- Adım
- Berat
- Cihazım
- Mi 6
- Konular
- 59
Merhaba arakdaslar bugun sizlere xiaomi telefonlarinizla kullanabileceginiz en iyi aksesualari gosterecem bir hatam olursa kusura bakmayin :
--Bildiginiz gibi xiaomilerden kulaklik cikmiyor eger iyi bir kulaklik ariyorsaniz xiaominin ürettiği en iyi kulaklık olan
--Ve eğer sizin icin şarj önemliyse akü gücünde quick charge 3.0 a sahip
Ama eğer cihazınızda quick charge özelliği yoksa kısa süreliğine verdiğim sitede bayram indirimine giren
-- sanal gerçeklik dünyasına profesyonel gözlükler takar gibi girmek istiyorsanız henüz yeni çıkmış olan
Ama eğer illa xiaomi istiyorsanız yine kısa süreliğine neredeyse %40 indirime giren
--Uyarı--
Bu verdigim onerileri asla reklam yapma amacli paylasmadim ayni alisveris sitesinde paylasmamin sebebi benim güvendiğim bir site olması ve ayrica indirimlerinin bulunmasidir .
Ama eğer burdan almak istemiyorsaniz baska sitelerede bakabilirsiniz:
Şimdilik bunları bulabildim teşekkürler...
Arakdaslar iyi günler dilerim bildiginiz varsa paylaştığım ürünlerin güvenilir başka sitelerdeki satış linklerini atabilisiniz...
--Bildiginiz gibi xiaomilerden kulaklik cikmiyor eger iyi bir kulaklik ariyorsaniz xiaominin ürettiği en iyi kulaklık olan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ye bir göz atabilirsiniz--Ve eğer sizin icin şarj önemliyse akü gücünde quick charge 3.0 a sahip
ı tercih edebilirsiniz.Ama eğer cihazınızda quick charge özelliği yoksa kısa süreliğine verdiğim sitede bayram indirimine giren
tercih edebilirsiniz.-- sanal gerçeklik dünyasına profesyonel gözlükler takar gibi girmek istiyorsanız henüz yeni çıkmış olan
gözlüğünü kullanabilirsiniz.Ama eğer illa xiaomi istiyorsanız yine kısa süreliğine neredeyse %40 indirime giren
sanal gerçeklik gözlüğünü kullanabilirsininiz.--Uyarı--
Bu verdigim onerileri asla reklam yapma amacli paylasmadim ayni alisveris sitesinde paylasmamin sebebi benim güvendiğim bir site olması ve ayrica indirimlerinin bulunmasidir .
Ama eğer burdan almak istemiyorsaniz baska sitelerede bakabilirsiniz:
Şimdilik bunları bulabildim teşekkürler...
Arakdaslar iyi günler dilerim bildiginiz varsa paylaştığım ürünlerin güvenilir başka sitelerdeki satış linklerini atabilisiniz...