Sohbet Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?

Haluk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Haluk
Cihazım
Pocophone f1
Konular
0
mi 8 kullanıyorum önceden de redmi note 4x kullanıyordum şuan anneme verdim iki telefonda da sorun yok memnunum gayet böyle sorunları olanlar açıkçası söylemek gerekirse %80 i telefonu nasıl kullanacağını bilmiyor bu nedenlerden dolayı oluyor diye düşünüyorum bende olmayan sorun o zaman adamda nasıl oluyor buda daha da garip bir durum
Kardeşim ne alakası var

Haluk07

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Haluk
Cihazım
Pocophone f1
Konular
0
Sorunların çoğu önemsiz ve her marka cihazlarda oluyor Xiaomiyi her zaman desteklerim
Kardeş teli bırakıyorum wifi kopuyor oyuna gırıyorum sürekli kopma var ben daha önce böyle bişey yasamadım özellikleri 845 işlemciye kandık aldık valla pişmanım ben

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Kardeş teli bırakıyorum wifi kopuyor oyuna gırıyorum sürekli kopma var ben daha önce böyle bişey yasamadım özellikleri 845 işlemciye kandık aldık valla pişmanım ben
Seninkinde bir sıkıntı vardır sonuçta şans işi

HydrogenEP4

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Pocophone F1
Meslek
Öğrenci
Konular
3
Markanın genel anlamda yazılım sorunu var... Rom atarak, farklı yazılım kurarak bu sorunu aşanlar var, aşamayıp foruma yazanlar var.
Bende sorun var. Miui 10.3.4.0 a guncelledim. (Resmi siteden romu indirip guncelleyiciden) Cihaz poco f1. 10.2.3.0 a gore şarji bayagi gidiyor ve hiç olmadigi kadar isiniyor. Bugun bootloader kilidini açmaya calistim açamadim. Couldn't unlock hatasi aldim. Bu roma mahkum kaldim. Geri donemiyorum

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Sorunların çoğu önemsiz ve her marka cihazlarda oluyor Xiaomiyi her zaman desteklerim
Aşağıdaki durumda olursan da desteğini esirgeme derim... moustache~~

Bende sorun var. Miui 10.3.4.0 a guncelledim. (Resmi siteden romu indirip guncelleyiciden) Cihaz poco f1. 10.2.3.0 a gore şarji bayagi gidiyor ve hiç olmadigi kadar isiniyor. Bugun bootloader kilidini açmaya calistim açamadim. Couldn't unlock hatasi aldim. Bu roma mahkum kaldim. Geri donemiyorum

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Hocam dikkat edersen "ÇOĞU" dedim "HEPSİ" demedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000₺lik telefon(redmi5+) pubgyi kasmadan ısınmadan çalıştırıyor bataryası zaten mükemmel şimdi ben bu markayı desteklemeyip ne yapıyım ?

Son düzenleme:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Hocam dikkat edersen "ÇOĞU" dedim "HEPSİ" demedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000₺lik telefon(redmi5+) pubgyi kasmadan ısınmadan çalıştırıyor bataryası zaten mükemmel şimdi ben bu markayı desteklemeyip ne yapıyım ?
Destekleme veya neden destekliyorsun diye bir şey yazmadım... Aynı duruma düşersen de, desteğe devam et dedim... ;)

gokbrk2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Konular
29
Geçen sene kullandığım sony Xperia z5 premium telefonum bozulduktan sonra bir süre kardeşimin xiaomi redmi note 4 telefonunu kullandım ve o zamanlar 1000 liralık telefon 2600 lira olan bir telefondan bir tık daha iyi performans almam çok şaşırmıştı beni. Özellikle pil performansı muhteşemdi. Dedim ki xiaomi markasını bir süre daha bu telefonda deneyimleyeyim. Zaten telefon konusunda meraklı olduğum için sürekli güncel haberleri takip ediyordum ama xiaomi markasından birazcık çekiniyordum. Ama o kadar güzel bir deneyim sundu ki birkaç ay sonra mi8 aldım. Çok çok memnunum telefonumdan özellikle bootloader kilidini açıp eu beta yükledikten sonra bir kere daha hayran kaldım telefona. Üstüne rootlayıp magisk üzerinden istediğim modülleri ve twrp üzerinden işime yarayacak modları kurduktan sonra bir kere daha hayran oldum. Markanın hayran olunacak yönleri her geçen gün artıyor benim için. Şuanda mi8 kullanıyorum, bundan sonra da sanırım mi10 çıkana kadar telefonumu değiştirmem, mi10 çıkınca bunu satıp ondan alırım. Bundan sonra kendini çok bozmazsa yegane markam xiaomi dir. Çevremdekilere de hep bunu tavsiye ediyorum bir kere memnun olmayanı görmedim. Hatta hepsi çok şaşkın bu fiyata bu performans nasıl olabiliyor diye

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
Mİ4 Redmi5 Plus ve Pocophone F1 kullandım sorun yok.

Dobroutro

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Dobroutro
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Akademisyen
Konular
27
iPhone X den geçtiğime hiçte pişman olmadığıma göre demekki bu Marka cihazlara önyargılı yaklaşmamak lazım diye düşünüyorum..Ve cok kısa süreçte olmasa 11 ayda bayağı yol alıyorsunuz...Bunu yaşadım..

Üst Alt