Duyuru Xiaomi Türkiye Garantili Ürünler

İyi günler arkadaşlar. Kötü ingilizcem ile Xiaomi Global Servisine bir eposta attım. ve bana şöyle bir cevap geldi:

Mesajım:
"Hi. 2 week ago I buy a Xiaomi Redmi Note 5 (Global) from online shopping website "HepsiBurada.com" (Turkey). They say "Xiaomi Turkey Guaranteed" (Official Distributor Guaranteed).

This Distributor name is Evo Bilgi Teknolojileri (EvoBT, Evobt.com).

İs this company officially Xiaomi Turkey Distributor?

Because in my research, Miui Official Turkey Fan Site (miuiturkiye.net) says no official distributor in Turkey.

Please help me."

Cevap: (service.global@xiaomi.com)
"Hi,

Greetings from Xiaomi!

Thank you for showing your faith and interest towards Xiaomi.

I understand that you wish to know about the authorized store in turkey.

We are sorry to inform you that as of now we are not selling our phones in your region and don't have any authorised seller so we won't be able to assure you in this regards. However, we are working on making our phones available in your region and we will forward your request to our team who is working on this. Please visit our website for more information on availability of products: and our Facebook pagehttps:// for more updates.

Xiaomi does not provide any warranty for the International purchase and the products which are purchased from unauthorized seller.

Please write us back in case you need any further assistance, we will be happy to help you.

Thank you for being a valued customer.

Regards,"

Anladığım kadarıyla şu an Xiaomi'nin Türkiye ile satışlar konusunda anlaştığı "Resmi" bir firma yok doğru mudur?

Harsh
Xiaomi Customer Support

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Sayın hocam, ortada bir sıkıntı var. Fakat benden mi yoksa bu arkadaştan mi kaynaklanıyor, anlayamadım. Elli yaşın üzerinde emekli bir eğitimciyim. Xiaomi ve miuiturkiye ailesine de dört ay gibi kısa bir zaman once katıldım. Ve bu dört ay zarfında da sizlerden çok şey öğrendim.
Biliyorsunuz ben yazılım konusunda uzman değilim. Size danışarak aldığım cihazımda hâlâ kararlı rom kullanırım. Bu tür teknik konuları bilen uzman arkadaş zaten forumda fazlasıyla mevcut.
Lakin yaşım ve hayat tecrübem gereği insanların aldatılmasins ve üzerlerinden maddi çıkar elde edilmesine tahammül edemiyorum. Siz de takdir edersiniz ki bu konuda forum üzerinden insanları uyarmaya çalıştım ve ne mutlu bana ki sizin de beğenilerinize Mazhar oldum.
Lakin bazen faydalı olamamanın getirdiği çaresizlikle bazen yazmak istediklerimiz maksadını aşabiliyor. ( Bu arkadaştan olduğu gibi ) Fakat bu durumda bile insanları aşağılamam. Zira buna ne yaşım ne de aldığım eğitim müsade etmez
Vaktinizi aldığım için lütfen beni mazur görün ama eğer yazdıklarım yine bu arkadaşta olduğu gibi yanlış anlaşılmalara yol açacak ve benim üzerinden miuiturkiye ailesinin yapısal kimliğine zarar verecekse bir daha aktif olarak yorumlarda bulunmam ve ihtiyacım olduğunda siz kıymetli hocalarımın fikirlerine başvururum. ( Eleştiriye tahammül edemeyen insanların forumda yazı ve yorum yapmalarını da anlamıyorum)
Dediğim gibi dört ay içinde sizden ve miuiturkiye ailesinden çok şey öğrendim. Benim gibi bir çok insan olduğuna da inanıyor ve isteyeceğim son şeyin miuiturkiye ailesinin benim yüzümden haksız eleştirilere uğraması olduğunu bilmenizi istiyorum. Hata biz insanlar içindir. Yeter ki ders çıkarmasını bilelim

Sevgilerimle...

Hocam iyi niyetinizden ve hakaret etme amacı gütmediğinizden hiç kuşkum yok. Zannediyorum konu sahibi arkadaşımız da yaşadığı kötü deneyim sonrası gergin ve yanlış anlamaya müsait bir durumdaydı. Mesajı sakin kafayla tekrar okuduğunda niyetinizi çok daha net anlayacaktır. Lütfen güzel mesajlarınızdan bizleri mahrum bırakmayı aklınızdan çıkartın :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
49
Hocam iyi niyetinizden ve hakaret etme amacı gütmediğinizden hiç kuşkum yok. Zannediyorum konu sahibi arkadaşımız da yaşadığı kötü deneyim sonrası gergin ve yanlış anlamaya müsait bir durumdaydı. Mesajı sakin kafayla tekrar okuduğunda niyetinizi çok daha net anlayacaktır. Lütfen güzel mesajlarınızdan bizleri mahrum bırakmayı aklınızdan çıkartın :)
Artık şundan kesinlikle eminim. Siz ve sizin gibi yüce gönüllü insanlar olduğu müddetçe kurmuş olduğunuz bu fan sitesinin renkleri daha da çeşitlecek ;miuiturkiye ailesi dostlarını gururlandırıp düşmanlarını çatlatarak büyümeye devam edecektir.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Aldığınız bu cevap dolandırıldığınızı hiç kuşkuya yer bırakmayacak şekilde gösteriyor. Acaba şu mu, bu mu diye hiç boşuna kafa yormanıza gerek yok.

Eğer değeceğini düşünüyorsanız bunun için hukuki yollara başvurmanız gerekiyor. Sizin gibi bu beyanlara inanıp fazla para harcayan insanları sosyal medya vasıtasıyla bir araya getirip beraber hareket ederseniz daha iyi olur.

Burada uyarı görevi benim gördüğüm kadarıyla fazla fazla yapıldı, üstelik böyle bir şey hiç de üstlerine vazife olmamasına rağmen.

Tam tersine sorumsuz, yıllardır yarım yamalak bilgileriyle insanları yanlış yönlendiren anlı şanlı (!) teknoloji editörleri insanları yanlış yönlendirdi, hala da yönlendiriyor.

emirimer

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir İmer
Cihazım
Mi 8
Konular
5
Evofone bu gün 10:30 itibari ile lansman yaptı Türkiye için. Bir kaç güne durum iyice belli olur diye düşünüyorum.
Lansmanda Xiaomi'den birileri var mıydı? Ne kadar resmiydi merak ediyorum.

Çekik gözlü bir arkadaş var ama tam olarak kimdir ne işi yapar bilemiyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-08-16-11-23-01-698_com.instagram.android.png
    Screenshot_2018-08-16-11-23-01-698_com.instagram.android.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 42

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Xiaomi kusura bakmasın. Birdaha xiaomi almam. Alırsamda garantisiz alırım.

LaCRiMaL

Since MI 4...
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat YÜKSEL
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Sağlık Mem. / 112
Konular
24
Kim ne derse desin, chatin_62 abimiz ne zamandır anlatmaya çalışıyor adamların ne kadar üç kağıtçı olduğunu ve insanlar hala anlamıyor. Rn azından sizin mailiniz ve ekran görüntüsü sözde evo bilmem ne firmasının sahtekar olduğunun kanıtıdır kardeşim. Aslında buraya Çetin abi gibi bi kamyon laf yazarım ama burası onun yeri değil...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğrusu ben de merak ettim. Miuiturkiye

Güzel kardeşim, yani şimdi sen şimdi onca yazdığımdan bu sonucu mu çıkardın? Evofone denen firmanın Xiaomitürkiye garantili cihaz satarak insanları kandırdığı yönünde forumda onlarca yorum ve yazı olduğunu, başta cantara ve Chatin-62 hocalarım dahil olmak üzere bir çok arkadaşımın bu konuda açıklayıcı bilgi verdiğini ve hatta Hepsiburada gibi sitelerden yine aynı menşei li firmanın sattığı cihazları alarak aldatılan insanların tecrübelerinin aktarıldığını ama buna rağmen hâlâ kandırılmaya müsait insanlar olduğunu ( onca uyarıya rağmen ) belirttim.
Sen ise bu yazıdan insanları k.....z yerine koyduğumu ifade etmişsin. Kaldı ki miuiturkiye gibi sadece yardım ve işbirliği odaklı bir siteyi üstelik te benim üzerinden değersizlestirmeye kalkıyorsun.
Yapma kardeşim.... Bu forumda kimse kimseyi hor görmez. İnsanlar emek verip böyle güzel bir forum sitesi kurmuşlar, sosyalleşmenin yanı sıra insanlara yardımcı oluyorlar. Böylesi güzel çabaları köreltmek ne sana ne de senin gibi düşünen insanlara yarar getirmez.

Yes~~Yes~~Yes~~Yes~~Yes~~Yes~~Yes~~Yes~~Yes~~Yes~~ clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~

Son düzenleme:

FatihUzuntaş

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
22
Yani bu yalanmi
Hayallerim yıkıldı

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Chef45

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ferzan
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
8
Evofone genpa ile anlaştıklarını söylemiş yani cihazlara genpa servis sağlayacak.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Evofone bu gün 10:30 itibari ile lansman yaptı Türkiye için. Bir kaç güne durum iyice belli olur diye düşünüyorum.
Lansmanda Xiaomi'den birileri var mıydı? Ne kadar resmiydi merak ediyorum.

Çekik gözlü bir arkadaş var ama tam olarak kimdir ne işi yapar bilemiyorum.

Bu Çinli arkadaşın instagram hesabı tam komedi. Bu muymuş Xiaomi temsilcisi? giggle~~

Huawei'yi destekleyin mesajları, Huawei P10 lansman fotoğrafları, Huawei Mate 9 ile çekilmiş fotoğraflar daha duruyor.

Neredeyse bütün takipçileri Türk.

Sonra Gearbest Xiaomi hikayesini paylaşmış. Gearbest'in fuar hikayesi için malları bu getirmiş.

TosunPASA

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tosun
Cihazım
Mİ 10T Pro
Meslek
Sys Support - IT
Konular
93

benzer şekilde bir başkası daha sahte garanti ile satmaya çalışıyor

mi8 i migroslar 3400 liraya satmaya çalışırken bunların çektikleri fiyat ???? bide garanti ???

Üst Alt