Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

Spawn1984

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Poco M3
Konular
0
Merhabalar,

Cihazım Poco M3 , yurtdışı cihaz alalı 1.5 ay oldu. Aldıktan 1 hafta sonra falan eşim sanırım sistem guncellemesi yapmış ama telefon restart veya kapatmamış hiç. Geçen haftaya kadar da telefon çalışıyordu taki kapatana kadar, bir daha açılmıyor, recovery mode, fast boot, hard reset vs her yoldu denedim tepki yok, bunun haricinde şarja takınca da tepki vermiyor. Pil konektörü çıkarıp taktım yine aynı tepki yok. Tamiri var mıdır? Ücret bilgisi verebilir misiniz?

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Merhabalar,

Cihazım Poco M3 , yurtdışı cihaz alalı 1.5 ay oldu. Aldıktan 1 hafta sonra falan eşim sanırım sistem guncellemesi yapmış ama telefon restart veya kapatmamış hiç. Geçen haftaya kadar da telefon çalışıyordu taki kapatana kadar, bir daha açılmıyor, recovery mode, fast boot, hard reset vs her yoldu denedim tepki yok, bunun haricinde şarja takınca da tepki vermiyor. Pil konektörü çıkarıp taktım yine aynı tepki yok. Tamiri var mıdır? Ücret bilgisi verebilir misiniz?
bu model de kronik arızadır. bu modeller üretim hatalı malesef. çözümü için anakart üzerinde işlem gerekiyor..

Remzi6534

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Remzi
Cihazım
Poco x3 nfc
Konular
0
H.kadioglu, merhaba cihazım poco X3 NFC uzaktan imeı atabilirmisiniz.atarsanız ücreti nedir.
Saygılarımla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba cihazım poco X3 NFC uzaktan imeı atabilirmisiniz. Ücreti ne kadar. Elimde eski telefonuma ait garantili imeı var. Atabilirseniz bana ulaşın lütfen.

Son düzenleme:

agit77

Tema Ekibi
Yönetici
Tema Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 11 Lite
Meslek
Grafiker
Konular
593
H.kadioglu, merhaba cihazım poco X3 NFC uzaktan imeı atabilirmisiniz.atarsanız ücreti nedir.
Saygılarımla

Merhaba cihazım poco X3 NFC uzaktan imeı atabilirmisiniz. Ücreti ne kadar. Elimde eski telefonuma ait garantili imeı var. Atabilirseniz bana ulaşın lütfen.

3.8. Yazılan konu ve mesajlarda iletişim adresi verilmemelidir.

Forum kuralları gereği iletişim bilgilerinizi kaldırdım. İletişim bilgilerinizi özelden atabilir ya da H.kadioglu size özelden iletişim bilgilerini atar.

Uğur Uruk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Uruk
Konular
6
Merhaba, mi 8se 12.5.1 china stable sürümdeyim. Cihaz bootloader kilidi kapalı , modem dosyası olmadığı için mobil veri şebekede yok cihazı unlock yapamıyorum. Arka kapak açık edl modda açabiliyorum cihazı fakat official rom yüklerken receiving hello packet hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?

Merhaba, mi 8se 12.5.1 china stable sürümdeyim. Cihaz bootloader kilidi kapalı , modem dosyası olmadığı için mobil veri şebekede yok cihazı unlock yapamıyorum. Arka kapak açık edl modda açabiliyorum cihazı fakat official rom yüklerken receiving hello packet hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek birisi var mıdır ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Son düzenleme:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10

özel mesaj ile bilgi veriyorum

Fevkelade1i

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note 4
Meslek
Öğrenci
Konular
5
Mi 9 Lite telefonum var. Tek hat kullanıyorum. İMEİ'si patladı. Yeni İMEİ atılması gerekiyor. Eski telefonumun İMEİ'sini kullanmak istiyorum. Uzaktan bağlantı yoluyla, vereceğim İMEİ'yi atabilir misiniz? Ücreti ne kadar?

edizgillerden

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ediz
Cihazım
Redmi Note 9
Meslek
Fen işleri
Konular
0
Abi hayırlı işler. Kolay gelsin.Redmi note 9 kullanıcısıyım. cihazıma imei atılıyor ama kalıcı olmuyor. Güncelleme Yapınca gidiyor hat okumuyor. yardımcı olabilir misin? dönüş bekliyorum lütfen

Moderatör tarafında düzenlendi:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Abi hayırlı işler. Kolay gelsin.Redmi note 9 kullanıcısıyım. cihazıma imei atılıyor ama kalıcı olmuyor. Güncelleme Yapınca gidiyor hat okumuyor. yardımcı olabilir misin? dönüş bekliyorum lütfen
tabiki özel msj ile ulaşırmısınız.

Moderatör tarafında düzenlendi:

M.akif77

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet Akif
Cihazım
Xiaomi mi 8
Konular
7
Xiaomi mi 8 cihazımı normal telefon hakkında güncelleme denetle dedim ve güncelledikten bir kaç gün sonra şebeke kendi kendine gitmeye başladı. Şebeke gidiyor bir kaç dk sonra wifi de gidiyor telefonu yeniden başlattığım da düzeliyor ama daha sonra bu sorun tekrar oluyor. Bulunduğum bölge bir telefoncuya götürdüm yazılım atılması gerekiyor dedi.

Telefonum mi Türkiye garantili ama garantisi bitti. (yurtdışıdan gelme bir cihaz değil)
Tamir edebilir misiniz ?

Üst Alt