- Adım
- Avni Ataver
- Cihazım
- Xiaomi 13 Pro
- Meslek
- Eğitimci
- Konular
- 45
Ben de sizin gibi düşünüyor ve bir daha asla kullanmam diyordum. Hatta bir dostumun kullandığı ve bir ara almayı düşündüğüm OnePlus 10 proyu test etme şansım oldu. Evet cihaz gerçekten çok hızlı ve stabil ama OxygenOs ( kişiden kişiye değişir ama bana göre ) çok sade, basit ve sıkıcı. Miui ya alışkın bir kullanıcının alışamayacağı bir arayüz. Hasselblad ile yapılan işbirliğine rağmen kamera konusunda muadillerine göre de çok yetersiz. Custom rom geliştiricileri olmasa da benim gibi alıcısı mutlaka vardır. ORD denen illetten uzun zaman önce kurtulduğum için de herhangi bir rom değişikliği yapma ihtiyacı duymadan da global bir şekilde kullanıyorum.3-4 tane xiaomi kullandım bunların arasında amiral gemisi var orta segment var. Bir daha asla almam aldırmam kimseye. Custom rom geliştirenler olmasa bu xiaomi yi kim alacak çok merak ediyorum. İphone 13 yerine mi 11 lite gibi bir telefonu tercih... bilmiyorum bana aşırı saçma anlamsız bomboş bir şey geliyor.
Oneplus gayet iyidir android dünyasında kullanılabilecek 2-3 markadan biridir bence.
Evet OnePlus gayet iyi ama bana kalırsa 8 Pro dan sonra bir türlü istenen seviyeyi tutturamadığı da bir gerçek...
Son düzenleme: