Diğer Xiaomi Telefonlar Çok Çabuk Bozuluyor...

deniz_siyahi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ghost
Cihazım
redmi note 8
Meslek
Telefon Bilgisayar
Konular
5
Hiç bu kadar dandik bi telefon görmedim...hergün bi sorun çıkıyor bu xiaomi telefonlarında.. ya hoparlör bozuluyor ya ekranda dalgalanma oluyor yada donup öyle kalıyor.. size tavsiyem xiaomi diğil samsung yada iphone tercih edin..
çünkü xiaomi çok dandik bi telefon.. huawei bile daha sağlam.. xiaomi samsung telefonlaının yanından bile geçemez telefonu alalı 1 yıl 2 ay oldu ekran kendi kendine dalgalanıyor oyun bile oynamadım telefonda yere de düşmedi darbe vs yok kasası hala tertemiz çizik darbe yok. ama ekranın durduk yere dalgalanma yapması xiaominin ne kadar dandik olduğunu gösterir. bundan önce samsung note 3 kullandım 5 yıl boyunca hiçbi sıkıntı vermedi.. size tavsiyem xiaomi telefonlarından uzak durun.... sadece ben diğil bi çok kişi telefonlarının bozulmasından şikayet ediyor hemde yeni almalarına rağmen..

slm.ycl02

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Note 6 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
48
Anlamadığım redmi alıp hala xiaomiye laf atan, iPhone ile redmi kıyaslayan var. Çok tuhaf cidden. Mi'ler canavar gibi çalışıyor ne kadar ekmek o kadar köfte.

Yusuftok516

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
S23, Mi 9 SE
Konular
40
Biraz da fiyatı kıyasla

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
152
Samsung Note 7 lerin Patladığını ne çabuk unuttunuz ? S6/S7 edge ekranlarında aniden durduk yere beliren Pembe Çizgileri ne zaman unuttunuz ? Bir de bunlar hepsi zamanında amiral gemisiydi Ne Çabuk Unuttunuz ???

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
11
Samsunglar ekran gölgesi ile meşhurdur zaten :) ilanda 2. el bir samsung görürseniz eğer özelliklerde mutlaka 'ekranda gölge yoktur' ibaresi görursunuz :)

Ironsides

Süper Üye
Yönetici
Moderatör
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Not Found
Cihazım
Poco X3Pro
Meslek
Mod
Konular
320
Hiç bu kadar dandik bi telefon görmedim...hergün bi sorun çıkıyor bu xiaomi telefonlarında.. ya hoparlör bozuluyor ya ekranda dalgalanma oluyor yada donup öyle kalıyor.. size tavsiyem xiaomi diğil samsung yada iphone tercih edin..
çünkü xiaomi çok dandik bi telefon.. huawei bile daha sağlam.. xiaomi samsung telefonlaının yanından bile geçemez telefonu alalı 1 yıl 2 ay oldu ekran kendi kendine dalgalanıyor oyun bile oynamadım telefonda yere de düşmedi darbe vs yok kasası hala tertemiz çizik darbe yok. ama ekranın durduk yere dalgalanma yapması xiaominin ne kadar dandik olduğunu gösterir. bundan önce samsung note 3 kullandım 5 yıl boyunca hiçbi sıkıntı vermedi.. size tavsiyem xiaomi telefonlarından uzak durun.... sadece ben diğil bi çok kişi telefonlarının bozulmasından şikayet ediyor hemde yeni almalarına rağmen..

Tamam :P

Samsung Note 3 bi 5 sene daha gider size. Bence yol yakınken geri dönün.

Zwilling

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Samsung S20 FE
Konular
29
Anlamadığım redmi alıp hala xiaomiye laf atan, iPhone ile redmi kıyaslayan var. Çok tuhaf cidden. Mi'ler canavar gibi çalışıyor ne kadar ekmek o kadar köfte.
Redmi'ler de sağlam :D Note 5 ve Note 7 hâlâ kullanılıyor. Note 5'te açma kapama tuşu biraz sıkıntılı, kardeşim kaç kez düşürdü bilmiyorum, çok hor kullanır, ama hala sorun çıkmadı. Note 7 ise pürüzsüz akıyor. İki cihaz da ilk çıktığı zamanlarda alındı.

Üst Alt