Sohbet Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Teknolojiyle ilgili, kurcalamayi seven, gece uyku tutmayip kalkıp rom deneyen. Her bir tarafını incik cıncık kurcalamak isteyen kişiler için bulunmaz nimet. Bunlardan anlamayanlar için tam bir işkence.
Aynen katılıyorum.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
Bazisi cidden tercih etmemeli...
Adam problem yasiyor cihazla. Android bilgisi de yok. Belki kucuk bir ayarla cozulecek bir sorunu var ama kufurlu mesaj yaziyor, ne bileyim firma hakkinda falan sacma sapan seyler yaziyorlar. Neyin ne oldugunu anlatinca da yine kendine yediremeyip bu sefer size kufrediyorlar.
Bir de milletce bir agresiflik var. Bazen birisi yukarida anlattigim gibi bir mesaj yaziyor. Biz duzgun bir uslupla yol gostermeye calisiyoruz ama yanlis anliyorlar. Bunu yapanlar genelde 20 yas alti ve foruma ilk mesajlarini yazanlar. Bir taneside abi haklisin kurura bakma costum bir anda demiyor. Saydirmaya devam ediyor. Altta kalmamali cunku. Bu bir enayilik. Delikanliliga sigmaz falan filan... Burayi baska forumlarla karistiriyorlar.
Sanirim telefonun fiyati ucuz oldugu icin boyle yapiyorlar. Ayni sorun pahali bir markada olsa boyle yapmiyorlar. Kabullenip geciyorlar. Bir de xiaomi cok ama cok fazla model cikartiyor. Bilen bilmeyen herkes aliyor. Xiaomi de malesef yazilim yetistiremiyor bu kadar telefona.
Boyle kisiler almasin cidden ya...

Son düzenleme:

Emumaster

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Rüstem
Cihazım
Mi 6
Konular
26
Telefon mi 6. Ekran lg den tedarik edildiği için ghost screen dışında kronik sorunu yoktur.

1970 liraya zamanında migrosdan alındı 6 gb ram 128 gb model. O zamanlar bu fiyata böyle fiyat performans telefon yoktu. Zaten 2. Lg g2 etkisi yarattı mi 6.

Huawei kendini premium segmente geçirince insanlar haliyle xiaomi modeline ilgi göstermeye başladılar.

Xiaomi tercih eden insan fp oluşundan tercih eder. Aynı donanımlı samsung note 8'e 1000 lirayı aşkın para vermenin mantığı nedir? İllaki arada malzeme kalitrsi ekran kalitesi gibi durumlar var ama yinede piyasaya bakılınca samsungdaki gelir düşüşü xiaominin yükselişi durumu özetler nitelikte.

Şimdi gelelim xiaominin huawei özentiliğine. Huawei de ilk çıktığı sıralar fp marka idi. Sonradan honor alt markasını yaratarak huawei markasını fp segmentinden premium segmentine geçirdi.

Xiaomi de redmi modelini honor gibi alt marka yaparak ana markayı premium segmente geçirmek istiyor galiba. Ceo lei jun %5 kar sözünü tutamayacağa benziyor maalesef geçen ki yaptığı açıklama ile.

Fp ürünlere ilgi gösteren insanlar yine alt markalar veya ucuz olanlardan devam edecektir.

Yoksa ben istemezmiyim samsung gibi kaliteli kamera ekran kasaya sahip bir telefon kullanmayı.

Xiaomi markasının uygulamalarına gelecek olursak müzik çalarından tut browserine kadar maalesef leş. Müzik player olarak sony music, browser olarak samsung browser, mozilla, uc, opera dosya yöneticisi olarak es file kullanıyorum.

Ek olarak insanlar kendi kamerasından memnun değiller ki gcam kuruyorlar.

Xiaomi de tek beni çeken taraf yazılım olarak miui arayüzünün hızı ve diğer custom romları denemeye özgürlük vermesi.

Biraz uzun oldu ama umarım "neden xiaomi" sorusuna biraz yanıt olmuştur.

The Sirius

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Mi 8 SE
Konular
51
Kullanıcı yorumlarına bakarak telefon alın.Bu sadece Xiaomi değil tüm markalar için geçerli.Her markanın sıkıntılı telefonu olabilir.

amt007

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahnmet
Cihazım
mi 8 lite
Konular
1
Neden hocam, açıklar mısınız

hocam telefonda internet kopuyor.kafasina gore nete giriyor cikiyor.girsede net cok yavas.forum yuzde 80 de bu sorun var.her turlu çözümü denedim olmuyor

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Hocam teşekkürler, cidden çok güzel, konuyu özetleyici, faydalı bir açıklama olmuş
Telefon mi 6. Ekran lg den tedarik edildiği için ghost screen dışında kronik sorunu yoktur.

1970 liraya zamanında migrosdan alındı 6 gb ram 128 gb model. O zamanlar bu fiyata böyle fiyat performans telefon yoktu. Zaten 2. Lg g2 etkisi yarattı mi 6.

Huawei kendini premium segmente geçirince insanlar haliyle xiaomi modeline ilgi göstermeye başladılar.

Xiaomi tercih eden insan fp oluşundan tercih eder. Aynı donanımlı samsung note 8'e 1000 lirayı aşkın para vermenin mantığı nedir? İllaki arada malzeme kalitrsi ekran kalitesi gibi durumlar var ama yinede piyasaya bakılınca samsungdaki gelir düşüşü xiaominin yükselişi durumu özetler nitelikte.

Şimdi gelelim xiaominin huawei özentiliğine. Huawei de ilk çıktığı sıralar fp marka idi. Sonradan honor alt markasını yaratarak huawei markasını fp segmentinden premium segmentine geçirdi.

Xiaomi de redmi modelini honor gibi alt marka yaparak ana markayı premium segmente geçirmek istiyor galiba. Ceo lei jun %5 kar sözünü tutamayacağa benziyor maalesef geçen ki yaptığı açıklama ile.

Fp ürünlere ilgi gösteren insanlar yine alt markalar veya ucuz olanlardan devam edecektir.

Yoksa ben istemezmiyim samsung gibi kaliteli kamera ekran kasaya sahip bir telefon kullanmayı.

Xiaomi markasının uygulamalarına gelecek olursak müzik çalarından tut browserine kadar maalesef leş. Müzik player olarak sony music, browser olarak samsung browser, mozilla, uc, opera dosya yöneticisi olarak es file kullanıyorum.

Ek olarak insanlar kendi kamerasından memnun değiller ki gcam kuruyorlar.

Xiaomi de tek beni çeken taraf yazılım olarak miui arayüzünün hızı ve diğer custom romları denemeye özgürlük vermesi.

Biraz uzun oldu ama umarım "neden xiaomi" sorusuna biraz yanıt olmuştur.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Geçmiş olsun hocam, umarım çözersiniz sorunları, bende max 2 var, maşallah, nazar değmesin, fişek gibi her açıdan, root atıp custom rom olan greeshan rom da kurdum, Google camera, dolby Atmos vs kurdum, çok memnunum. Bana sanki xiaomi nin eski telefonları daha sorunsuz geliyor.
hocam telefonda internet kopuyor.kafasina gore nete giriyor cikiyor.girsede net cok yavas.forum yuzde 80 de bu sorun var.her turlu çözümü denedim olmuyor

Üst Alt