- Adım
- Serkan S.
- Cihazım
- Redmi 4X
- Konular
- 2
Redmi Note 8cihaz modeli nedir?
Redmi Note 8cihaz modeli nedir?
hocam mi 10 T pro yeni alındı. kayıt durumunu nasıl yapabiliriz.hocam birde kayıt yapıldımı?fastboot ile stock rom yükleme durumunda imeil bozulurmu?özel mesaj ile bilgi verildi.
bootloader kilidi açık olmalı yapılır. fastboot rom yüklenebilir.hocam mi 10 T pro yeni alındı. kayıt durumunu nasıl yapabiliriz.hocam birde kayıt yapıldımı?fastboot ile stock rom yükleme durumunda imeil bozulurmu?
Ne bataryaymış gerçekten, bir telefonun bataryasını tedarik etmenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim. Tedarik edilemez mi acaba?malesef şuanda mevcut değil
n11 gibi sitelerden araştırın..Ne bataryaymış gerçekten, bir telefonun bataryasını tedarik etmenin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmezdim. Tedarik edilemez mi acaba?
Özel mesaj ile bilgi verildi..Merhabalar k40 gaming cihazım fastboot modunda ve hiçbir türlü açılmıyor. Bana geldiğinde sanırım arkadan müdahale edilerek kilidi açılmış ancak şu an hiçbir şekilde açamıyorum ve mi unlock'a girdiğimde "your device isn't supported by mi unlock" yani mi unlock cihazı desteklemiyor gibi bir ibare var. recovery moda girip sıfırladım ancak yine fastboot modda kalıyor. Bu konuda yardımcı olmanızı istiyorum.