Yardım Xiaomide Kimi Muhatap Alacagiz.?

aliylmz

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
8
Cihazım
mi6
Konular
3
Bakin Degerlerli Arkadaslar Burada Daha once bir konu açmıştım.Agir bir sekildede elestirmiştim.

Bakin arkadaslar mi 6 kullaniyorum.
Ve bunu Ciddi denebilecek bir paraya aldım.
Ben Para vererek aldigim bu telefonun yazilimsal sorunlarini arayip tarayip duzeltmeye mecburmuyum ben bir müşteriyim.Ücretsiz bir sey sunmuyorsunuz insanlarin sizin sorunlarinizi bulup duzeltmenizi bekleyemessiniz.Bana kizacak yine birileri ama gercekten teknik destegi ve yazilim sorunlara mudahalesi peş para etmez.

1 ) Ahizemden Ses gelmiyor artik.Karsidakinin sesini duyamiyorum. Ahize yerinde herhangi bir toz pislik yok. Kaldiki sterio hoparlor olarak bir muzik actigimda normalken biriyle konusurken artik telefonu kulagima yapistirmaktan biktim. metroda tramwayda zaten konusamiyorum.Ben bu telefona para verdim.

2) Telefon normal video cekmek icin actigimda yakin ceken kamera devreye giriyor. video cekemiyorum netligi cok kotu. kisa video ve fotograf modunda bu hata yok.

ben telefonumda hatira olsun diye bir video cekemiyorum. Karsidakinin sesini duyabilmek icin kulagima telefonu yapistiriyorum .

benim bu sorunlarimi hangi yetkili cozecek. ?
tesekkur ederim.

heathrow

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Candaş
Cihazım
S8
Konular
25
Ben olsam kuru gürültü çıkaran bu troll'ün konusu kilitlerdim.

Oyla:

dagliokkes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ökkeş Dağlı
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
24
5 yıldır lg kullanıyorum. her modelinde çift tıklama ekran açma var. Ama xiaomide olmaması üzdü beni. Sonra yüz tanıma var dediler ama hindistan mı kurmak gerekiyomuş bişeyler yapılmalıymış. dediğiniz gibi son tüketiciye işi kolaylaştırmazlarsa ben soğudum Xiamiden. ultra süper birşey istemiyoruz sonuçta bunları yapmazsa potansiyel tüketicilere ulaşması zor..
Çift tıklama ile ekran uyandırma miui arayüzlü her telefonunda var. Ayrıca yüz tanıma modele göre değişebilir. Miui 10 ile gelecek bizim ülkemize. Ben redmi note 5 kullanıyorum. Miui 9 da çift tıklama ile ekran açma vardı. Mi max2 kullandım miui 8de de vardı.Şuan miui 10 yükledim hem yüz tanıma hemde ekrana çift tıklama mevcut. Bilmeden yorum yapmayalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lutfen Komik olmayın. Son acilmiş Konulara bakarsanız anlayacaksiniz. Biri batarya problemi, birisi telefon kapaniyor acilmiyor , birisi ahizeden ses gelmiyor, vs vs vs sorun yumağı. Eger bu forumu bu telefonu almadan once girmis olsaydim bu telefonu almazdim.
Ülkede binlerce kullanıcısı olan bir markadan bahsediyorsun elektronik bir cihazdan bahsediyorsun illaki böyle dönüşler olacaktır. Eminim senin forumda gördüğün sorunlu cihazların sahipleride sırf cevabı burada bulmak için üye olmuşlardır. Her markanın Fan forumunda bu tip sorunlu cihaz konuları mevcut.

Son düzenleme:
Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Foruma girdiğimde Garanti adına açılmış, Garanti ile alakası olmayan saçma sapan konuları görmekten bıkkınlık geldi. Artık foruma giresim dahi gelmiyor.

Forumda mevcut konuları araştırmadan, aynı yardım konularını görmekten bıkkınlık geldi. Miuiturkiye foruma üye olan kullanıcıların %90 nı avukat herhalde. herşeyi herkeste iyi biliyorlar.

cantara "ya baktığım zaman yaptığı yorumlar sürekli servis ile ilgili yorumlar. Foruma girdiğimde acıların konuların %75"si garanti ile ilgili. Adam cihaza twrp kurmak istiyor ama bl kilidi açık değil.

Adam cihaza beta sürümü yüklüyor ekran sitesinden memnun değil.

Adam, Ahmet'in ekran süresi 10 saat neden benim 7 saat gibi saçma sapan konuları gerçekten bıktım.

Mesela Zenex yahu adamın yaptığı yorumların % 90"nı Miflash 64 kullanın.

Başka bir örnek adam sorunu çözemiyor yada bulunduğu ilde Xiaomi"den anlayan yok denecek kadar az telefoncu olduğu için Zenex te cihazı bana gönderin bakmak isterim demesine rağmen Zenex"Ustanın aldığı cevaba bakın " sana nasıl güveneyim telefonumu gönderdiğim zaman ya geri göndermez isen diye cevap alıyor. Cihazı bana gönder diyen adamın profiline bakmak lazım adam güven veriyor mu diye, Yönetimin bu konuya el atmasını bekliyorum. Neyse Fazla uzattım Kısacası ALLAH bazı insanlardan önce akıl nimetini alırmış.

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

turgutguven56

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Turgut Güven
Cihazım
Mi 5s
Konular
1
Foruma girdiğimde Garanti adına açılmış, Garanti ile alakası olmayan saçma sapan konuları görmekten bıkkınlık geldi. Artık foruma giresim dahi gelmiyor.

Forumda mevcut konuları araştırmadan, aynı yardım konularını görmekten bıkkınlık geldi. Miuiturkiye foruma üye olan kullanıcıların %90 nı avukat herhalde. herşeyi herkeste iyi biliyorlar.

cantara "ya baktığım zaman yaptığı yorumlar sürekli servis ile ilgili yorumlar. Foruma girdiğimde acıların konuların %75"si garanti ile ilgili. Adam cihaza twrp kurmak istiyor ama bl kilidi açık değil.

Adam cihaza beta sürümü yüklüyor ekran sitesinden memnun değil.

Adam, Ahmet'in ekran süresi 10 saat neden benim 7 saat gibi saçma sapan konuları gerçekten bıktım.

Mesela Zenex yahu adamın yaptığı yorumların % 90"nı Miflash 64 kullanın.

Başka bir örnek adam sorunu çözemiyor yada bulunduğu ilde Xiaomi"den anlayan yok denecek kadar az telefoncu olduğu için Zenex te cihazı bana gönderin bakmak isterim demesine rağmen Zenex"Ustanın aldığı cevaba bakın " sana nasıl güveneyim telefonumu gönderdiğim zaman ya geri göndermez isen diye cevap alıyor. Cihazı bana gönder diyen adamın profiline bakmak lazım adam güven veriyor mu diye, Yönetimin bu konuya el atmasını bekliyorum. Neyse Fazla uzattım Kısacası ALLAH bazı insanlardan önce akıl nimetini alırmış.

Bence de haklısınız. İlk kez miui ile böyle bir forumla karşılaştım. Ulaşmak istediğim bilgi için tutturulmuş başlıklar yok. Genelde ücretli gönderin bakalım diyolar. Ama forum varsa önce bi çözüm arayayım olmazsa ben zaten gönderirim yani garantisi var sonuçta güvenemesek de.

Oyla:

TheByALeX

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Redmi Not 4X
Meslek
PLC Mekanik Bakım
Konular
25
Bence de haklısınız. İlk kez miui ile böyle bir forumla karşılaştım. Ulaşmak istediğim bilgi için tutturulmuş başlıklar yok. Genelde ücretli gönderin bakalım diyolar. Ama forum varsa önce bi çözüm arayayım olmazsa ben zaten gönderirim yani garantisi var sonuçta güvenemesek de.

Oyla:

buz_mavisi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
1
Cihazım
mi4
Konular
0
Telefonu servise gönderin. Servis tamir ederse şanslısıniz. Tamir etmezse daha sanslisiniz. Tüketici haklarina gidip satin aldığınız firmayi sikayet edeceksiniz. Servis hizmeti verilmeyen cihazin Satisi yasaktır.

Oyla:

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
oyle bi veryansin etmissin ki burasi xiaomini yekili servisoymis yada urunu resmi olarak satan bir yermis.gibi forum siteleri gonullu topluluklardan olusur derdinizi daha nazik bir dille anlatsamiz buradaki arkadaslar size yardimci olup yol gosterir. yukarida yazdigim gibi gonulluluk ilkesiyle size destekde bulunan bir forum sitesinde bu sekilde veryansin etmek bence iyi degil ama derseniz ki ben bu sorunlaru yasiyorum yazilimlada ugrasmak istemiyorum. derdinizi cozmek icin direk teknik servise basvurursunuz onlar size cozer zaten forum zaten basit yazilimsal.konulari servisle ugrasmadan cozmek icin var sahsen ben telefonu servose gonderip 3 4 gun bekleyecegime forumda cozebilecegim biseyse burada cozerim neden ugrasayim servisle ama ugrasmak istemiyorsam bu sureyi goze alir ginderirim servise.
bu diger markalardada boyle moto z cihazimin ekranini kardesim kirdi sagolsun teleservise verdim 1hafta oldu ve araya bayramida soktular sagolsunlar. ben 600 tl ucret odeyip 20 gun beklemek zorundamiyim diye veryansin etsem hakliyim cunku garanti dahilinde degiaim yapmiyorlar garanti dahilimde servis 20 gun bekletiyor eyvallah ama youtube da bile 15 dakikada halledilen bi islemi.1haftada yapamayip birde bayrami araya sokuyorsan isyan ederim sizinki boyle degil sorundur olur boyle seyler belkide donanimsal bi sikinti var. mi flashla.yazilim kurarsiniz belki cozulur ugrasmazsaniz servise ginderirsiniz servis cozebiliyorsa cozer cizemiyorsa. kullanici hatasi yoksa yeni cihaz yollar yada ucret iadesi yapar. yabi bukadar basit.konulari buyutmeye gerek yok herkes hizmet aldigi firmaya kolesiymis gibi muamele yaparsa hic kimse is yapamaz. siz gondrin cihazi servise ilgilenmezlerse cozmezlersede cozumu var verirsin tuketici hakem heyetine gerisini onlar dusunsun mesela.
ama yukarida.yazdigim.gibi ben bunuu aldim sorun kabul etmem gibi bi olay yok her firmadan her cihazdan sorun oluyor ornek verirsem gecen apple store da hollandada ipad patladi ve yaralilar var keza note 7 faciasi halen ornek daha surusune bereket ornek var

Oyla:

mahmutbk77

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mahmut
Cihazım
Redmi note 3
Konular
15
dediğiniz sorunları ben mi 6 kullanıcısı olarak hiç yaşamadım size tavsiyem telefonu servise gönderin servise gönderme şansınız yok ise yazılım konusunda deneyimli arkadaşlardan yardım isteyin son olarak telefonu satın yada iade edin başka bir markaya yönelin dediğiniz gibi yazılım konusunda miui biraz insanı yoruyor ve nedense aynı sorunu aynı model ve sürümü kullananlar yaşamıyor asıl ilginç olan da bu. ben miui yi seviyorum nedeni ise akıcı ve zamanla yavaşlamayan bir rom güncellemeleri de hemen kurmuyorum eğer sorun var ise geri çekiyorlar test ekibi biraz sıkıntılı sanırım

Oyla:
Üst Alt