- Adım
- Cumhur
- Cihazım
- Mi 11T Pro
- Konular
- 294
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Saygıdeğer hocam, ben bugüne kadar kullandığı romdan memnun olan neredeyse kimseyi görmedim, herkes bir kusur bulmakta, global,çin, MIUI/HyperOS bazlı EU, endonezya, taiwan vs ve muhtelif AOSP romlar fark etmeksizin...ancak şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim, HyperOS gerçekten de mükemmele yakın olmuş, HyperOS 2 kimbilir ne kadar muhteşem olacak...Doğru söylüyorsunuz Skorpi hocam. Evet forum üzerinde okuduğum paylaşımlara bakarak yorum yapıyorum.
Eskiden global rom kullanırken kasma ve ısınma problemlerinden illallah ettiğimiz için Eu rom kullanırdık. Eğer dediğiniz gibi global rom kadar stabil ve hiç bir farkı yoksa Eu rom macerasına girmenin mantığı var mı?
Bu arada size katılıyorum. Eu yakın zamanda kepenkleri indirir indirmesine de bu benim gibi globalcilerin umrunda olur mu?
Kullandığı romdan memnun olan sanırım bir siz, bir de ben varım...siz global kullanıyorsunuz, ben ise bir kaç aydır EU
Sevgili chatin_62 hocam, eğer bana güveniyorsanız, HyperOS gerçekten de olmuş, yani kesinlikle FOS değil, bir şans verin ve sizde gerçeği görün derim...saygılarımla
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk