Servis Hizmeti Xiaomi Tamir ve Servis Hizmetleri

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Xiaomi mi 8 cihazımı normal telefon hakkında güncelleme denetle dedim ve güncelledikten bir kaç gün sonra şebeke kendi kendine gitmeye başladı. Şebeke gidiyor bir kaç dk sonra wifi de gidiyor telefonu yeniden başlattığım da düzeliyor ama daha sonra bu sorun tekrar oluyor. Bulunduğum bölge bir telefoncuya götürdüm yazılım atılması gerekiyor dedi.

Telefonum mi Türkiye garantili ama garantisi bitti. (yurtdışıdan gelme bir cihaz değil)
Tamir edebilir misiniz ?
yazılımla alakalı olduğunu düşünmüyorum Cihazınız Türkiye cihazı ise donanımsal arıza gibi duruyor. Zaten mi 8 lerde şebeke ve wifi sorunu kroniktir. Yazılım atılır ama boşuna zahmet ve masraf olur. Sıfırlayıp deneyin. Sıfırlama ile aynı sonucu verecektir..

kismail

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
adım soyadım
Cihazım
mi 9t
Konular
0
mi 9t imei attım ama şebekeye bağlanmıyor. size öm attım.

yavoth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
M.YAVUZ OTHA
Cihazım
REDMİ 10
Konular
0
Xiaomi redmi note 10 (sunny mojito) telefonuna rom yüklendikten sonra İmeiler gitti. İmei repair yapılabilmesi için forumdan okuduklarımdan anladığım kadarı ile 33K lık dirncin 100K lık dirençile değiştirilmesi gerekiyormuş.
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Tabii ücreti karşılığında.
Teşekkürler.

umut01230

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Umut Özgan
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
3
Merhabalar. Mi10T Pro cihazını kullanmaktayım. Cihazı 6 ay önce bir arkadaştan aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Bugün itibariyle 2 hat içinde kullanımım kapandı ve ben IMEI atmak istedim. Bootloader kilidini açmak için Mi hesabını telefona bağlamak gerekiyormuş ve bunu mobil veri ile yapmak gerekiyormuş. Ben bunu bilmediğimden dolayı cihaz aramalara kapanana kadar bekledim ve şuan hesabı cihaza bağlamak için lazım olan mobil verime ulaşamıyorum. Bu durumda ne yapmak gerekiyor? Ben sıradan bir telefoncunun bu işi çözebileceğini düşünmüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Jolly. Free

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Jolly
Cihazım
A2 lite
Konular
0
Merhabalar. Mi10T Pro cihazını kullanmaktayım. Cihazı 6 ay önce bir arkadaştan aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Bugün itibariyle 2 hat içinde kullanımım kapandı ve ben IMEI atmak istedim. Bootloader kilidini açmak için Mi hesabını telefona bağlamak gerekiyormuş ve bunu mobil veri ile yapmak gerekiyormuş. Ben bunu bilmediğimden dolayı cihaz aramalara kapanana kadar bekledim ve şuan hesabı cihaza bağlamak için lazım olan mobil verime ulaşamıyorum. Bu durumda ne yapmak gerekiyor? Ben sıradan bir telefoncunun bu işi çözebileceğini düşünmüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Süre uzatma başvurusu yapın.

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
özel mesaj ile bilgi verildi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xiaomi redmi note 10 (sunny mojito) telefonuna rom yüklendikten sonra İmeiler gitti. İmei repair yapılabilmesi için forumdan okuduklarımdan anladığım kadarı ile 33K lık dirncin 100K lık dirençile değiştirilmesi gerekiyormuş.
Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. Tabii ücreti karşılığında.
Teşekkürler.
şemalar lazım ise göndereyim başka elimizden bir şey gelmez şuanda..

ozerm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
murat
Cihazım
shamrock pie
Konular
0
malum redmi note 10s için çift sim kaydı çıktı çift sim imei fiyatı alabilir miyim? imeileri ben vereceğim buna göre fiyat atarsanız.

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
malum redmi note 10s için çift sim kaydı çıktı çift sim imei fiyatı alabilir miyim? imeileri ben vereceğim buna göre fiyat atarsanız.
özel mesaj ile bilgi verildi..

bluwin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Yıldız
Cihazım
mi note 6 pro
Konular
2
merhaba.
note 10lite 8/128 cihazım usb ile sadece şarj oluyor. bilgisayar hiçbir şekilde görmüyor. başka bilgisayarlar ve kablolarla denedim sonuç değişmedi. aygıt yöneticisinde de hiçbir bildirim gelmiyor. teknik bir problem olduğunu düşünüyorum. yardımcı olabilir misiniz?

eray.ilan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eray
Cihazım
redmi note 8
Konular
1
Merhabalar poco x3 nfc telefona imei repair yaptıktan sonra system has been destroyed dedi twrp güncelledim açıldı telefon 10sn sonra restart attı yine aynı hatayı aldım 4 sefer denedim sonuç aynı oldu sonra global stock rom indirim flashladım şimdide miui logosundan sonra stock recoverye atıyor ne yapabilirim yardım eder misiniz

Üst Alt