sıkıntıyı kısaca özelden gönderin zaten çözümü varsa iletişime geçerir.z..İletişim bilgisi alabilir miyim ? Çok garip bir durum var ciddi yazılım ve donanım bilgisi gerekiyor
Merhaba telefonum redmi note 9 pro imeil sonrası 4.5 g çekmiyor root aktif olunca bir müddet çekiyor ama sağlıklı değil rotu kaldirnca hiç cekmiyor ücretli teamwiver bağlantı ile çözülebilir miResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
yazdım size whatsapp danMerhaba telefonum redmi note 9 pro imeil sonrası 4.5 g çekmiyor root aktif olunca bir müddet çekiyor ama sağlıklı değil rotu kaldirnca hiç cekmiyor ücretli teamwiver bağlantı ile çözülebilir mi
whatsaba ulaşamıyorumyazdım size whatsapp dan
ben size whatsapp dan yaz mıştım ancak şu an ulaşamıyorum whatsabawhatsaba ulaşamıyorum
hocam aynı sorun bende de var telefon mi note 10 lite yardımcı olur musunuzOzaman edl için arka kapak sökülmesi gerekiyor. Uzak bağlantı ile hallederiz. Detay için özel mesaj ile ulaşabilirsiniz..
Redmi note 10s ana kamera çalışıyor. Fakat macro mode geçtiğim de erişilemiyor deyip donuyor. Temiz mi flash toll ile yazılım attım ama düzelmedi.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhaba Değerli forumdaşlarımız. Bildiğiniz gibi Bazı durumlarda cihazlarımız yazılımsal/donanımsal olarak tamir gereksinimi verebiliyor. Bende bu konuda elimizden geldiğince Bu büyük ailenin cihazlarının tamiri için servis hizmeti sunmaktayım.
BAŞLICA SUNDUĞUMUZ HİZMETLER;
Çökmüş ve Yetkili Hesap ihtiyacı duyan her türlü xiaomi ve çin menşeili cihazlar.
Yanlış imei Repair yapılmış ve Şebeke proplemi yaşayan cihazların tamiri. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Yazılımsal sorunlar / açılmama logoda kalma proplemleri.. (Uzak Bağlantı Mevcut..)
Mi hesabı / Google hesabı (frp kaldırma) (Uzak Bağlantı Mevcut..)
İşlemlerinizi hızlandırmak ve Maliyetleri düşürmek adına (kargo ücreti vs.) Uzak bağlantı ile Yetkili Hesap ve diğer Yazılımsal Tamirleri gerçekleştirmekteyiz.
BAŞLICA MARKALAR; Xiaomi, Oneplus, İnfinix, Asus , Nubia Samsung, LG, Yerli Markalar, MTK işlemcili cihazlar vb. (Farklı Model ve Markalar için Bilgi alabilirsiniz.)
Ve Aklımıza gelmeyen diğer marka ve sorunlarınız için özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
İLETİŞİM BİLGİLERİ
Forum özel mesaj yoluyla ulaşabilirsiniz..
Demekki donanımsal bir sorun mevcut hocam. Sağlam bir teknikçiye incelettirin.Redmi note 10s ana kamera çalışıyor. Fakat macro mode geçtiğim de erişilemiyor deyip donuyor. Temiz mi flash toll ile yazılım attım ama düzelmedi.
M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
cihazınızdaki sorun nedir? özel mesajla yazabilirsiniz..hocam aynı sorun bende de var telefon mi note 10 lite yardımcı olur musunuz