Haber Xiaomi Türkiye Resmi Distribütörlüğü Hakkında Önemli Gelişme

Son aylarda Doga Mobil Iletisim Teknolojileri A.S. isminde bir firmanın Xiaomi'nin yetkili distribütörü olduğu hakkında basınımızda haberler çıkmıştı. Bu konunun doğru olup olmadığını öğrenmek için xiaomi global'e email attım (service.global@xiaomi.com) gelen cevabın ekran görüntüsünü mesajıma ekliyorum. Ekran görüntüsünde mailimde online olan kişi isimlerini sildim. mailin orjinali bende kayıtlı. Merak edenler xiaomi globale mail atıp benzer bir cevap alabilir zaten.

Mesajda belirtilen firmanın resmi distribütör olmadığını ve xiaomi tarafından onaylanmayan gayrı resmi distribütör ürünlerininde garanti kapsamında olmayacağı yazıyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Moderatör tarafında düzenlendi:

saatciyim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
saatci
Cihazım
Xaomi Mi 5
Konular
0
Sormak istediğim birşey var arkadaşlar resmi olarak xiaomi türkiye distribütörü hangi firma KVK'dan bahsedilmiş kvk'nın web sayfasında xiaomi ile alakalı link dahi görmedim

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Sormak istediğim birşey var arkadaşlar resmi olarak xiaomi türkiye distribütörü hangi firma KVK'dan bahsedilmiş kvk'nın web sayfasında xiaomi ile alakalı link dahi görmedim

Gayet açık :D
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

KVK sadece Garanti hizmetini veren bir servis. Onların zaten distribütörlük gibi bir iddiaları yok. İthalatçı bile değiller. Yani sizin mantıktan gidersek Evo yada Delta servislerin de distribütör olmaları gerekir. İthalatçı (kendi yazdıkları üzere distribütör değil) firma Doğa Bilişim KVK ile anlaşmış. Tıpkı Hepsiburada'nın, Cepport'un yada Turuncu Mağazanın Evo, Delta gibi servislerle anlaşmaları gibi.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Dogankara54

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dogan
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
12
Son aylarda Doga Mobil Iletisim Teknolojileri A.S. isminde bir firmanın Xiaomi'nin yetkili distribütörü olduğu hakkında basınımızda haberler çıkmıştı. Bu konunun doğru olup olmadığını öğrenmek için xiaomi global'e email attım (service.global@xiaomi.com) gelen cevabın ekran görüntüsünü mesajıma ekliyorum. Ekran görüntüsünde mailimde online olan kişi isimlerini sildim. mailin orjinali bende kayıtlı. Merak edenler xiaomi globale mail atıp benzer bir cevap alabilir zaten.

Mesajda belirtilen firmanın resmi distribütör olmadığını ve xiaomi tarafından onaylanmayan gayrı resmi distribütör ürünlerininde garanti kapsamında olmayacağı yazıyor.

Peki Türkiye ye girecek mi resmi olarak ?

Testimo

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
3310
Konular
21
Doğa Türkiyeye KVK garantısıyle cıhazları sokacak diye biliyorum ...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Doğa Türkiyeye KVK garantısıyle cıhazları sokacak diye biliyorum ...
Cihazları geçen ay falan satışa çıkardılar. Şu anda satışta yani. Ancak hala distribütör sıfatıyla sattıkları için kendileri gibi diğer ithalatçı firmalardan 300-400 TL pahalıya satıyorlar. Yani sırf KVK garantisi için bu kadar fazla para ödeniyor.

Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk

Üst Alt