %40 lara düşüyordu 2 saatin sonunda ve sırf bu yüzden deji batarya almıştım daha fazla kapasiteli olan versiyonundan ama yok bu sefer de 2.30-3 saate dayanan şarj olma süreleri oldu.
Bu kadar detaya girme sebebim 3 sene sonunda Mi9T 'den 13U 'ya geçtim ve bana yetiyor. Ama şundan emin oluyorsun bu cihazın asıl gücü-performansı-kalitesi bu değil diye bu sefer de aklıma şu geliyor. " TR'de bu cihazı orjinal olarak almak istesem 60-70k benim aldığım fiyat 25k " yeterli o zaman diyorum. Bugün ki ekonomik şartlarla üst düzey telefon kullanmak istesen kaç aylık maaşından feragat ediyorsun ne için sırf anlık bir heves için. Evet bizlerde kaliteli ürünler kullanmayı hak ediyoruz fakat coğrafyamız malum.
Kaydı kuydu yapılan hangi cihaz varsa ülkede onlar bana göre iyidir. Mi9T de bile imei mi kendim atmıştım. Güncelleme imei uçma zart zurt muhabbetleri olmayan hangi yd cihazı varsa o iyidir. İlla ki bu xiaomi bootloader mevzusuna bir çözüm bulunur bulunmazsa da kendi topuğuna sıkar. Sonuçta cihazları yd bile olsa satılıyor yine xiaomi nin cebine giriyor. Çözüm bulunmazsa pazar payı illa ki gözle görülür olarak düşücek