Haber Xiaomi Türkiye Mağazalarının Adresleri Belli Oldu!

İstanbul’da açılacak olan Mi Store’ların adresleri şöyle; Vadi İstanbul ve Forum İstanbul’a açılıyor. Donanımhaber editörü Erdi Özüağ’nın resmi Twitter hesabından Mi Store’dan iki görselleri paylaştı.

Ayrıca Özüağ’nın bazı açıklamaları; Mağazalar konusunda Xiaomi’nin Türkiye’den sorumlu yöneticisi Harry ile konuştum. Açılış tahminen Eylül gibi dedi, net tarih vermedi. İşletmesini resmi distribütörün yaptığı yetkilendirilmiş Mi Store olacakmış. Türkiye için aynı tarihlerde bir de lansman yapacaklarmış.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Uzakdoğudan ithal edilen elektronik ürünler için ekonomik olduklarından dolayı ekonomi vergisi alınacak yakında Idea~~

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
Hardware Plus gezmiş mağazayı. Bayağa çeşitli ürünler de mevcut gerçekten.

Moderatör tarafında düzenlendi:

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Hardware Plus gezmiş mağazayı. Bayağa çeşitli ürünler de mevcut gerçekten.

Bildiğin açmışlar mağazayı yav :@ Elini kolunu sallayan giriyor içeriye bileydik beklemezdik 16sını ayıp yaptıkları punch~~

Moderatör tarafında düzenlendi:

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
Bildiğin açmışlar mağazayı yav :@ Elini kolunu sallayan giriyor içeriye bileydik beklemezdik 16sını ayıp yaptıkları punch~~
Elini kolunu sallayanın girebildiğini düşünmüyorum açıkçası. Muhakkak her gören bir girip çıkardı ilgisi olmasa bile avm orası neticede :)

EinsteinAhmet

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
1
Elini kolunu sallayanın girebildiğini düşünmüyorum açıkçası. Muhakkak her gören bir girip çıkardı ilgisi olmasa bile avm orası neticede :)

Akşam elime DSLR kameramı alıp gidicem sorarlarsa da MIUI Türkiye'den yolladılar iki turlayıp çekim yapıcam derim Idea~~

Onoresa

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Henüz yok
Konular
4
pazar günü 13.00'te göreceğiz zaten aceleye gerek yok bence :)

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Sanıyorum insanların kendilerini nasıl tanıttıkları sizi ilgilendirmiyor. Adam ha distribütörüm demiş ha bayi. Sizin için bir anlamı yok. Mesela benim size kendimi bir şirketin departman sorumlusu olduğum halde genel müdürüyüm dememin bir mahsuru yok. Ne diyelim bu sizin sorununuz.
Her yerde Xiaomi'nin ilk mağazası açılıyor diye lanse ediliyor. Bu yalan. Çünkü mağaza Xiaomi'nin değil. Adamlar kendi mağazalarına yetkili bayi yazısını asar mı?
Peki kimin bu mağaza? Evofone'un. Peki Evofone kimdi? Xiaomi'nin Türkiye tek yetkili distribütörü değil miydi, her yerde bu şekilde açıklamalar yapmadılar mı, bir sürü teknoloji editörlerine bu şekilde haber yaptırmadılar mı? Şimdi ne oldu da distribütörlükten yetkili bayiliğe düştüler? Şurada kaldı 3 gün. Gelecek Çinli yetkililerin kim olduklarını merakla bekliyorum. Yine Guo ailesinden birileri olursa ya da her lansmanda bulunan Wang veya Donovan olmayıp tanımadığımız, bilmediğimiz, daha önce hiçbir lansmanda bulunmayan birileri olursa, esas gürültü o zaman kopacak.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yetkili bayi de değil, yetkili al-satçı.

Kapıya biz bu malları Xiaomi'den almıyoruz yazmışlar resmen.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Yetkili bayi de değil, yetkili al-satçı.

Kapıya biz bu malları Xiaomi'den almıyoruz yazmışlar resmen.
Bu saatten sonra Evo için hiçbir şey yazmama gerek yok. Kendileri açıkça kapıya yazmışlar. Bu arada Evo'dan artık distribütör söylemlerini de duymuyoruz dikkat ederseniz. Ama güzide ülkemizin teknoloji basınının düştüğü duruma çok üzüldüm ben. Bu yazıyı videolarında özellikle zumlayarak bizim gözümüze soktukları halde manasını anlamamışlar ki hiç birinin umurunda olmamış. Ya da özellikle zumlayarak "biz söyleyemiyoruz ama siz anlayın" mı demek istediler. Bilemedim.

Rolnes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi Note3
Konular
5
Hocam?
Yayıncı Ersin Akman'ın Facebook'tan bana yazdığı küfür nedeniyle HWP'ye ait linkler tarafımdan kaldırılmıştır.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt