- Adım
- Oğuzhan
- Cihazım
- dodo
- Konular
- 11
Çıkınca buradan yayınlanacakmı ben yaptırmak istiyorum. Teşekkürler cevap içinçıktı ama daha başlamadı yakında başlar..
Çıkınca buradan yayınlanacakmı ben yaptırmak istiyorum. Teşekkürler cevap içinçıktı ama daha başlamadı yakında başlar..
Sorun donanımsal. Anakart üzerinde küçük bir revizyon yapılması gerekiyor. Ama bu tamirden sonra cihazınız hızlı şarj özelliğini kaybedebilir.. Yaşadığınız yerde araştırın. işten anlayan bir telefoncu rahatlıkla çözecektir. ihtiyaç olursa özel msj ile ulaşın gerekli şemayı atarız..Selamlar hocam, bende poco m3 var alalı 1 sene olmadı yurt dışı, dün durup dururken kapandı ve hiç bir şekilde açılmıyor, recovery mod vs. Hiç bir tepki yok, bunu yaptırmak istiyorum bana yardımcı olur musun?
Hocam bunu işlemi siz yapıyormusunuz? Size göndersem, ve bu yapıldıktan sonra telefondaki bilgiler silinir mi?Sorun donanımsal. Anakart üzerinde küçük bir revizyon yapılması gerekiyor. Ama bu tamirden sonra cihazınız hızlı şarj özelliğini kaybedebilir.. Yaşadığınız yerde araştırın. işten anlayan bir telefoncu rahatlıkla çözecektir. ihtiyaç olursa özel msj ile ulaşın gerekli şemayı atarız..
özel mesaj ile bilgi vereyim.Hocam bunu işlemi siz yapıyormusunuz? Size göndersem, ve bu yapıldıktan sonra telefondaki bilgiler silinir mi?