Sohbet Xiaomi’den uzak durmak için 5 neden…

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Bugün dedim bataryayı değiştirteyim telefoncuya. Mübarekler iyi fiyat istiyor kalsın dedim yanıma powerbank alırım daha iyi.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Cihaz modeli nedir hocam ?

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Redmi Note 12 Pro Her ne kadar Xiaomi lerde batarya sıkıntısı var desek de büyük bir ihtimal benim kullanım alışkanlıklarımdan kaynaklı sıkıntı benimki derim.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
Redmi Note 12 Pro Her ne kadar Xiaomi lerde batarya sıkıntısı var desek de büyük bir ihtimal benim kullanım alışkanlıklarımdan kaynaklı sıkıntı benimki derim.
Ne fiyat istediler hocam ? Pil değişimi o kadar da zor bişey değil üst seviye bir cihaz kullanmadığınız sürece sizde değiştirebilirsiniz

MrtAltg

Uzman Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Murat ALTUĞ
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
7
Ne fiyat istediler hocam ? Pil değişimi o kadar da zor bişey değil üst seviye bir cihaz kullanmadığınız sürece sizde değiştirebilirsiniz
1000-1500 civarı bir fiyat diyorlar. Aslında elim biraz yatar bu işlere baksam yaparım sanırım :) en fazla arka kapak gider.

Synx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Mi9t
Konular
85
1000-1500 civarı bir fiyat diyorlar. Aslında elim biraz yatar bu işlere baksam yaparım sanırım :) en fazla arka kapak gider.
Çok istemişler hocam normal fiyat değil 500 desen olur ama o abartı fiyat olmuş.

1 fön makinası 1 pena 1 tane de vakumlu yapışkan tutucu yeterli daha sonrasında telefonlar için satılan özel yapıştırma bantları veya macunları var onlardan alıp tertemiz iş yapmış olursun hocam

Üst Alt