Rehber Xiaomi Unlock Tool ile Bootloader Kilidini Açma

Erdeen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Mi10T pro
Konular
0
miflash_unlock-en-5.5.224.24 programıyla tekrar denedim. 886 saata düştü bunda. 36 gün sonra tekrar bu program ile kilidi açabilirim dimi ?

agoguzhan06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi9t
Konular
63
Merhabalar. Telefonum Mi 10 T Pro. Yurtdışı olduğundan dolayı aldığım telefoncu Mİ hesabını bağla sonra IMEI rahat atarız dedi. Son 7 gün kalınca kendim araştırayım dedim ve telefonun BL kapalı olduğunu gördüm. Kendim açayım dedim biraz uğraş ile unlock yazılımının son sürümüyle denedim. 1368 saat verdi. Bu süre çok değil mi? Kısaltmanın mümkünü yok mu? Az önce farklı telefoncuya gittim ve 250 lira verip 4 ay daha kayıt süresini uzattırdım. Asıl merak ettiğim neden bana 1368 saat verdi.
Bende 2.el poco x3 almıştım imei atılmamış 2 aylık geçici şebeke aldım bende bl için başvurdum birçok farklı unlock programı ile farklı süreler aldım 37gün sürdü benimkide. Biraz araştrdım bl için geç kalınan cihazlara daha çok süre veriyormuş birde sitede süreyi uzatan faktörler var onları yapmaman daha sağlıklı olur.

ozdemirserdar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mi8
Cihazım
Mi8
Konular
2
buradan gene bir program buldum f6 ile işlem yapıyor mi 11lite cihaz 680 saat verdi onunla denedim böyle oldu basarılımı yani please unlock 168 hours later and do not add dedi başarılımı yani

fox5578

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
17
Ne yaptıysam fastboot da algılatamadım. Driverlar falan yüklü. Fastboot alıp uygulamaya giriş yapıyorum. Unlock tool algılamıyor

mrtlpr555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Benim telefon da sürekli hesap doğrulanamadı hatası alıyorum sürekli her seferinde oysaki cihaz onaylı bundan önceki xiaomi cihazlarımda başarıyla açtım ama bunda bir türlü açamıyorum neden acaba

mrtlpr555

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Sorması ayıptır ama burası nasıl bir forum ne işe yarıyor buradaki yöneticiler nasıl bir site sitesi acaba kimse kimseye yardımcı olmuyor kimse kimsesinin sorununa yardımcı olmayınca forum sitesinin ne anlamı var acaba kapatın o zaman gitsin siteyi daha iyi

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
11
Sorması ayıptır ama burası nasıl bir forum ne işe yarıyor buradaki yöneticiler nasıl bir site sitesi acaba kimse kimseye yardımcı olmuyor kimse kimsesinin sorununa yardımcı olmayınca forum sitesinin ne anlamı var acaba kapatın o zaman gitsin siteyi daha iyi
Daha önce çok sayıda konu açıldıysa cevap verilmemesi normal değil mi
Önceliğiniz şikayet ettiğiniz sorunu forumda aratmak olsun

Sent from my Mi 10 using Tapatalk

olytncl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Olcay
Cihazım
14 Ultra-Mi10
Konular
1
Sorununun ne oldugunu tam aciklamayi gectim telefon modelini dahi yazmamisin be birader.Ha buraya yazana kadar forum da yada google da aratsan direk gerekli sayfaya gotururdu seni.
Ayrica evet forum burasi,herkes insan,isi gucu vs var.
Vakti olan yazar biseyler illaki.
Beklemek istemiyorsan sende servise gotur bizde forumu kapatmayalim bosuna ne dersin ?

M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Cihazınızın telefon hakkında kısmından MIUI sürümüne 6-7 kez tıklayarak öncelikle "Geliştirici Seçeneklerini" açmak
-Ek ayarlarda geliştirici seçeneklerinden "OEM Kilit Açma" aktif duruma getirin
-Az aşağısında "Mi Kilit Açma durumu"na girip "Hesap ve cihaz ekle" ye dokunun cihazınızı unlock için ekleyin
YakupNone hocam buraya kadar olan işlemleri bugün yapın. Sonrasında 168 saat bekleyeceksiniz (1 hafta). Daha sonra da diğer işlemeleri yapabilirsiniz. Aldığınız hata vs olursa atabilirsiniz. Kilit açıldıysa Telefon yeniden başlatıldığında açık bir kilit işareti çıkacak. Başka bir yöntem ile 1 hafta beklemeden yapılıyor ama onu tavsiye etmiyorum. Mi flash'ta clean and lock'a tıklarsanız birkaç kere cihaz hardbrick olabilir. Siz iyisi mi en yasal yol olan mi unlock tool ile açın kafanız rahat olsun.

methcnnbs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Berat
Cihazım
Mi 9t pro
Konular
15
Arkadaşlar mi kilit açma durumuna yanlışlıkla girdim işlem yapmadım bazı yerlerde oraya girersen süre başa döner diyenler olmuş bu doğrumu dur. IMEI için açmıştım bir hafta süre vermişti.

Üst Alt