Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberXiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma
Arkadaşlar Xiominin sitesinde yaptığı ROM'u güncellemeden veya güncellemeden önce, ÇOK önemli bir şey var . 1. Çin pazarı için üretilen Xiaomi Telefonları MIUI Global ROM'u çalıştıramaz. 2. Global pazarlar için üretilen Xiaomi Telefonları MIUI Çin ROM'unu çalıştıramaz. Resmi veya yetkili satış...
Arkadaşlar merhaba benim telefonumda imei kaydı yok. Bootloader kilidini açmak istiyorum fakat mi hesabı eklemeye çalıştığımda mobil veri kullanın yazıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba benim telefonumda imei kaydı yok. Bootloader kilidini açmak istiyorum fakat mi hesabı eklemeye çalıştığımda mobil veri kullanın yazıyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler
hocam redmi 5 plus cihazım mi ekranında kaldı bir mi flashtool ile bir çok rom yükledim siteden araştırdığım kadarıyla fastboot ile edl testing yöntemi ile ama hiç birşey değişmedi. edl testing ile de açılmayınca Bootloader kilidi açık olmadığı için rom yüklenmediğini düşündüm. 64 bit prodan denedim çin rom u denedim nafile. Pc de program üstünden başarılı bir şekilde yüklüyor telefonu açıyorum gene aynı.
Unlock denedim geliştirici seçenekler açık değil status hatası aldım.
sormak istediğim telefon açılmadığı halde unlock edebilir miyim ya da nasıl telefonu kurtarabilirim
hocam redmi 5 plus cihazım mi ekranında kaldı bir mi flashtool ile bir çok rom yükledim siteden araştırdığım kadarıyla fastboot ile edl testing yöntemi ile ama hiç birşey değişmedi. edl testing ile de açılmayınca Bootloader kilidi açık olmadığı için rom yüklenmediğini düşündüm. 64 bit prodan denedim çin rom u denedim nafile. Pc de program üstünden başarılı bir şekilde yüklüyor telefonu açıyorum gene aynı.
Unlock denedim geliştirici seçenekler açık değil status hatası aldım.
sormak istediğim telefon açılmadığı halde unlock edebilir miyim ya da nasıl telefonu kurtarabilirim
Bootloader kilidini açıp MIUI 9'a dönüş yaptım. Global stabil sürüm. Okuduğum kadarıyla çok da güvenli bir olay değil kilidin açık kalması.
Şimdi bootloader kilidinin açık olması mı bankacılık uygulamaları için güvenlik açığı oluşturuyor, yoksa global sürüm dışında güvenilmeyen romları kurma ihtimali yüzünden mi kilidin açık olması güvenli değil deniyor?