Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

unalank

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
unal
Cihazım
redmi 5 plus
Konular
2
Poco X3 NFC 8/128 telefonum imeil kapanmaz demişlerdi alırken şuan mesaj geldi 120 gün sonra kapanacak diye nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Poco X3 NFC 8/128 telefonum imeil kapanmaz demişlerdi alırken şuan mesaj geldi 120 gün sonra kapanacak diye nasıl bir yol izlemeliyim acaba ?
Derler hocam satmak için herşeyi derler :) 120 gün dediyse hiç imei işlemi yapılmamıştır. öncelikle bootloader kilidinizi açmanız gerekiyor. Forumda anlatımları mevcut. yada özel mesaj ile ulaşın bilgi verelim..

servet_uzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
Redmi note 7 cihazım hardbrick oldu sanırım. Fastboot açılmıyor. Açmaya çalıştığımda boş siyah ekran geliyor. Mi flash tool ile refresh yapınca görünüyor ama flash dediğimde bağlantı kopuyor ve üstte tam görünmeyen küçük bir yazı beliriyor ''... key to shutdown'' gibi bir yazı. Ne yapabilirim?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Redmi note 7 cihazım hardbrick oldu sanırım. Fastboot açılmıyor. Açmaya çalıştığımda boş siyah ekran geliyor. Mi flash tool ile refresh yapınca görünüyor ama flash dediğimde bağlantı kopuyor ve üstte tam görünmeyen küçük bir yazı beliriyor ''... key to shutdown'' gibi bir yazı. Ne yapabilirim?
ne tür bir işlemden sonra bu hale geldi?

servet_uzel

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Servet
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
0
ne tür bir işlemden sonra bu hale geldi?
Telefonum miui 12.5ti. Mi flash tool ile miui 10.2.11'w downgrade etmeye çalıştım. Her şey güzel gidiyordu ancak sonlara doğru bir hata verdi. Hatadan sonra tekrar flashlamak için telefonun usb bağlantısını kesip mi flash toolu kapattım. Telefonu kapatıp tekrar fast boot moda almaya çalıştığımda artık fast boot açılmıyordu. Stock recovery mod hala sorunsuz açılabiliyor. Wipe data yaptım üzelir diye ama düzelmedi.

huysuzihtiyar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
hakan
Cihazım
kerem
Konular
0
Merhabalar xiaomi mi9 se cihazımın önce kulaklık ikonu takılı halde takılı kaldı ve hiçbirşekilde ses gelmemeye başladı. Kulaklık portundan dendi şarj bordu komple değişti. daha sonra yazılımsal denip fastboot rom yüklendi fakat hiçbir şekilde ne ahizeden nede hoperlorden ses gelmiyor. ayrıca cihaz bluetooth ile bağlanıyordu başta artık orda bağlanmıyor. ve video açtığımda oynatma hatası veriyor. Bu durumu ücreti karşılığında çözebilecek var mıdır? Elazığdayım. Telefonu kargolayabilirim.

Freesby

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
10
Merhaba, redmi note 10 pro satın aldım yurt dışı. Ancak güncellemelerden faydalanmayı isteyen biriyim. mi13'te imei repair olacak mı? Ek olarak repair sonrası sorunlar olduğu söylendi.

Şu an aktif yazılım 12.5.10
Bu yazılıma imei atılınca kamera, wifi, şebeke sorunu oluyor mu?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhaba, redmi note 10 pro satın aldım yurt dışı. Ancak güncellemelerden faydalanmayı isteyen biriyim. mi13'te imei repair olacak mı? Ek olarak repair sonrası sorunlar olduğu söylendi.

Şu an aktif yazılım 12.5.10
Bu yazılıma imei atılınca kamera, wifi, şebeke sorunu oluyor mu?
özel mesaj ile bilgi verildi.

barisdogaan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
baris
Cihazım
note 5
Konular
8