Arkadaşlar ürünü alibabadan getirttim.wifi sinyal sıkıntısı olana tavsiye ederim kesinlikle boyuna ve fiyatına oranla çok iyi ihtiyacı olan kesinlikle xiaomi alsın
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ederim hocam. Gerçekten sinyal sıkıntısı için en iyisi piyasa da tp link filan var en ucuz 80tlden ama hem kaba hem sinyal düşük hemde kurulumu baya uğraştırıyor. Ama bu üründe telefona yüklenen uygulama ile hemen kuruluyor.O zaman konu altına hemen reklamı da koyalım
http://market.miuiturkiye.net/akilli-ev-aletleri/xiaomi-wifi-sinyal-guclendirici
Hayırlı olsun hocam![]()

Adaptörü isterseniz bilgisayara isterseniz powerbank vb bir güç kaynağı ile usb'ye bağlayıp android yada ios uygulamasıyla mevcut Wifi ağına bağlayıp sinyalinizi genişletip kullanıyorsunuz hocam.Tam olarak nasıl kullanılıyor hocam?
Repeater görevi görüyor yani. Çok iyiymiş hocam o zaman. Ben sadece Mi Modemlerle oluyor zannediyordum.Adaptörü isterseniz bilgisayara isterseniz powerbank vb bir güç kaynağı ile usb'ye bağlayıp android yada ios uygulamasıyla mevcut Wifi ağına bağlayıp sinyalinizi genişletip kullanıyorsunuz hocam.
Telefona da bağlayabilirsin tabi hocam ama onun için diğer küçük cihaz daha kullanışlı olur senin içinTelefon a takılıyor mu bu cihaz. Otg gibi takıp sinyal artar mı??
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam telefona nasıl takılıyor yaw?Telefona da bağlayabilirsin tabi hocam ama onun için diğer küçük cihaz daha kullanışlı olur senin içinGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir