- Adım
- Erdinc
- Cihazım
- mi 5
- Konular
- 0
Cihazınızın modeli nedir?
Mi 5
Cihazınızın modeli nedir?
Mi 5
Eski modeldir emmc arızası ihtimali yok yüksek.. Yazılım yüklensede açılacağını zannetmiyorum.
Araştrırın hocam bizde tamiri yok malesef.. Kesin bir şey söyleyemeyeceğim..Peki tamiri mümkünmüdür yoksa yeni telefonmu almam gerekir?
Teşekkürler iyi çalışmalar.Araştrırın hocam bizde tamiri yok malesef.. Kesin bir şey söyleyemeyeceğim..
Kolay gelsin tekrardan.Hocam ne kadara olur nerde olur bilgisinide verirseniz özelden sevinirim.Malum kaçak telefon muhtemelen 2 ay içinde kapanacak IMEI.Cihazınızın modeli nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Evet donanımsal müdahale ile artık oluyor..
Özel mesaj ile bilgi vereyim.Note 8 pro var tepki yok miflash görüyor edl hata veriyor yetkisiz hesap izinsiz erişim hatası yazıyor logda aygıt yöneticisinde görükmüyor yapılsinda maliyeti önemli değil 3.500 lira para verdim çöp olacak
özel mesaj ile bilgi vereyim.Merhaba redmi note8 2.29.0 Samsung board IMEI repair yapılacak ben yapamadım chimerayla denedim eng dosyasını doğru bulamadım sanrm. Birinde USB hata ayıklama açınca tel donuyor yeniden başlıyor diag port açamıyorum.
Ücret ne olur