Sohbet Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Markanın genel anlamda yazılım sorunu var... Rom atarak, farklı yazılım kurarak bu sorunu aşanlar var, aşamayıp foruma yazanlar var.
Güzel yorum

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MİMUTEK

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muammer
Cihazım
Xiaomi Poco F1
Meslek
Emekli
Konular
7
''Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?'' Evet tercih edilmeli.En azından benim için öyle. Mİ4, Redmi 5 plus ve son olarak Pocophone F1 kullanmaktayım.
Hiçbir problem yaşamadım diyebilirim. Her elektronik cihazda olabilecek şanssızlıklar olabilir. Her cep telefonunda olabildiği gibi. Bu arada Android işle-
tim sistemi dışındaki sisteme sahip telefonu da kullandım. Sanırım fazla kurcalamamak biraz da itina gerekiyor.Android'in özürlüğünü yaşamak güzel ve
zevkli ancak iki günlük kullanımla bilinmeyen işlere girişilmemeli. Kullandığım Xiaomi modellerini severek ve içime sinerek kullandım. Bir telefodan
daha fazlası beklenmemeli. Biraz iddialı olabilir ama Telefon= Xiaomi-Miui-Android=Tercihim. Herkesin tercihi farklı olabilir.Selam ve sevgiler...

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Şunuda söylemek istiyorum, sık yapılan bir hata da şu: yeterli bilgiye ve tecrübeye sahip olmadan root ve rom işlerine balıklama girenler oluyor ve malesef cihazları brick olmaya kadar gidiyor ve başlıyor panik yapmaya veya xiaomi telefona beddua etmeye

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Merhaba. Biliyorsun bende mi max 2 kullanıyorum ve ilk xiaomi telefonum. Nasıl daha önce kullanmamamışım diye düşünüyorum.

Tabi elektronik biraz şans işi. Bazen sorunlu olabiliyor ama genelleyip bütün xiaomi ler kötüdür tü kaka demek doğru değil.

Alırken elimdeki paraya, istediğim özelliklere ve birçok marka telefona baktım bana uygun olan buydu. M-horse pure 2 bile kullanmış birisi olarak hiçbir marka için asla alınmaz demenin doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer f/p ve istediklerime uygun olursa ahmet marka telefonu bile alırım.

Hocam siz M-horse pure 2 diyince nette baktım, Allah aşkına nerden buldunuz bu cihazı adını bile ilk kez duydum.

recnut91

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Hocam siz M-horse pure 2 diyince nette baktım, Allah aşkına nerden buldunuz bu cihazı adını bile ilk kez duydum.

AliExpress sevdası

O zaman 350 tl idi. Ve mtk olduğundan imei işi basitti. 3 adet aldım anneme kardeşime kendime. Hala faaller. yedek olarak duruyor benimki

beyliceli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ZEKİ
Cihazım
Mİ9T
Konular
75
Ben de Mi 8 ile Xiaomi dünyasına girdim ve telefonumdan çok memnunum. Kronik denecek sorunları inceledim ve yaşamamak adına yaptığım tek şey cihazı aldığımda Android Pie güncellemesi ardından Hard Reset atmak oldu. Hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Umarım böyle de devam ederim. :):)
hocam hard reset nasıl oluyor acaba

colins

Sch
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Colins
Cihazım
Mi 9se
Konular
4
Teknolojiyle ilgili, kurcalamayi seven, gece uyku tutmayip kalkıp rom deneyen. Her bir tarafını incik cıncık kurcalamak isteyen kişiler için bulunmaz nimet. Bunlardan anlamayanlar için tam bir işkence.

kolozi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
iyi
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
1
Dünya hali Kim hangi model ve markayı kulanırsa sanki o telefonun üreticisiymiş gibi telefonunu över sever buda normal tabi
Hiç bir marka model bir kişiye direk olarak hitap etmez herkes kendine göre bir eksik bulur
Xiaomi telefonlar Fiyat bakımından gayet iyi eksikleri yokmu var
En kötü tarafları
1-Mi Account berbat bir hesap sistemi var sebebide ( Apple Kopyacılığı )
2-Kilit açma (Bootloader açmak) tam bir rezalet 15 gün 1 ay bekleme
3-Bir çok modelde ARB koruması en ufak bir rom değişikliği telefon açılmaz hale geliyor
4-Mi hesapta telefon numarası ister aynı telefonu 3 hesapta kulanırsan hesapları silsen dahi o telefon numarasıyla bir hesap açamazsın
5-Xiaomi koskoca 80 milyar dolarlık firma kendi progamlarında REKLAM kulanıyor buda bir rezalet
6-Xiaomi telefon çin model çıkarıyor sende çinden aldın geldin global romlar hepsine yüklenmez Ama çince biliyorsa sorun olmaz belki
Aklıma gelenler bunlar

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Dünya hali Kim hangi model ve markayı kulanırsa sanki o telefonun üreticisiymiş gibi telefonunu över sever buda normal tabi
Hiç bir marka model bir kişiye direk olarak hitap etmez herkes kendine göre bir eksik bulur
Xiaomi telefonlar Fiyat bakımından gayet iyi eksikleri yokmu var
En kötü tarafları
1-Mi Account berbat bir hesap sistemi var sebebide ( Apple Kopyacılığı )
2-Kilit açma (Bootloader açmak) tam bir rezalet 15 gün 1 ay bekleme
3-Bir çok modelde ARB koruması en ufak bir rom değişikliği telefon açılmaz hale geliyor
4-Mi hesapta telefon numarası ister aynı telefonu 3 hesapta kulanırsan hesapları silsen dahi o telefon numarasıyla bir hesap açamazsın
5-Xiaomi koskoca 80 milyar dolarlık firma kendi progamlarında REKLAM kulanıyor buda bir rezalet
6-Xiaomi telefon çin model çıkarıyor sende çinden aldın geldin global romlar hepsine yüklenmez Ama çince biliyorsa sorun olmaz belki
Aklıma gelenler bunlar
Güzel bir özet olmuş hocam

Üst Alt