- Adım
- hakan
- Cihazım
- xiaomi mi5
- Konular
- 0
Ben herşeyi doğru yapıyorum ama her defasında neden 168 saat veriyor anlamıyorum
O süreyi beklemeniz lazım başka çaresi yok hocam.Ben herşeyi doğru yapıyorum ama her defasında neden 168 saat veriyor anlamıyorum
hocalarım bu maddeye kadar yaptım, diğer kalan işlemleri 1 hafta sonra mı devam etsem sağlıklı olur.-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
bugün geldi ve başvuru yapmam lazımmış hesap ekle dedim 1 hafta bekler yazılarınızı okur kilidi açarım. sonra güzel bir rom tadından yenmez.bliesnd, Hayırlı olsun, bana ait rom konularımı okuyun BL açılıncaya kadar bilgi sahibi olursunuz...
Tamam hocam. Açılsın yüklerim hepbliesnd, Şu an 2 gündür kullanıyorum hellas,gayet iyi ve stabil...
Rom - POCO X3 NFC Hellas XTRV V12.5.3.0.RJGMIXM Rom
Cihazınızın BootLoader Kilidi açık,TWRP yüklü olmalıdır. Rom Kurulum Adımları Rom kurulurken tüm verileriniz silinecek, resim, video, müzik vs varsa PC’ye yedek alın.. Tuş kilidi,ekran deseni,parmak izi vs varsa kaldırın. Rom dosyasını telefona atın ve twrp moduna geçin... Cihazı...forum.miuiturkiye.net
Stoya hocam ben bu arada 8gb ram versiyon aldım IMEI konusunda sıkıntı çıkmaz dediler, bir sorun olmaz değil mi?@Stoya hocam tavsiyeniz üzerine poco x3 nfc aldım
Hocam IMEI atıldıktan sonra mı yapayım bu işlemi yoksa IMEIden önce yapmamda yarar var mıbliesnd, Olmaz. Linkte yer alan işlemi yapın...
İpucu - IMEI ve EFS nedir ve neden yedeği alınmalıdır?
IMEI - International Mobile Equipment Identity kelimelerinin kısaltılmışıdır ve de Uluslararası Mobil Telefon Kodu olarak bilinir. Bütün ülkelerde her GSM cihazın bir IMEI numarası vardır ve aynı zamanda bu numara tekdir. Cihazınızın IMEI numarasını cihazın arka kapak içindeki plakada, ürünün...forum.miuiturkiye.net