Sohbet Xiaomi telefonlar tercih edilmeli mi?

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
Herkese selamlar, son zamanlarda forumda xiaomi cihazlardan çok fazla şikayet okuduğum için merakımdan dolayı bu konuyu açtım ve açıkçası herkesin fikrini merak ediyor ve bekliyorum. Şikayetlere genel itibariyle baktığımda şebeke çekmeme sorunu, wifi ye bağlanamama, internet bağlantısı kopması vb problemler başı çekiyor. Şaşkınım, çünkü aileme 3 adet xiaomi telefon aldım ve hiç birinde bu sorunları yaşamadım. Şu an bende mi max 2 var ve resmen telefonuma aşığım. Esasen kafama takılan asıl soru şu : insanlar olmayan bir problemi yazmazlar, acaba diyorum sonradan çıkan xiaomi cihazlarda problemlermi çıkmaya başladı,özellikle mi8 ve mi8 lite gibi modellerde. Çünkü benim aldığım eski modellerde bu ve benzeri sorunlar yaşamadım. Konuya vakıf olan ve fikrini söyleyebilecek herkesin değerli fikirlerini bekliyorum, herkese saygılarımla.

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
mi 8 kullanıyorum önceden de redmi note 4x kullanıyordum şuan anneme verdim iki telefonda da sorun yok memnunum gayet böyle sorunları olanlar açıkçası söylemek gerekirse %80 i telefonu nasıl kullanacağını bilmiyor bu nedenlerden dolayı oluyor diye düşünüyorum bende olmayan sorun o zaman adamda nasıl oluyor buda daha da garip bir durum

recnut91

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
reco
Cihazım
r7
Konular
4
Merhaba. Biliyorsun bende mi max 2 kullanıyorum ve ilk xiaomi telefonum. Nasıl daha önce kullanmamamışım diye düşünüyorum.

Tabi elektronik biraz şans işi. Bazen sorunlu olabiliyor ama genelleyip bütün xiaomi ler kötüdür tü kaka demek doğru değil.

Alırken elimdeki paraya, istediğim özelliklere ve birçok marka telefona baktım bana uygun olan buydu. M-horse pure 2 bile kullanmış birisi olarak hiçbir marka için asla alınmaz demenin doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer f/p ve istediklerime uygun olursa ahmet marka telefonu bile alırım.

0quz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuz
Cihazım
Mi 8
Konular
2
Merhaba. Biliyorsun bende mi max 2 kullanıyorum ve ilk xiaomi telefonum. Nasıl daha önce kullanmamamışım diye düşünüyorum.

Tabi elektronik biraz şans işi. Bazen sorunlu olabiliyor ama genelleyip bütün xiaomi ler kötüdür tü kaka demek doğru değil.

Alırken elimdeki paraya, istediğim özelliklere ve birçok marka telefona baktım bana uygun olan buydu. M-horse pure 2 bile kullanmış birisi olarak hiçbir marka için asla alınmaz demenin doğru olmadığını düşünüyorum. Eğer f/p ve istediklerime uygun olursa ahmet marka telefonu bile alırım.

evet bende bu şekilde düşünüyorum çevremde 10 kişiye xiaomi cihaz aldırtmışımdır mi 6 dan tut redmi note 6 veya note 3 e kadar hiç biri ben bu fiyata aldığım telefondan mutsuzum diyemiyor çünkü fiyatları belli cihazların herkes fiyatına göre çok iyi olduğunu söylüyor ki bu insanlar normal kullanıcı bizim gibi forum vs uğraşmaz telefonun işini görüp görmemesine bakar bu gün yarın başkası çıkar f/p oranı xiaomiden daha iyi olur onu öneririm ki mesela bence meizu x8 bu cihazlardan biri tasarımı çok hoşuma gidiyor donanımıda hiç fena değil fiyatına göre

StubborN

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
Mi 8
Konular
0
Ben de Mi 8 ile Xiaomi dünyasına girdim ve telefonumdan çok memnunum. Kronik denecek sorunları inceledim ve yaşamamak adına yaptığım tek şey cihazı aldığımda Android Pie güncellemesi ardından Hard Reset atmak oldu. Hiçbir sorunla da karşılaşmadım. Umarım böyle de devam ederim. :):)

Passenger04

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Osman
Cihazım
Xiomi mi 8 se
Konular
12
tanıdık bir telefoncu abiden xiaomi mi 8 se 6 GB versiyonunu 1600 TL den aldım ve bu özelliklere bu piyasada alınabilecek en iyi cihaz bence sorun yaşama noktasında cihazı güncellerken biraz sıkıntı çekiyorum twrp filan uğraştırıyor.

pathfinder1

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
zeki
Cihazım
xiaomi mi max 2
Konular
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet gördüğüm kadarıyla teknolojiden anlayan insanlar için hiç bir problem yok, yukarıda belirttiğim gibi aldığım 3 xiaomi telefonda bende sorun yaşamadım, takdir edersiniz ki bu bir tesadüf olamaz. Bir de xiaomi telefonlar öyle alıpta yalın haliyle kullanacağınız telefonlar değil, modeller ile ilgili bayağı fazla custom romlar çıkıyor. Siz ister istemez bu konuları zoraki öğrenip giriyorsunuz bu dünyaya. Uzun süre telefonum brick olabilir diye bende direndim ama google camera(sadece google camera için bile bu işler öğrenilir ) ve çıkan romlardaki cazip özellikler nedeniyle daha fazla dayanamayıp Skorpi üstadtan büyük bir yardım alarak birazcık öğrendim bu işleri ve şu an çok memnunum, her geçen gün telefonumu daha çok seviyorum ve xiaomi yi keşfettiğim için çok mutluyum.

Mmseg

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note 5
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Bende ve abimde redmi note 5, annemde redmi 5 plus, arkadaşlarımda mi8 ve redmi note 6 pro var. Hiçbirimizde en ufak sorun yok. Forumdaki sorunları görünce ben de çok şaşırıyorum.
He ayrıca yine de xiaomi alan adamın android bilgisi en az orta seviye olmalı bence.

Üst Alt