HyperOS Xiaomi telefonlarda artık bootloader kilidi açılamayacak

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Doğru söylüyorsunuz Skorpi hocam. Evet forum üzerinde okuduğum paylaşımlara bakarak yorum yapıyorum.
Eskiden global rom kullanırken kasma ve ısınma problemlerinden illallah ettiğimiz için Eu rom kullanırdık. Eğer dediğiniz gibi global rom kadar stabil ve hiç bir farkı yoksa Eu rom macerasına girmenin mantığı var mı?
Bu arada size katılıyorum. Eu yakın zamanda kepenkleri indirir indirmesine de bu benim gibi globalcilerin umrunda olur mu? giggle~~
Saygıdeğer hocam, ben bugüne kadar kullandığı romdan memnun olan neredeyse kimseyi görmedim, herkes bir kusur bulmakta, global,çin, MIUI/HyperOS bazlı EU, endonezya, taiwan vs ve muhtelif AOSP romlar fark etmeksizin...ancak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim, HyperOS gerçekten de mükemmele yakın olmuş, HyperOS 2 kimbilir ne kadar muhteşem olacak...

Kullandığı romdan memnun olan sanırım bir siz, bir de ben varım...siz global kullanıyorsunuz, ben ise bir kaç aydır EU

Sevgili chatin_62 hocam, eğer bana güveniyorsanız, HyperOS gerçekten de olmuş, yani kesinlikle FOS değil, bir şans verin ve sizde gerçeği görün derim...saygılarımla

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
HyperOs tamamen güvenlik odaklı ve sisteme daha az yük bindiren son derece akıcı bir işletim sistemi Skorpi hocam. MIUI gibi hantal değil. Tamam bizler üst düzey cihaz kullanıyoruz stabil çalışması normal denilebilir. Ne var ki eşimin kullandığı Redmi note 12S giriş-orta seviye bir cihaz. Üstelik herkesin beş para etmez dediği Mediatek' in Hello G96 işletim sistemine sahip. Son sürüm HyperOs yüklü ama son derece stabil ve akıcı çalışıyor.
Not: MIUI 8 den 14 e kadar yedi MIUI güncellemesi, 1.0.1.0 dan 1.0.10.0 sürümüne kadar da altı HyperOs güncellemesi tecrübe ettim. Ve hâlâ MIUI arayüzünün HyperOs ' tan daha iyi olduğunu iddia eden varsa susma hakkımı kullanıyorum.

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Eski zaten eskidir, şimdikinde size göre mesala ne eksik?

Stabilite yok.. Eski kalite yok yani, eu rom kullandığını anlamıyorsun. Benim açımdan öyle sizi bilemem.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Stabilite yok.. Eski kalite yok yani, eu rom kullandığını anlamıyorsun. Benim açımdan öyle sizi bilemem.
Valla sizi tabiki bilemem ama ben EU rom kullanıyorum ve ne kullandığımı da hem anlıyorum hemde biliyorum vede oldukça da stabil...demekki chazdan cihaza fark ediyor herhalde

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Valla sizi tabiki bilemem ama ben EU rom kullanıyorum ve ne kullandığımı da hem anlıyorum hemde biliyorum vede oldukça da stabil...demekki chazdan cihaza fark ediyor herhalde

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

O zaman sizin için mesele yok hocam, Elite'a geçtim zaten ben.. :D

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Evet, kesinlikle yok

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Hocam ben kalitesiz demiyorum zaten rom'a. Belkide mıuı zamanlarında daha iyilerdi diyorum. Şuanda Eu romdan çok daha iyi alternatifler var zaten ki kullanıcılarının bir çoğuda eu rom tercih etmiyor artık. Telegramında da eski kalitede olmadığını belirtiyor kullanıcıları demek ki var birşey. Cihaz yurtiçi cihaz bendekide. Ama siz memnunsanız sorun yok ne güzel.

Skorpi

Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
11 nolu mesajımda belirttim bu durumu, hiç kimse hiç bir şeyden mutlu değil, ben kimin ne dediğine pek bakmıyorum, kullandığım rom benim cihazımda bana göre kusursuz, o nedenle EU tukaka demem mümkün değil

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
O ücretli değil mi ya?

Lite olan ücretsiz ama daha fazla özelleştirmeli versiyonları var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

11 nolu mesajımda belirttim bu durumu, hiç kimse hiç bir şeyden mutlu değil, ben kimin ne dediğine pek bakmıyorum, kullandığım rom benim cihazımda bana göre kusursuz, o nedenle EU tukaka demem mümkün değil

Öyle olması lazım zaten birinin lafıyla hareket edilecek değil bu herkes için geçerli. Ben deneyimimi belirtiyorum siz sorun yaşamadığınızı vs. bu konu uzar gider memnunsanız ne ala keyifli kullanımlar ;)

Üst Alt